reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

w odpowiednim ątku moja wizyta .

Andzia może miec twoja dzidzia 10 cm nasze ciąże są prawie takie same więc może twoja dzidzia być ciut wieksza od mojej myślę że to ten wymiar :) Mówiłam nie jedz słodkiego :p ja dzis fotki nie dostałam ale pieknie było widac taka duża kruszynka :)aaaaaaaaaaaaaa i ja sie dopatrzyłam na twoim siusiaka :)i piekny nosek widac :)

Ostatnia edycja:
reklama
w odpowiednim ątku moja wizyta .

Andzia może miec twoja dzidzia 10 cm nasze ciąże są prawie takie same więc może twoja dzidzia być ciut wieksza od mojej myślę że to ten wymiar :) Mówiłam nie jedz słodkiego :p ja dzis fotki nie dostałam ale pieknie było widac taka duża kruszynka :)aaaaaaaaaaaaaa i ja sie dopatrzyłam na twoim siusiaka :)i piekny nosek widac :)

Właśnie nie jadłam słodkiego :-D tylko 1 placek ziemniaczany :-D i tak mi w brzuchu burczało ;D:-D
usg pokazało 16 tydzień ale to od miesiączki ;) to w sumie jest 15 ;):-D

niop moiałam do ciebie pisac z poczekalni :) bo dzis bardzo dużo pacjentek było no ale się doczekałam jedynie chciałam dokładniej maleństwo pooglądać między nóżki zaglądnąc to mi dziś nie dał popatrzeć śmiał się że dobrze że usg nie mam w domu bo bym ciągle leżała i oglądała :) panikara taka zemnie i on dobrze wie że te poronienia się odbiły troszkę na mojej psychice i może dlatego nie che tych wczesnych pomiarów robić by czasem mnie nie denerwować niepotrzebnie więc robi tylko te już dokładniejsze co wszystko dobrze widać .

Andzia ale usg liczy własnie od miesiaczki i nasze suwaki tez .a rozumiem teraz doczytałam że ciąża młodsza o tydzień a ja zapomniałam zapytac czy moja juz zrównała się bo była młodsza ok 4 dni zawsze

Ostatnia edycja:
gratuluję dziewczyny pięknych bobasów :)

ja się u Andzi żadnego siusiaka nie dopatrzyłam, ale trzymam kciuki za chłopaka :)
ja marzę o dziewczynce ...

nikita nareszcie!!!

suuuuuperrrr!!!!!!!!!!

i proszę nie robić numerów że najpierw się panikuje "przed" z poczekalni a potem "po" już nie daje się znaku:p nieładnie!!

to jeszcze tylko na mdmd czekamy!!!

lekarz mi mówił ze od miesiaczki jest 16 ;) ale jest o tydzień młodsza ;) a pierwszy suwaczek ustawiałam z datą porodu i pokazuje dokładnie 15 tygodni teraz tak jak ma byc ;)

reklama
Hehe, nanulika słuszna uwaga. Nikita nas dziś troszkę zestresowala. Ale najważniejsze ze wszystko jest ok!

Gratuluje wszystkim wizytujacym dziś!

A ja wlasnie siedzę z ręka na brzuchu i uśmiechem od ucha do ucha bo wlasnie poczułam pierwsze ruchy!!! Jestem na 99% pewna ze to Malenstwo. Pływa sobie raz z lewej a raz z prawej strony :)))

Do góry