reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Witam :-) w ten piękny poranek.
Pogoda cudo- kocham ciepełko.Mały w przedszkolu a ja się obijam.:-D
Do poniedziałku ma wolne od pracy- już od wczoraj więc luks.
Wczoraj nagotowałam wielki gar chłodniku litewskiego a że mąż nie lubi więc będę jeść do woli, mniam.

Dziewczyny powodzenia na wizytach.

Ostatnia edycja:
reklama
To prawda! Pogoda piękna! Obudziłam się przed 8 a tam na termometrze 18stopni :-)śniadanko zjedzone a teraz czas na spacer z pieskiem:) choć przyznam szczerze, że chętnie bym poleniuchowała na leżaczku:) ale na dziś zaplanowane sprzątanie:dry:

U mnie tez piękna pogoda. Na dziś zapowiadają 25 stopni więc bedzie super. Szkoda tylko ze w taki piękny dzień muszę kwitnac w pracy. No i niestety na weekend ma zawitac ochłodzenie....

Hej dziewczynki.
U nas też zapowiada się ładna pogoda, a u mnie ból głowy ciąg dalszy.
Trzymam kciuki za wizytujące, będzie dobrze :-) proszę bez stresów.
A co z privem u nas na forum. Odzywał się ktoś w tej sprawie??
Ja już pranie zrobiłam i szykuję się do wyjścia- będę robić za fryzjerkę u rodziców przed jutrzejszym weselem ;-)

hej dziewczyny :)
gratulacje udanych wizyt :)
gragorajka śliczne foto :)

u mnie pochmurno :/ jak zawsze zresztą ... strasznie mi tu brakuje ogrodu, pielenia itp kocham naturę a tu z racji że nikogo nie mam prócz K to siedzę w 4 ścianach :/
nadal nie dostałam listu z terminem wizyty z polożną i usg detalowym :/ i chyba pójdę prywatnie do mojej kliniki. mam zamiar rodzić w Polsce i w lipcu już tam zostać do rozwiązania więc zastanawiam się czy położna jest mi tu potrzebna ale jeszcze zobaczę.
muszę zapytać księgowego czy rodząc w pl będzie mi się należał macierzyński w uk itp

czesc dziewczynki, ja dziiaj kiepko spalam;/
wstalam o 5 rano i przewracalam sie z boku na bok az zglodnialam i poszlam jakas kanake zrobic,wrocilam znowu do łózka ale i tak nei zanelam, wiercilam sie zboku na bok do 9 i wstalam bo nie widzialam sensu dalszego lezenia.
unas pogoda super 25 w cieniu a 36 w słoncu :-)

dzisiaj na obiad fasolka po bretońsku a teraz wcinam serek bialy mmmniam:-D

Ja sie tylko witam, bo glowa mnie boli, chyba od slonca, bo bylismy z Julkiem na dworze..

Hello,
mnie też dziś głowa boli, pogoda niby cudna ale mają być burze i chyba już to czuję:(
teraz w pracy, szkolenie mam dzisiaj.... po pracy do gin - trzymajcie kciuki!!!

Dreddka ty chyba właśnie jestes w trakcie:) - kciuki zaciskam więc!!!

Ja nie mam może jakiegoś paraliżującego strachu przed wizytą bo 10 dni temu podglądałam maleństwo u ciotki i wujka, ale matrtwię się czy z tym łożyskiem ok...
Ciągle mnie kłuje w tym brzuchu....najczęściej przy lewym jajniku gdzieś tak...
dziś rano miałam ze 3 niteczki krwi w śluzie.....
oby to nie było nic złego....

trzymajcie kciuki, wszystko wyjaśni się za jakieś 5h....

reklama
Do góry