reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Szczebiotka, brak mi już słów... wszystko co napiszę wydaje się takie puste i bez znaczenia...

Alicja ja mam NIKON D3100 + dodatkowe obiektywy itp i jestem b zadowolona. Nie jestem profesjonalistą, a dla amatora miłośnika wydaję się być w sam raz.

Dziękuje Wam Kochane

Nie smuccie się jednak, Macie piękne i zdrowe dzieciaczki i z przyjemnąścią zajrzę w listopadzie aby pogratulować Wam wszystkim szczęśliwych porodów:-)

Ja się pocieszam, choć może się to wydać absurdalne, że tak naprawdę nie ma w środku nic, widocznie jeszcze mamy poczekać na następnego Maluszka

Bądźcie dobrej myśli, ścisakam Was bardzo mocno

No ladnie sie dzieje :-:)-( Szczebiotka, Xantina - bardzo mi przykro...

A myslalam,ze juz wiecej Aniolkow nie bedzie... bardzo smutne....

Ja nadal mam jasno brazowy sluz z gabczastym sluzem. Nie wiem czy to normalne,ale jak ginekolog nic nie powiedziala to moze jest ok???? dziwne to wszystko,ale wierze,ze Malenstwo sobie tam spokojnie mieszka... Brzuch mi sie napreza, czuje sie jakbym robila 100 pompek. Ciekawe kiedy poczuje ruchy.. :-) jak tam z Wasza waga? moja stoi w miejscu :zawstydzona/y:

reklama
Do góry