taycia, moj maz sie zapieral ze bedzie stal "kolo glowy" i nie zajrzy jak sie bedzie dziecko rodzilo, ale polozna go zawolala, zeby mi nogi trzymal
i chcac nie chcac wszystko widzial - nie zalowal
, a u mnie juz wyciagali odkurzacz z woreczka.. i znieczylili krocze zeby ciąć, ale jak zobaczylam te narzedzia to dalam rade sama
e-stera, moj D tez nie chcial przecinac pepowiny, ale to dla mnie nie mialo znaczenia w tym momencie
nikita, trzymam kciuki za kolezanke, zeby to jednak byla wczesna ciaza tylko, ja nikogo nie spotkalam, ale w pierwszej ciazy bardzo sie balam, zeby tak nie bylo bo sie naczytalam o roznych przypadkach.
Co do snow, to mi sie w ciazy codziennie cos sni i czesto mam jakies negatywne i przykre sytuacje w snach, ale dwa dni temu dla odmiany przysnilo mi sie ze ronaldo (ten pilkarz) zaprosil mnie na randke
Witaj, Adriannaa20, ja mam termin na 13stego
U mnie bez zmian, tylko cycki zaczelu troche bolec (w koncu sie obudzily!), przelozyli mi wizyte na dzien wczesniej (26go) bo w piatek nie bedzie lekarza. Tak poza tym to mam balagan bo nowe meble do kuchni przywiezli wiec weekend sie zapowiada pracowity.