reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
witam sie i ja
dzis mam wizyte chyba... bo ost zamknieta byla przychodnia masakra mam nadzieje ze dzis juz normalnie beda wszytskie i lekarka i polozna bo musze l4 wziasc
ja dzidzie czuje ponizej pepka kiedys czulam po bokach ale wydawalo mi sie to nierealne egehehhe

Wszystkiego dobrego dla dziewczyn dziś wizytujacych:)
Piękna pogoda się zapowiada a ja sie przeziebilam i w łóżku leżę.
Miłego dnia:)

No i mamy środek tygodnia
biggrin.gif
Ja dzisiaj spuchłam totalnie na twarzy, bo ósemka rozerwała mi dziąsło w strzępki, boli jak cholerka... :/ nie wiem czy uda mi się coś dzisiaj zjeść
unhappy.gif

Dzień dobry kobietki ;D:-D
Nie wiem co sie ze mną dzieje :D zawsze lubiłam pospać a teraz 7-8 jestem na nogach ;) chyba sie przyzwyczajam z wczesnym wstawaniem dla dzidzi :-D

W ogóle to bolało mnie dzis pod brzuchem tak piekło ;/ wrr ! Wypiłam nospe i okej ;)
musze zrobic ponownie badanie moczu ale to chyba jak skończę brać te cotrimazolum globułki... musze dziś wykupić.

Pogoda dziś zapowiada sie ładna słonko jest chmurek brak ;D
I trzeba jechać na zakupy spożywcze :-D

Mam ogromną ochotę na młodą kapustę z śmietaną i koperkiem mniam ! Jak dziś dorwie kapustę to od razu zrobię :D

Trzymam kciuki z wizyty :-)

Witam się z rana :-)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Arthatee spuchnięte i bolące dziąsła złagodzi płukanie naparem z szałwii.
Izabela zdrówka życzę!
Miłego dnia kobitki :-D

reklama
Dzien dobry !
U nas dzis pogoda paskudna jak zwykle, ale jest dzis swieto wiec nie pracuje :) Leniwie wstalam o 9.30 jak przyjemnie ! Zostaly mi dwa dni pracy w starym miejscu, tydzien wakacji i nowa praca :) ale jutro najpierw wizyta...

nikita1982 bardzo wspolczuje migreny, mi zdarzaja sie raz na tydzien dwa i czuje sie wykonczona zupelnie. Mowilas lekarzowi o tych migrenach?

arthatee dziewczyny maja racje szalwiowe plukanki pomagaja na dziasla

Do góry