reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

od południa na podpasce są tylko małe kropeczki ale przy podcieraniu jest krew ,poczytałam trochę o krwawieniach w ciąży i nie zawsze żle się to kończyło hcg w piątek pokaże a wizytę mam we wtorek jakby nie było to mam się stawić u lekarza .

Zobacz załącznik 444596

Ostatnia edycja:
reklama
ale macie produkcję ... ;)
Ulala trzymam mocno za Was kciuki, jestem pewna, że w piątek będziesz miała piękny przyrost bety!

Co do mdłości czy wymiotów to w pierwszej ciąży ani razu nie wymiotowałam i dosłownie kilka razy mnie zemdliło, więc nie stresujcie się dziewczyny tylko cieszcie się, że Was to omija :-)
... co do innych symptomów to (wiem to dziwne) czuje metaliczny posmak jak jem kabanosy :-D

Sunovia i Wesoła Kobietko, ja rownież mam lekka niedoczynnosc tarczycy, a właściwie choruje na Hashimoto. Moje tsh może nie jest teraz super idealne ale ważniejsze w tej chwili są wyniki ft4. Jeśli więc jeszcze tego nie zbadalyscie to pewnie Endokrynolog wam zleci. Dużo czytałam o niedoczynnosci w ciazy i byłam bliska załamania. Ale na szczescie Moja gin-Endo kazała sie nie martwić i staram sie zastosować do jej zaleceń bo najgorsze jest nakręcenie sie.... To czasami nie jest łatwe ale jak tylko mogę staram sie myśleć pozytywnie

ja robiłam ft 4 i jest niestety tuż przy dolnej granicy normy. a tsh najpierw 3.9, teraz 3.44. a podobno dla kobiet w ciąży norma to 1 - 2, ewentualnie 2,5. też się już niestety naczytałam, ale staram się teraz myślec pozytywnie.

No to cie pociesze. Moje tsh wynosi 3,65 i Endo twierdzi ze jest ok bo ft4 jest w normie (górna granica). Nie stresuj sie

no ale moje ft4 właśnie nie jest ok, a podobno to właśnie to jest najważniejsze. ale nic - zobaczymy jutro :)

witam sie z rana hehhe
podczytalam ale zapomnialam juz ...... co mialam napisac .....
podziwiam was ze potraficie tak dlugo siedziec... ja juz po 18-19 jestem nie do zycia ...
wczoraj glowa mnie tak bolala ze myslalam ze oszaleje .....

Ostatnia edycja:
pięknie przyrasta ale czy w piątek będzie wzrost ?marna szansa większa na to że pożegnam się z wami :no:jeden cud się zdarzył więc mam jeszcze nadzieję że może kruszynka przetrwa to krwawienie ,plamienie . .

Nadzieja zawsze umiera ostatnia .

Szalona dziewczyno o tej porze na mięsko Ciebie wzięło dzięcię wyczuło że to nie ta pora :p

ulala wzrośnie wzrośnie:tak:;-)
a mięsko smażyłam bo nie miałam wyjścia:sorry2: musiałam obiad na dzisiaj zrobić dziecku mojemu kochanemu ;-)

Zmykam do pracy:baffled:

Miłego dnia!

reklama
Witajcie kobietki z samego rana. Ja juz w pracy jestem ale muszę przyznać ze dziś mi sie wyjątkowo ciezko wstawalo... Dziś obiecuje sobie po pracy uciąć drzemke :)

Do góry