reklama
hej
Przepraszam, ze się nie odzywam ale jakoś mam ciągle coś na głowie...
Wczoraj miałam prenatalne no i wszystko idelanie tak jak być powinno no i prawdopodobnie dziewczynka choć lekarz zastrzegł sobie, że wiadomo wcześnie i wszystko może się zmienić Ale na dzień dzisiejszy widzi wargi sromowe Więc jestem przeszczęśliwa - jakby tak wyszła namm parka echhhh
Dziś odebrałam prawko i zamierzam ćwiczyć Poza tym żadnych zakupów jeszcze nie robię...powoli zaczynają mnie spodnie uciskać więc trzeba będzie zmieniać garderobę
Gratuluję Wam udanych wizyt.
Nanulinka - mam nadzieję że te niteczki to nic złego - czekam na wieści - musi być dobrze:-)
matyjasowa pewnie duphaston dostałaś...na pewno nie zaszkodzi...ale lekarz rzeczywiście porażka!!!!
Przepraszam, ze się nie odzywam ale jakoś mam ciągle coś na głowie...
Wczoraj miałam prenatalne no i wszystko idelanie tak jak być powinno no i prawdopodobnie dziewczynka choć lekarz zastrzegł sobie, że wiadomo wcześnie i wszystko może się zmienić Ale na dzień dzisiejszy widzi wargi sromowe Więc jestem przeszczęśliwa - jakby tak wyszła namm parka echhhh
Dziś odebrałam prawko i zamierzam ćwiczyć Poza tym żadnych zakupów jeszcze nie robię...powoli zaczynają mnie spodnie uciskać więc trzeba będzie zmieniać garderobę
Gratuluję Wam udanych wizyt.
Nanulinka - mam nadzieję że te niteczki to nic złego - czekam na wieści - musi być dobrze:-)
matyjasowa pewnie duphaston dostałaś...na pewno nie zaszkodzi...ale lekarz rzeczywiście porażka!!!!
e-stera
Fan(ka)
Obżarstwo pełną para, wciągnełam 2 miski chłodniku z młodymi ziemniaczkami.
Dzisiaj koleżance pilnuje synka 2 letniego- właśnie zasnął więc laba.
Dzisiaj koleżance pilnuje synka 2 letniego- właśnie zasnął więc laba.
Krotki sprawozdanie na odpowiednim watku - przepraszam, ze z opoznieniem -musialam biec na spotkanie w pracy. Nadrobie was pozniej - ale jestem w doskonalym generalnie nastroju po wizytowym
Dreddka!
gratki!! teraz już musi być dobrze
wysłalaś usg do taty?
masz jakieś zdjęcie?
reklama
#u mnie pochmurno :/ jak zawsze zresztą ... strasznie mi tu brakuje ogrodu, pielenia itp kocham naturę a tu z racji że nikogo nie mam prócz K to siedzę w 4 ścianach :/
nadal nie dostałam listu z terminem wizyty z polożną i usg detalowym :/ i chyba pójdę prywatnie do mojej kliniki. mam zamiar rodzić w Polsce i w lipcu już tam zostać do rozwiązania więc zastanawiam się czy położna jest mi tu potrzebna ale jeszcze zobaczę.
muszę zapytać księgowego czy rodząc w pl będzie mi się należał macierzyński w uk itp
Qwas -w Londynie jest tyle ciekawych rzeczy do zrobienia nawet samemu - ze nie warto siedziec w domu! wyjdz z domku - wykorzystaj to, ze tam jestes Polecam z calego serca:
- na przyklad genialna Galeria Narodowa jest za darmo : Visiting | National Gallery, London
tu masz wiecej darmowych mozliwosci:
London Museums: 20 free museums in London | Budget Travel Tips – EuroCheapo
i przeze mnie bardzo lubiane museum of science: Science Museum, London
za darmo i jest swietnie zrobione - mozna sie pobawic
I takich darmowych atrakcji jest wiecej!
Podziel się: