reklama
matyjasowa
Fanka BB :)
ulala trzymam kciuki mozno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tez mocno sie dołączam do kciukow!!!! wysylam mnostwo zyczen!
kurcze dziewczyny ale wy pedzicie z tymi postami... maz wlasnie zapisal nas na pierwsza wizyte lekarska na 19 marca wtedy zaczne 7 tydz, to znaczy ciaza bedzie miala pelne 6 tyg i 2 dni chyba powinno cos juz widac
kurcze dziewczyny ale wy pedzicie z tymi postami... maz wlasnie zapisal nas na pierwsza wizyte lekarska na 19 marca wtedy zaczne 7 tydz, to znaczy ciaza bedzie miala pelne 6 tyg i 2 dni chyba powinno cos juz widac
matyjasowa
Fanka BB :)
karolina juz napewnooooo
a ja zasypiam ...... masakra kawy mi sie chce.....
a ja zasypiam ...... masakra kawy mi sie chce.....
ja tez strasznie ziewam , masakra, zobaczymy jak bedzie przebiegac wizyta bo jeszcze nie mialam do czynienia z finskimi lekarzami. dziwne uczucie, z jednej strpny nie moge sie doczekac a z drugiej boje sie...a moze to ekscytacja?....
Cześć dziewczyny
witam nowe mamy
i oczywiście trzymam kciuki za wszystkie maluszki, bety i dziewczyny
ja właśnie wróciłam z pierwszego usg naszego kreska i widziałam go jest sliczny na monitorku fotki na razie nie dostałam ale jest piekny pęcherzyk z wrażnia nie zapyta lam jak duży ale odpowiada 5 tygodnowi i 1 dniu :-) idealnie jak na suwaczku, gin mówił że na razie wygląda dobrze i za dwa tygodnie oczekuje nas z serduszkiem aż mi łezki pociekły Oj jak bym chciała wogóle zrobił mi badania wzdłuż i wszerz mimo że to nfz ... dziewczyny ja chyba wymodliłam tego maluszka i niech dalej rośnie zdrowo... Mam pytanie jak jest u Was z wymiotami?bo mdłości to mam od zeszłego tygodnia a dziś rano zdrowo zwymiotowałam pierwszy raz ale znowu mnie mdli
witam nowe mamy
i oczywiście trzymam kciuki za wszystkie maluszki, bety i dziewczyny
ja właśnie wróciłam z pierwszego usg naszego kreska i widziałam go jest sliczny na monitorku fotki na razie nie dostałam ale jest piekny pęcherzyk z wrażnia nie zapyta lam jak duży ale odpowiada 5 tygodnowi i 1 dniu :-) idealnie jak na suwaczku, gin mówił że na razie wygląda dobrze i za dwa tygodnie oczekuje nas z serduszkiem aż mi łezki pociekły Oj jak bym chciała wogóle zrobił mi badania wzdłuż i wszerz mimo że to nfz ... dziewczyny ja chyba wymodliłam tego maluszka i niech dalej rośnie zdrowo... Mam pytanie jak jest u Was z wymiotami?bo mdłości to mam od zeszłego tygodnia a dziś rano zdrowo zwymiotowałam pierwszy raz ale znowu mnie mdli
reklama
kochane, ja nie narzekam na jakies super mdlosci....choc teraz idzie 5 tydzien...czasem jest mi nie dobrze, ale jeszcze nie mialam okazji zwymiotowac , ale np. wogole nie mam checi na slodkie i czekolade, za to moglabym litrami pic zimne mleko, takie prosto z lodowki...zawsze je lubilam ale teraz calkiem oszalalam na jego punkcie :-) wczoraj tylko wieczorem wypilam caly litr a na razie wszystko super.
Podziel się: