reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
ja tez mocno sie dołączam do kciukow!!!! wysylam mnostwo zyczen!
kurcze dziewczyny ale wy pedzicie z tymi postami:sorry:... maz wlasnie zapisal nas na pierwsza wizyte lekarska na 19 marca :) wtedy zaczne 7 tydz, to znaczy ciaza bedzie miala pelne 6 tyg i 2 dni ;) chyba powinno cos juz widac ;)

ja tez strasznie ziewam :szok:, masakra, zobaczymy jak bedzie przebiegac wizyta bo jeszcze nie mialam do czynienia z finskimi lekarzami. dziwne uczucie, z jednej strpny nie moge sie doczekac a z drugiej boje sie...a moze to ekscytacja?....

Ja wlasnie stwierdzilam ze jesli ilosc ziewow na minute pokazuje czy fasolek zdrowy czy nie, to moj jest zdrowy jak KON !

Cześć dziewczyny :)

witam nowe mamy

i oczywiście trzymam kciuki za wszystkie maluszki, bety i dziewczyny :)

ja właśnie wróciłam z pierwszego usg naszego kreska i widziałam go jest sliczny na monitorku fotki na razie nie dostałam :( ale jest :-D piekny pęcherzyk z wrażnia nie zapyta lam jak duży ale odpowiada 5 tygodnowi i 1 dniu :-) idealnie jak na suwaczku, gin mówił że na razie wygląda dobrze i za dwa tygodnie oczekuje nas z serduszkiem aż mi łezki pociekły Oj jak bym chciała :) :) :) wogóle zrobił mi badania wzdłuż i wszerz mimo że to nfz ... dziewczyny ja chyba wymodliłam tego maluszka i niech dalej rośnie zdrowo... Mam pytanie jak jest u Was z wymiotami?bo mdłości to mam od zeszłego tygodnia a dziś rano zdrowo zwymiotowałam pierwszy raz ale znowu mnie mdli

reklama
kochane, ja nie narzekam na jakies super mdlosci....choc teraz idzie 5 tydzien...czasem jest mi nie dobrze, ale jeszcze nie mialam okazji zwymiotowac :eek:, ale np. wogole nie mam checi na slodkie i czekolade, za to moglabym litrami pic zimne mleko, takie prosto z lodowki...zawsze je lubilam ale teraz calkiem oszalalam na jego punkcie :-) wczoraj tylko wieczorem wypilam caly litr :tak:a na razie wszystko super.

Do góry