reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Elzu i gosiagro właśnie doczytałam do waszych pytań o odpieluchowywanie. Lenka ma 1,5 roku i właśnie jesteśmy "w trakcie". Powolutku bo córa i chodzi do żłobka więc na "akcję" mam tylko kilka godzin w ciągu dnia. Może Wam się spodoba mój sposób. Zakładałam Lenie pieluchy tetrowe złożone w normalny prostokąt a na to otulaczek żeby nie przeciekało. Od razu czuła, że ma mokro i desperacko próbowała zdjąć spodnie. Po kilku dniach załapała, że jak zdejmie spodnie i do mnie przyjdzie zanim zrobi siusiu to posadzę ją na nocnik i nie będzie jej mokro. Mogłam więc wrócić do pampków (alleluja mniej prania). Oczywiście nadal się zapomina ale mamy już czasem dni całe przebiegane w jednej pieluszce. Teraz czekam na ciepłe dni i puszczę ją bez pieluchy.

Tygodnie ciąży. Ja zawsze liczę jak większość dziewczyn 9t3d to znaczy, że jestem w 10tym tygodniu ciąży. Tak jak tu Kalendarz ciąży - Ciąża i poród
Moi lekarze zawsze pytają i zapisują ile tygodni skończonych. W moim przypadku 9 - i tak też mam wpisane na wczorajszej wizycie.

A z wózków kocham Emmaljunga. Jazda w terenie, śniegu, piachu - super trwałe i stabilne wózki z wielką gondolą. Nie zamieniłabym na żadne skrętne kółka.

Ostatnia edycja:
reklama
Żegnam kochane. Życzę powodzenia i szczęśliwych rozwiązań. Już wiem dlaczego nie miałam mdłości, innych objawów. Dlaczego zarodek był malutki. Moje niepokoje były słuszne ... Już mój Aniołek jest w Niebie ...

Elomelo- bardzo bardzo mi przykro.
Co to się dzieje, miało być lepiej a jest gorzej .....
Cieżko mi jest się pogodzić z takim nieszczęściem. Życie jest takie niesprawiedliwe! Te co nie chcą to maja i wywalaja na śmietnik jak ostatnie 2 przypadki w Polsce a te co chcą to muszę się tyle nacierpiec:(

reklama
Do góry