reklama
sylha
mama bliźniakowa
Nela witaj:-)
Kliknij sobie np. na mój suwaczek stwórz własny a potem wchodzisz na ustawienia, po lewej stronie masz zakładkę edytuj sygnaturę i tam wklejasz kod suwaczka zapisujesz i gotowe:-)
Kliknij sobie np. na mój suwaczek stwórz własny a potem wchodzisz na ustawienia, po lewej stronie masz zakładkę edytuj sygnaturę i tam wklejasz kod suwaczka zapisujesz i gotowe:-)
sylha
mama bliźniakowa
Your welcome;-) swoją drogą 13tc i ciebie nadal mdłości męczą współczuję, ja mam nadzieję, że mi powoli przechodzi....
Wczoraj była u mnie koleżanka , która do 16tc miała takie mdłości , ze z łóżka nie wychodziła . Szok, ze tak dlugo.
Co do paracetamolu Moj gin, ktoremu ufam jak malo komu powiedzial, ze mozna brac i potem potwierdziło mi to paru innych lekarzy. Wydaje mi sie, ze jak jest naprawde juz taki bol to lepiej wziac ale nie ma co teZ przesadzac z iloscia I czestotliwoscia.
Ponoc w ciazy nie mozna pasztetu a ja wczoraj nie wytrzymalam I zjadlam to samo z serem feta sa rozne opinie a ja jem czasami .
Dziewczyny te co sa ok 10-12 tydz czy wy czujecie jakies objawy ale w stylu rozciaganie macicy, klucie w macicy czy cokolwiek mnie przestalo bolec podbrzusze ok tydzien temu I Od tego czasu nic nie czuje I az tak dziwnie mi z tym. Na poczatku ciazy czulam klucia w macicy czesto. Ciekawe kiedy poczujemy ruchy dziecka bo tez kazda roznie. Jedne juz nawet w 16 tyg a inne w 20tc.....
Co do paracetamolu Moj gin, ktoremu ufam jak malo komu powiedzial, ze mozna brac i potem potwierdziło mi to paru innych lekarzy. Wydaje mi sie, ze jak jest naprawde juz taki bol to lepiej wziac ale nie ma co teZ przesadzac z iloscia I czestotliwoscia.
Ponoc w ciazy nie mozna pasztetu a ja wczoraj nie wytrzymalam I zjadlam to samo z serem feta sa rozne opinie a ja jem czasami .
Dziewczyny te co sa ok 10-12 tydz czy wy czujecie jakies objawy ale w stylu rozciaganie macicy, klucie w macicy czy cokolwiek mnie przestalo bolec podbrzusze ok tydzien temu I Od tego czasu nic nie czuje I az tak dziwnie mi z tym. Na poczatku ciazy czulam klucia w macicy czesto. Ciekawe kiedy poczujemy ruchy dziecka bo tez kazda roznie. Jedne juz nawet w 16 tyg a inne w 20tc.....
Ostatnia edycja:
Witaj Nela
Qwas- ja tez się lepiej czuje , czasami tylko mdłości wieczorne i senność. Zbliżamy się do drugiego trymestru wiec czas najwyższy żeby objawy się skończyły . Ale właśnie to takie dziwne uczucie jak nie czuje się ruchów dziecka to cieżko uwierzyć , ze jest się w ciąży
Nie martw się na pewno jutro uslyszysz serduszko .
Qwas- ja tez się lepiej czuje , czasami tylko mdłości wieczorne i senność. Zbliżamy się do drugiego trymestru wiec czas najwyższy żeby objawy się skończyły . Ale właśnie to takie dziwne uczucie jak nie czuje się ruchów dziecka to cieżko uwierzyć , ze jest się w ciąży
Nie martw się na pewno jutro uslyszysz serduszko .
qwas głowa do góry!!! Ja myśle,że limit aniołków już jest wyczerpany - mam taką nadzieję przynajmniej!!! ja też praktycznie nie mam objawów.... od początku zresztą nie miałam mdłości, wymiotów, bólu głowy.... jedynie piersi bolały (ale teraz już prawie nie bolą,czasem tylko coś poczuję) i skurcze brzucha miałam (kiedyś częściej teraz rzadziej - choć wczoraj przez nie zasnąć nie mogłam).... Ja myslę że zbliżamy się powoli do II trymestru i wtedy dostaje się ponoć książkowego kopa energetycznego (niestety ten póki co mnie omija szerokim łukiem).... Objawów coraz mniej i teraz tylko brzuchy będą rosły coraz bardziej a potem będziemy odhaczac która już czuła kopniaki a która jeszcze nie ja do wizyty mam jeszcze mnóstwo czasu i też się denerwuję czasami.... ale staram się wtedy tłumaczyć sobie że te nerwy przecież nic nie dadzą - co najwyżej zaszkodzą a na pewno nie pomogą....
Tak więc łepki do góry - jutro będziemy trzymać kciuki za Ciebie i pozostałe wizytujące - a po południu forum będzie opływać w ochach i achach nad tym jakie piękne są te wasze fasolinki!!!
Wracam do robienia jajeczniczki miłej niedzieli!!!
Tak więc łepki do góry - jutro będziemy trzymać kciuki za Ciebie i pozostałe wizytujące - a po południu forum będzie opływać w ochach i achach nad tym jakie piękne są te wasze fasolinki!!!
Wracam do robienia jajeczniczki miłej niedzieli!!!
reklama
T
taycia
Gość
Witam się niedzielnie!
Dzisiaj do pracy...bleee...
Mi mdłości już minęły...pozostała drażliwość piersi i zmęczenie
Ja pierwsze ruchy poczułam 16-17 tygodniu,więc to już całkiem niedługo Babeczki!!!!
Qwas - będzie dobrze...zobaczysz...myśl pozytywnie! bo naprawdę dziecko odczuwa WSZYSTKIE emocje .. i te w brzuszku i te już urodzone ;-);-) trzymam już dziś mocno kciuki!!!!
Dzisiaj do pracy...bleee...
Mi mdłości już minęły...pozostała drażliwość piersi i zmęczenie
Ja pierwsze ruchy poczułam 16-17 tygodniu,więc to już całkiem niedługo Babeczki!!!!
Qwas - będzie dobrze...zobaczysz...myśl pozytywnie! bo naprawdę dziecko odczuwa WSZYSTKIE emocje .. i te w brzuszku i te już urodzone ;-);-) trzymam już dziś mocno kciuki!!!!
Podziel się: