reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

qwas, tutaj link do "mojej" fotografki z Mnachesteru i do sesji noworodkowej Julka (niektore fotki tylko), wczesniej robilam tez u niej brzuszkowa, a pozniej na roczek, tez bardzo polecam! :) Aneta Gancarz | Newborn Baby Photography Manchester | atgancarzphotography.co.uk/blog Fajna ta fotografka co polecasz, tylko ode mnie daleko, ale napisze o cennik, moze dojezdza? :)

sasanka1, no dobra, to wysylam ci moje dane i czekam na zaproszenie, obadam jak to dziala w praktyce i jakby mi sie nie podobalo to po prostu wykasuje siebie i juz :) ale z tego co piszesz to chyba jest bezpiecznie :p

Dziewczyny, ktore czujecie juz ruchy, gdzie je czuc? Dosyc nisko?

Gratuluje udanych wizyt :) oby same takie wiesci juz do listopada :)

reklama
Elzu, ja czuje najbardziej po bokach, mniej wiecej na wysokości pępka i ciut poniżej. Myślałam ze dziecko jest trochę niżej ale chyba jednak nie skoro czuje je wlasnie tam.

Dziewczyny, ogromne gratulacje z samych super udanych wizyt :-D Zajrzyjcie sobie na link, który podawała sasanka tutaj tam widać, że chłopiec i dziewczynka początkowo wyglądają tak samo i mają coś, co kształtem przypomina siusiaka ;-) Wiec dopóki lekarz nie określi płci to lepiej samemu nie odgadywać :-)

Dziewczyny, ogromne gratulacje z samych super udanych wizyt :-D Zajrzyjcie sobie na link, który podawała sasanka tutaj tam widać, że chłopiec i dziewczynka początkowo wyglądają tak samo i mają coś, co kształtem przypomina siusiaka ;-) Wiec dopóki lekarz nie określi płci to lepiej samemu nie odgadywać :-)

No właśnie :-D dzis mojemu to tłumaczyłam :-D

Hejo kobietki:)
Ja czuje tak samo jak pola, czasem po bokach a czasem w okolicach pępka:) zawsze ponizej jego wysokosci. Teraz od kilku dni ruchy czuje mniej niz przedtem, moze dlatego ze jeszcze ma dzidzia duzo miejsca, mimo wszystko odzywa sie kilka razy na dzien:)

Oj jak mnie dzisiaj bola łydki, nie mam pojecia od czego i dlaczego ale przeokropnie:(

Ale Dziewczyny szalejecie, nie nadążam za Wami :( ale jak będę już na L-4 to będę mogła zaglądać od rana ;p

Andzia, Sanns, Ulala, Nikita gratulacje !!! Fajne te Wasze Dzidzie :D

Co do fb to ja się chyba starzeję ;p, ale jakoś mnie nie ciągnie tam, mam takie niby konto, że zajrzę raz na pół roku, nawet nie znam za bardzo opcji. Mam wrażenie, że za dużo ludzi ma tam dostęp do zbyt wielu informacji.

Dziś tak się objadłam na obiad - zupa, potem spaghetti, a przed chwilą jeszcze koktajl z truskawek, pęknę chyba za chwilę.

reklama
Do góry