reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Wesoła kobietko, ja tez niechętnie korzystam z fb i tez sie chyba starzeje :)

Koktajl z truskawek... Mmm... Wlasnie wyslalam męża do sklepu po truskawki lub jagody mrożone :)))

witam po przerwie, mialam dzis wreszcie wizyte pierwsza u poloznej, same formularze do wypelnienia i wyliczenie daty porodu na 2 grudzien jednak, dziwne...a myslalam ze bede listopadoweczka hehe teraz czekam na list ze spzitala z wyznaczeniem terminu scana i nastepne spotkanie, juz badanie, u poloznej dopiero 19 czerwca. ehh dluga tu sie czeka na cokolwiek...

mummy szybko, mi kazali czekać na 13 tydzień żeby się w ogóle zapisać do lekarza ogólnego, nadal nie dostałam listu ze szpitala a skan mam mieć maksymalnie za 1'5 tygodnia :/ nie wiem jak oni się wyrobią :/

kurcze po tym co piszecie to moze i ja juz czulam ruchy
wczoraj rano sobie kichnelam i nagle z boku poczulam cos jakby w srodku motylek tak szybko zatrzepotal skrzydłami
to bylo z boku tak troche ponizej pepka wlasnie
ale potem bylam na usg i głowica mi jezdzil duzo nizej, wiec stwierdzialm, ze to jednak przywidzenie i to nie moglo byc dziecko

Dziewczynki przepraszam Was za opóźnienia, ale mam dzisiaj kłopoty z netem. Kilka razy próbowałam coś napisa, ale mnie wywalało z BB :(
Nie wiem czy uda mi się nadrobić, ale widziałam same dobre wieści- cudownie.
GRatuluję dziewczynki :) dobrze, że dzidzie ładnie się rozwijają.
Dopiero teraz mogę normalnie pisać, a tu oczka się kleją.
Dzisiejszy dzień mnie wymęczył, ale jak wracaliśmy od lekarza to mi łzy leciały ze wzruszenia. Dopiero teraz widać, że omam w brzuszku małego człowieka :) który fika i nie chce pokazać siusiaka ;)
Ale jesteśmy szczęściarami!

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt;)))
Sylha - i co będziesz czekać do kolejnej wizyty do 20 tc czy nie wytrzymasz tyle. Ja mam kolejna 1 czerwca i sama byłam w szoku ze mi po 4 tyg wyznaczyli bo normalnie dopiero w 20 tc robią USG. Ja to nie wiem jak te 3,5 tyg wytrzymam :)

A ja to dziś zjadlam ogórki kiszone po czym zagryzlam czekoladka. Moj mąż ta prawie zwymiotowal :) tak liczę po cichu na parke bo z objawów to właśnie raz na kwasne po czym na słodkie i codziennie inaczej:)

reklama
hello porannie,
ja już po prysznicu, kawkę sobie poranną pichcę....
potem kanapasy jakies do pracy trzeba zrobić i spadać....
dziś pracowicie troszkę będzie, po pracy mam jazdę ale S. po mnie przyjedzie i mamy w planie obiadek gdzieś w mieście więc dzień zakończy się miło:)

a jutro wizyta u gin:D

ale się cieszę! i doczekać nie mogę kiedy z nów zobaczę to bobo machające rączkami i nóżkami:)

masz rację nikita!!! JESTEŚMY SZCZĘŚCIARAMI:D

Do góry