reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Ja dzisiaj załapałam mega doła. Mam przeczucie, że nic z tego nie będzie. Pobolewa mnie brzuch jak przed miesiaczką i tak sie naczytałam w necie o tych wszystkich betach, wielkościach pęcherzyka, że w żaden sposób mi wielkość mojego pęcherzyka nie pasuje... W poniedziałek zaledwie 3,19 mm ;-( A nie ma możliwości, żebym zaszła w ciążę po 19.02.2012, bo M. był chory i nic nie było ;-/ Jutro ide rano na betę. we wtorek była 319. Zobaczymy... ehhh wyć się chce...

reklama
ulala trzymam mocno kciuki :-) bądz dobrej mysli po mimo tego co teraz sie dzieje.
U mnie dzis samopoczucie takie sobie jakaś osłabiona kręci się w głowie ale jak zjadłam zupke to mi przeszło.
Jutro ide do gin zobaczymy co mi powie:-)

Witam:) Gratuluje Wam wszystkim bardzo serdecznie, za wszystkie mocno trzymam kciuki, z moich obliczeń wynika że termin mam na 14,15 listopada :)

Ostatnia edycja:
hanoos:8306531 pisze:
Ja dzisiaj załapałam mega doła. Mam przeczucie, że nic z tego nie będzie. Pobolewa mnie brzuch jak przed miesiaczką i tak sie naczytałam w necie o tych wszystkich betach, wielkościach pęcherzyka, że w żaden sposób mi wielkość mojego pęcherzyka nie pasuje... W poniedziałek zaledwie 3,19 mm ;-( A nie ma możliwości, żebym zaszła w ciążę po 19.02.2012, bo M. był chory i nic nie było ;-/ Jutro ide rano na betę. we wtorek była 319. Zobaczymy... ehhh wyć się chce...

Ja mialam w pon 123,80.... alee ponoc nie wartosc a przyrost najwazniejszy.... ja na razie mam tylko ten jeden wynik,zobaczymy co moja gin powie zaraz.... moze jutro zrobie kolejna bete.....

Nanulika jeśli jutro bedziesz robić bete to przyrost powinien być conajmniej 114%. Ja robiłam bete po 48h i miałam przyrost 150% - to chyba tez dobrze.

Hej

Kuuuuurde ale Wy produkujecie;-)

hanoos - musisz być dobrej myśli - wiem że łatwo mi powiedzieć ale nastrój wiele może zdziałać:tak:;-) Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!

Nanulika- ty to dobra jesteś:-D:-D:-D, zaraz nam bedziesz na "żywo" relacjonować USG:-D:-D:-D:-D,
W/g literatury medycznej minimum przyrost bety co 48H wynosi 66%, ja mam koleżankę, która w dniu spodziewanej @ miała betę zaledwie 11 i się zdrowiutka córa urodziła:-)

Spokojnie wymiary nie są złe większe niż moje a na moje wczoraj mówił żę są dobre i różnica wieku usg płodu a kalendarza to była ok 3 dni więc nie dużo a ty ciążę masz młodszą od mojej więc wymiary są ok jutro będziesz betkę miała to się coś dowiesz tak naprawdę mało która z nas wie dokładnie kiedy doszło do zapłodnienia z tąd czasem te różnice pomiędzy usg a kalendarzykiem widzisz ja przeczucia złe miałam w nocy się obudziłam zasnąć nie mogłam cos mnie niepokoiło chyba te piersi że tak nie bolały jak poprzedniej nocy nic mi nie dolegało jeszcze jak szłam na betke to było ok a jak wróciłam tragedia sie zaczeła teraz piersi mnie bolą a krwawienie jest tzn zauważyłam że na podpasce od południa niedużo jest ale przy podcieraniu świeża krew która dobrze nie wróży , jutro bety nie zrobię bo jak dzis była super to jutro może byc za wcześnie zrobię w piątek myślę że wtedy będzie już wiadomo co i jak .Już mi troszkę lepiej powoli się oswajam z myślą 4 straty będzie mi może kiedyś lżej umierać moje aniołeczki będą na mnie tam czekać zawsze mnie ciekawiło kim były jakiej płci

reklama
przyrosty są różne i 100% i 60 a czasem 480 i tez dobre ważne że rośnie każdy jest inny .

nanulika czekam na dobre wieści z powrotu do domku po wizycie tzn nie relacje kto Ciebie mija tylko co P doktor powiedział i czy Usg tez miałaś?

Do góry