reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Ja dostałam od koleżanki fajne jeansy ciazowe z HM z pasem-gumka taka szeroka,prawie pod biust . Bardzo wygodne i mogę je naprawdę polecić . Moja kuzynka od 13 tc do teraz tez takie z HM nosi a jest juz w 30tc. Uwielbiam tez ciuszki dziecięce z HM i nie są nawet takie drogie;)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Kobietki!

Ja po szybkim obiedzie, chwila odpoczynku i muszę popisać na kompie. Właśnie oglądam Julię hehe

Nikita i Dreddka rozumiem Wasz ból bo ja też miewam migreny a ostatnio częściej boli mnie głowa :-/ czasem bardziej, czasem mniej, ale póki co daję rady bez tabletek. Chyba nie powinno pić się za dużo kawy, ale ja teraz piję jedną na kilka dni albo nawet na tydzień, więc bardzo mało. Może za dużo przy kompie siedzę ;p

Co do dziąseł to ja też używałam lacalut activ (teściowa mi poleciła ;) ) no i rzeczywiście pomaga.

witam

a ja dziś byłam u fryzjera - znów jestem blondynką :)
bardzo jestem zadowolona i z koloru i z fryzury i nawet udało mi się wcisnąć na sobotę na czesanie przed weselem :)

potem pojechaliśmy z mężem na pizze, bo mi fryzjerki smaka narobiły, bo właśnie sobie zamówiły na przerwę, ale jakaś dziwna była i nie wiem czy to nie po niej mnie teraz brzuch boli. później jeszcze na lody i do mojej mamy - dała nam trochę pierogów na kolację :)
a na koniec jeszcze uzupełniłam swoją kosmetyczkę, ale kasy przepuściłam :)
a i w międzyczasie w spożywczym znalazłam truskawki! piękne, w koszyczku, nie takie pompowane hiszpańskie tylko chyba nasze to były i wiecie co - okazało się, że pani nie ma kodu na nie w komputerze i mi nie może ich sprzedać - najpierw się w nią wdałam w dyskusję, ale szybko się zorientowałam, że to bez sensu, można gadać jak do ściany i odpuściłam - myślałam, że się poryczę :(

co do premii to mi się wlicza do średniej, także teraz dostaję więcej kasy niż przez większość czasu, kiedy pracowałam :)

też się wybieram do h&m na zakupy, upatrzyłam sobie kilka rzeczy, ale to dopiero za tydz, bo u mnie w mieście nie ma tego sklepu niestety. i wielu innych, których mi bardzo brakuje po kilku latach mieszkania w Krakowie.

sunovia ja też dzisiaj sporo kasy przepuściłam :-D

z tą pensją to też, średnia mi wychodzi nieco lepsza niż te niektóre co brałam :-)

Cześć dziewczyny! Ja również dołączam do szczęśliwych przyszłych mam:) jestem w 11 tygodniu, termin porodu na 24 listopada:) Jest to moja pierwsza ciąża. Wczoraj byłam na drugiej wizycie. Wszystko w jak najlepszym porządku i oby tak dalej!

Olii88 witaj!

Gregorajka, alez ten Twój dzidzius boski na USG. Taka ma wyraźna główkę, ze aż mogę sobie wyobrazić jak bedzie wyglądał jak sie urodzi :)

Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi dot. premii. Ja dopiero nieco ponad pól roku temu dostałam podwyżkę i od tego czasu zaczęłam otrzymywać premie dlatego tym bardziej zależy mi na tym aby były one wliczone do średniej.

Zaraz chyba znów wciagne koktajl. Tym razem truskawkowy, ale z truskawek mrozonych bo świeżych nie mam.

czesc laseczki :)

olii witaj:-)

zaczyna sie grono powiekszac 11tygodniowych przyszlych mam:-)

ale powiem wam ze pomimo ze jestem juz w 11 tygodniu do domnei nadal nie dociera fakt ze jestem w ciazy i ze bede mama...:-)

matko jak za mna chodzi arbuz:-D

e-stera jak bedziesz to wejdz do mnie na gg prosze 3950061 bo mm interesa:happy:

reklama
Do góry