reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
nanulika trzymam kciuki :-) mnie kuło okropnie w bokach na początku przez pierwszy trymestr wlaściwie , powiedziała mi gin żeby sie nie martwić , bo sie wszystko rozszerza, ale pójdziesz na wizytę i wszystko sie na pewno ładnie wyjaśni :-)

hej

Przepraszam, ze się nie odzywam ale jakoś mam ciągle coś na głowie...
Wczoraj miałam prenatalne no i wszystko idelanie tak jak być powinno no i prawdopodobnie dziewczynka choć lekarz zastrzegł sobie, że wiadomo wcześnie i wszystko może się zmienić;) Ale na dzień dzisiejszy widzi wargi sromowe ;) Więc jestem przeszczęśliwa - jakby tak wyszła namm parka echhhh:-D

Dziś odebrałam prawko i zamierzam ćwiczyć ;) Poza tym żadnych zakupów jeszcze nie robię...powoli zaczynają mnie spodnie uciskać więc trzeba będzie zmieniać garderobę ;)

Gratuluję Wam udanych wizyt.

Nanulinka - mam nadzieję że te niteczki to nic złego - czekam na wieści - musi być dobrze:-)
matyjasowa pewnie duphaston dostałaś...na pewno nie zaszkodzi...ale lekarz rzeczywiście porażka!!!!

Krotkie sprawozdanie na odpowiednim watku - przepraszam, ze z opoznieniem -musialam biec na spotkanie w pracy. Nadrobie was pozniej - ale jestem w doskonalym generalnie nastroju po wizytowym :)

Ostatnia edycja:
Zdjecie wkleje wieczorem ,a le troszke slabe jest - no i tak- czas poinformowac rodzine :)))
Nanulinka trzymam baaardzo mocno zacisniete kciuki za Twoja wizyte

reklama
u mnie pochmurno :/ jak zawsze zresztą ... strasznie mi tu brakuje ogrodu, pielenia itp kocham naturę a tu z racji że nikogo nie mam prócz K to siedzę w 4 ścianach :/
nadal nie dostałam listu z terminem wizyty z polożną i usg detalowym :/ i chyba pójdę prywatnie do mojej kliniki. mam zamiar rodzić w Polsce i w lipcu już tam zostać do rozwiązania więc zastanawiam się czy położna jest mi tu potrzebna ale jeszcze zobaczę.
muszę zapytać księgowego czy rodząc w pl będzie mi się należał macierzyński w uk itp
#

Qwas -w Londynie jest tyle ciekawych rzeczy do zrobienia nawet samemu - ze nie warto siedziec w domu! wyjdz z domku - wykorzystaj to, ze tam jestes :) Polecam z calego serca:
- na przyklad genialna Galeria Narodowa jest za darmo : Visiting | National Gallery, London

tu masz wiecej darmowych mozliwosci:
London Museums: 20 free museums in London | Budget Travel Tips – EuroCheapo

i przeze mnie bardzo lubiane museum of science: Science Museum, London
za darmo i jest swietnie zrobione - mozna sie pobawic :)

I takich darmowych atrakcji jest wiecej!

Do góry