reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Nikita gratuluję udanej wizyty i czekamy na fotki :-)
Pola gratuluję pierwszych ruchów :-)
ja już bardzo wyraźnie czuję moje maleństwo i jak zaczynam się stresować czy wszystko jest ok to wystarczy, że na chwilę usiądę i zrobię kilka głębszych oddechów i zaraz moje maleństwo się kręci :-)

La Mari ja też bym się nie zdecydowała, mimo wszystko dla dziecka to nie jest najpiękniejszy widok.

gosiagro - naprawde to niedziela bo ja mam zwolnienie do 27 kurcze to nie wiem kiedy mam wizyte ale jaja musze zadzwonic hehehehe bylam pewna na 27 a ty zburzylas mi wszystko hehehehe

izabella 83 - zaraz dodaje

La Mari No wiesz jak ktoś jest odważny to weźmie dziecko na sale porodową ale dla mnie to za wiele. Dzieci są na takie widoki za małe. No jeżeli by miało już 13-15 lat to ok ale nie młodsze

reklama
Alez te ruchy są cudowne. Mogłabym tak siedzieć i siedzieć z ta ręka na brzuchu :)

Dziś odebrałam kosmetyki ciazowe palmersa. Zaraz ide pod prysznic, a po prysznicu sie wysmaruje nowymi mazidlami. Mam nadzieje ze bedą skuteczne.

Do góry