reklama
sylha
mama bliźniakowa
A wszystkiego najlepszego:-), mam nadzieję, że dzisiaj będziemy wszystkie miały powód do świętowania :-)
Nanulika- ale szybko będziesz miała ten wynik!!!!!1
A ja dopiero wstałam i w ogóle się nie dziwię, że Wam się ciężko wstawało!!!!Chętnie bym jeszcze sobie poleżała
Nanulika- ale szybko będziesz miała ten wynik!!!!!1
A ja dopiero wstałam i w ogóle się nie dziwię, że Wam się ciężko wstawało!!!!Chętnie bym jeszcze sobie poleżała
sylha
mama bliźniakowa
Dobre, mi tegiego czegoś nikt nie zaproponował, 5zł nie majątek, a to czekanie może dobić.....a ty jeszcze godzinka i dostanie twój prezent :-)
sunovia
Fanka BB :)
witam i ja
ja bym pewnie też jeszcze twardo spała, ale obudził mnie tel.
dziś wizyta u endo, denerwuję się. w ogólę ja się ciągle denerwuję, aż sama jestem na siebie zła. boli mnie brzuch - źle, bo coś się dzieje. nie boli - źle, bo nic się nie dzieje. może gdybym miała jakieś wyraźniejsze objawy ... a tak - czasem mnie tylko rano mdli i to też nie jestem pewna, czy od ciąży czy przez to, że przeziębiona jestem.
a właśnie - czym mogę leczyć przeziębienie?
ja bym pewnie też jeszcze twardo spała, ale obudził mnie tel.
dziś wizyta u endo, denerwuję się. w ogólę ja się ciągle denerwuję, aż sama jestem na siebie zła. boli mnie brzuch - źle, bo coś się dzieje. nie boli - źle, bo nic się nie dzieje. może gdybym miała jakieś wyraźniejsze objawy ... a tak - czasem mnie tylko rano mdli i to też nie jestem pewna, czy od ciąży czy przez to, że przeziębiona jestem.
a właśnie - czym mogę leczyć przeziębienie?
ulala
Oby mi sie spodobal
będzie dobry będzie bardzo dobry dobrze się czujesz nic ci nie dolega więc się nie denerwuj na zapas.
Ja dzisiaj wyjątkowo spokojna jestem plamienie jak na razie zamieniło kolor na bąz jest tego nie dużo węc mam nadzieję że nie wszystko jeszcze stracone brzuch mnie nie boli i nie bolał tylko jajnik wczoraj dawał znaki może po badaniu i usg coś się ruszyło oby do jutra
ulala
sunovia ja bym nie leczyła przeziębienia ciepła herbata z dużą ilością soku z cytryny i soku z malin nie wskazane są leki w tym okresie początkowym .Za wcześnie kobiety dowiadują się o ciąży bo za dużo stresu mają wtedy kiedy to nie wskazane
reklama
sunovia
no ja leków brać nie zamierzam, tylko własnie jakimiś domowymi sposobami. strasznie kicham, a to chyba też niedobrze.
na suwaczku już 5tc, a w pon usg - obym tylko wreszcie coś zobaczyła.
mam pytanie do pracujących dziewczyn - dostałyście albo wybieracie się na l4? ja nie wyobrażam sobie pracować w mojej pracy, bo po pierwsze mega stres (wyniki, wyniki i jeszcze raz wyniki) i niezdrowa atmosfera, a po drugie pracuję po 9, 10 a czasem 11 godz (zadaniowy czas pracy) i pół dnia w samochodzie, pół dnia na nogach. zazwyczaj to wygląda tak, że po powrocie z pracy o 19 czy 20 jem pierwszy posiłek, czasem coś na szybko przekąszę, jakąś zapiekankę na mieście.
ale widzę, że lekarze teraz niechętnie dają zwolnienia. myślałam, że po poronieniu dostanę z marszu, a tu guzik - musiałam się prosić.
na suwaczku już 5tc, a w pon usg - obym tylko wreszcie coś zobaczyła.
mam pytanie do pracujących dziewczyn - dostałyście albo wybieracie się na l4? ja nie wyobrażam sobie pracować w mojej pracy, bo po pierwsze mega stres (wyniki, wyniki i jeszcze raz wyniki) i niezdrowa atmosfera, a po drugie pracuję po 9, 10 a czasem 11 godz (zadaniowy czas pracy) i pół dnia w samochodzie, pół dnia na nogach. zazwyczaj to wygląda tak, że po powrocie z pracy o 19 czy 20 jem pierwszy posiłek, czasem coś na szybko przekąszę, jakąś zapiekankę na mieście.
ale widzę, że lekarze teraz niechętnie dają zwolnienia. myślałam, że po poronieniu dostanę z marszu, a tu guzik - musiałam się prosić.
Podziel się: