Ja tez za bardzo nie mam objawow.... jedynie czasami brzuch ciagnie,jakis skurcz zlapie.... no i ta zgaga i zieeeeeeewy! Poza tym nic.... sluz bialy ale nie ma jakichs nadzwyczajnych ilosci,piersi tez zbytnio jeszcze nie dokuczaja..... ogolnie slaba tylko jakas taka jestem.....
reklama
sylha
mama bliźniakowa
Ulala- moooocno trzymam kciuki, będzie wszystko dobrze, jesteś teraz pod stałą opieką!!!!!MUSI być dobrze!!!!!
No to ja jestem ciekawa co mi gin powie, chodzę prywatnie, ale do tej pory te leki, które były refundowane dostawałam normalnie receptę, to jestem ciekawa badań.....
No to ja jestem ciekawa co mi gin powie, chodzę prywatnie, ale do tej pory te leki, które były refundowane dostawałam normalnie receptę, to jestem ciekawa badań.....
ulala
Fanka BB :)
Wróciłam według mnie nie wygląda to dobrze w szpitalu dostałam krwawienia jeszcze większego normalnie mam okres obfity tak to wygląda zaczełąm sikać z krwią więc tego mało nie jest wypadł mi nawet skrzep którego wzięłam na wizytę pokazać co to jest bo to duże było na wizycie lekarz powiedział że to tylko skrzep krwawienia są owszem ale na usg jeszcze widzi pęcheżyk ,płodu nie widzi ale powiedział że to zaleźne jest od sprzętu i może tu nie byc widoczne inne wymiary pasowały jeszcze do tych wczorajszych bete rano zrobiłam i jest piękna w pon była 6755.1 a dzis 13040,4 kazał mi łykać dupka dalej i leżec w piątek mam zrobić hcg i wtedy będzie wiadomo jesli spadnie to znaczy że umiera a jak wzrośnie to znaczyć będzie że jest ok ale raczej nie wierzę w to by przetrwało przy innych miałam tylko plamienia i było po wszystkim a teraz taki okres i miało by być super jest 50% na 50% zwariuję ryczę a obiecałam sobie że nie będę płakać że jestem przygotowana na taką ewentualność a tu dupa rozklejam się od rana .
Ulala trzymam kciuki najmocniej jak umiem! Ja tez raz stracilam malenstwo choc spokojniej,samo sie oczys cilo.... ale wiem co to strata! W kazdym razie jak betka urosla to jest nadzieja,3maj sie dzielnie i miej przy sobie kogos bliskiego-meza,mame,przyjaciolke...... to wazne i pomaga przynajmniej troszke!
sylha
mama bliźniakowa
Ulala- tulę Cię moooocno, jeżeli beta nadal tak mocno rośnie to wszystko jest na dobrej drodze!!!!Trzymaj się bądź dzielna, odpoczywaj dużo i nie zadręczaj się tym, bo to tylko zaszkodzi- wiem łatwo się gada.....ale wierz i bądź dobrej myśli, że się uda!!!!!DUpek nie wpływa na wysokość bety, tak że naprawdę ślicznie CI przyrasta!!!!
matyjasowa
ulala czyli nie jest zle
trzymam dalej mocno kciuki
ja zasypiam doslownie zrobilam sobie kawke boli mnie glowa i nic mi sie nie chce .....
ja zasypiam doslownie zrobilam sobie kawke boli mnie glowa i nic mi sie nie chce .....
matyjasowa
dzisiaj jakis ciezki dzien ... moja corcia zasnela ... no ale jakw stala o 5 .... to sie nie dziwie w planach an dzis jeszcze bawilandia ... mam nadzieje ze glowa przestanie bolec....
pola.
Ja tez dziś zasypiam. Zaraz kończę prace i po obiadku zamierzam sie zdrzemnac.
Ulala, ja na Twoim miejscu pewnie bym juz jutro zrobiła bete. Jak znam siebie nie wytrzymalabym do piatku. Ale oczywiscie do niczego cie nie namawiam. Trzymam mocno kciuki za ciebie i malenstwo
Ulala, ja na Twoim miejscu pewnie bym juz jutro zrobiła bete. Jak znam siebie nie wytrzymalabym do piatku. Ale oczywiscie do niczego cie nie namawiam. Trzymam mocno kciuki za ciebie i malenstwo
reklama
sylha
mama bliźniakowa
No tak tylko jak tę betę zrobi dzień po dniu to może nie pokazać przyrostu.....
Mnie dzisiaj też jakoś sennie, ale nie mam potrzeby koniecznie się zdrzemnąć- jedynie co mnie od chyba tygodnia męczy to jak przyłazi popołudnie, wieczór to piję jak kobyła, suszy mnie choćby nie wiem jakiego kaca miała....
Mnie dzisiaj też jakoś sennie, ale nie mam potrzeby koniecznie się zdrzemnąć- jedynie co mnie od chyba tygodnia męczy to jak przyłazi popołudnie, wieczór to piję jak kobyła, suszy mnie choćby nie wiem jakiego kaca miała....
Podziel się: