Elzu i gosiagro właśnie doczytałam do waszych pytań o odpieluchowywanie. Lenka ma 1,5 roku i właśnie jesteśmy "w trakcie". Powolutku bo córa i chodzi do żłobka więc na "akcję" mam tylko kilka godzin w ciągu dnia. Może Wam się spodoba mój sposób. Zakładałam Lenie pieluchy tetrowe złożone w normalny prostokąt a na to otulaczek żeby nie przeciekało. Od razu czuła, że ma mokro i desperacko próbowała zdjąć spodnie. Po kilku dniach załapała, że jak zdejmie spodnie i do mnie przyjdzie zanim zrobi siusiu to posadzę ją na nocnik i nie będzie jej mokro. Mogłam więc wrócić do pampków (alleluja mniej prania). Oczywiście nadal się zapomina ale mamy już czasem dni całe przebiegane w jednej pieluszce. Teraz czekam na ciepłe dni i puszczę ją bez pieluchy.
Tygodnie ciąży. Ja zawsze liczę jak większość dziewczyn 9t3d to znaczy, że jestem w 10tym tygodniu ciąży. Tak jak tu Kalendarz ciąży - Ciąża i poród
Moi lekarze zawsze pytają i zapisują ile tygodni skończonych. W moim przypadku 9 - i tak też mam wpisane na wczorajszej wizycie.
A z wózków kocham Emmaljunga. Jazda w terenie, śniegu, piachu - super trwałe i stabilne wózki z wielką gondolą. Nie zamieniłabym na żadne skrętne kółka.
Tygodnie ciąży. Ja zawsze liczę jak większość dziewczyn 9t3d to znaczy, że jestem w 10tym tygodniu ciąży. Tak jak tu Kalendarz ciąży - Ciąża i poród
Moi lekarze zawsze pytają i zapisują ile tygodni skończonych. W moim przypadku 9 - i tak też mam wpisane na wczorajszej wizycie.
A z wózków kocham Emmaljunga. Jazda w terenie, śniegu, piachu - super trwałe i stabilne wózki z wielką gondolą. Nie zamieniłabym na żadne skrętne kółka.
Ostatnia edycja: