reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Dziewczyny, jak robiłyście betę, to od którego dnia liczy się tydzień ciąży, który ona wskazuje?

każde labolatorium ma inne normy ja bym się nie sugerowała beta który to tydzień bo jeden dzień hcg i już robi dużą różnicę w wynikach:) więc w tygodniu to olbrzymie cyferki a normy są naprawdę bardzo rozległe :) patrz żeby ładnie rosła a tyg oblicz kalendarzykiem lub czekaj na usg .

reklama
Crazy Girl, i to jest prawidłowe podejście :) też czasem się sama na siebie wkurzam, że tak szybko chcę wszystko wiedzieć, widzieć i tylko niepotrzebny stres. chociaż z drugiej strony dzięki temu mogę szybciej załatwić sprawę tarczycy, później mogłoby być za późno.
ja ostatnią @ miała 2 lutego, a owulację 19 lutego (to był mój pierwszy cykl z monitoringiem).

Gdybym miała jakiekolwiek problemy z tarczycą czy z czymkolwiek innym to też bym pędziła do lekarza od razu - taka jest już nasza natura :-)

Chociaż wydaje mi się że panikuję w drugiej ciąży troszeczkę... w pierwszej było inaczej... Może to dlatego że teraz jestem uświadomiona...:sorry:

Dziękuję Wam dziewczyny za słowa wsparcia i otuchy:) Proszę jeszcze tylko o kciuki jutro! :)
jakoś ciut dziś mocniej uwierzyłam w to wszystko! Poczułam że ktoś się mną zajmuje,że ta ciąża nie jest ot tak - sama sobie! Oby ta wiosna była dobrym znakiem:))))

Ulala- ślicznie Ci ta beta przyrasta, zerkając na Twoją sygnaturkę.....
Nanulika- ja też jeszcze się tak na pół gwizdka cieszę, ale staram się być ciągle pozytywnie nastawiona.

pięknie przyrasta ale czy w piątek będzie wzrost ?marna szansa większa na to że pożegnam się z wami :no:jeden cud się zdarzył więc mam jeszcze nadzieję że może kruszynka przetrwa to krwawienie ,plamienie . .

Nadzieja zawsze umiera ostatnia .

Szalona dziewczyno o tej porze na mięsko Ciebie wzięło dzięcię wyczuło że to nie ta pora :p

Ostatnia edycja:
ja też jeszcze boję się cieszyć tak na całego, może jak wreszcie coś zobaczę na usg i jutro mnie endo uspokoi ...
bardzo bym chciała, żeby tym razem się udało, bo jeśli się nie uda to stracę nie tylko dziecko, ale i pracę ...

ulala, cały czas krwawisz?
po becie widać, że dziecko walczy - walcz razem z nim, nie poddawaj się i nie myśl tak ...

reklama
sunovia ma rację!
Musicie razem walczyć ulala!!!
w grupie siła jak to mówią:) a was dwójka to już grupa!!!
betka rośnie pięęęęęęęęknie!!!
3mam kciuki!!!

Do góry