reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Najlepszego kobietki! Ja czekam na swoj mam nadzieje najwspanialszy prezent na dzien kobiet - pieknie rosnaca betke! Krew pobrana,wynik po 11!!!

reklama
A wszystkiego najlepszego:-), mam nadzieję, że dzisiaj będziemy wszystkie miały powód do świętowania :-)
Nanulika- ale szybko będziesz miała ten wynik!!!!!1
A ja dopiero wstałam:szok: i w ogóle się nie dziwię, że Wam się ciężko wstawało!!!!Chętnie bym jeszcze sobie poleżała

Dobre, mi tegiego czegoś nikt nie zaproponował, 5zł nie majątek, a to czekanie może dobić.....a ty jeszcze godzinka i dostanie twój prezent :-)

witam i ja :)

ja bym pewnie też jeszcze twardo spała, ale obudził mnie tel.
dziś wizyta u endo, denerwuję się. w ogólę ja się ciągle denerwuję, aż sama jestem na siebie zła. boli mnie brzuch - źle, bo coś się dzieje. nie boli - źle, bo nic się nie dzieje. może gdybym miała jakieś wyraźniejsze objawy ... a tak - czasem mnie tylko rano mdli i to też nie jestem pewna, czy od ciąży czy przez to, że przeziębiona jestem.
a właśnie - czym mogę leczyć przeziębienie?

Oby mi sie spodobal:)

będzie dobry będzie bardzo dobry dobrze się czujesz nic ci nie dolega więc się nie denerwuj na zapas.
Ja dzisiaj wyjątkowo spokojna jestem plamienie jak na razie zamieniło kolor na bąz jest tego nie dużo węc mam nadzieję że nie wszystko jeszcze stracone brzuch mnie nie boli i nie bolał tylko jajnik wczoraj dawał znaki może po badaniu i usg coś się ruszyło oby do jutra

sunovia ja bym nie leczyła przeziębienia ciepła herbata z dużą ilością soku z cytryny i soku z malin nie wskazane są leki w tym okresie początkowym .Za wcześnie kobiety dowiadują się o ciąży bo za dużo stresu mają wtedy kiedy to nie wskazane :)

reklama
no ja leków brać nie zamierzam, tylko własnie jakimiś domowymi sposobami. strasznie kicham, a to chyba też niedobrze.
na suwaczku już 5tc, a w pon usg - obym tylko wreszcie coś zobaczyła.

mam pytanie do pracujących dziewczyn - dostałyście albo wybieracie się na l4? ja nie wyobrażam sobie pracować w mojej pracy, bo po pierwsze mega stres (wyniki, wyniki i jeszcze raz wyniki) i niezdrowa atmosfera, a po drugie pracuję po 9, 10 a czasem 11 godz (zadaniowy czas pracy) i pół dnia w samochodzie, pół dnia na nogach. zazwyczaj to wygląda tak, że po powrocie z pracy o 19 czy 20 jem pierwszy posiłek, czasem coś na szybko przekąszę, jakąś zapiekankę na mieście.
ale widzę, że lekarze teraz niechętnie dają zwolnienia. myślałam, że po poronieniu dostanę z marszu, a tu guzik - musiałam się prosić.

Do góry