reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

4madlen, młodamamusia - witajcie:-)

ulala - gratuluje wizyty, duży już ten twój szkrab:-)

sunovia - o kurcze, ale kicha.. mam nadzieję, ze da się może przełożyć, a daleko ma być? będziesz jakby co mogła liczyć na pomoc mamy lub teściowej?

taycia, Andziak,mdm, Andzia - gratuluje udanych wizyt

andzia - ale śliczne te twoje maleństwo, tak pięknie widać:tak:

reklama
Qwas- taki strach i obawy to ja myślę, że kazda z nas je w sobie nosi:sorry::sorry:, ale musimy wierzyć w nasze fasoliny i być dobrej myśli:tak:, ja dopiero się cykam o moje maleństwa, bo kurcze już 3 tygodnie jak ich nie podglądałam a do wtorku jeszcze trochę jest....

Dziewczyny, gratuluje udanych wizyt :) swietne fotki!

Ja za duzo nie pisze, bo glowa mnie boli, poczytalam tylko co u was. Zycze milej nocki.

Dziekuje dziewczyny ;)

sama jestem pod wrażeniem zdj 3d mojego maleństwa ;)) :-)

gwas ja też miałam takie obawy że coś nie tak bedzie, ale po dzisiejszym usg wiem że jest dobrze ;))

Mnie jak do tej pory nic nie bolało tak teraz jak nie ciagnie to cos kłuje ale lekarz powiedział że macica się rozciąga i tak ma być widocznie byłam bardziej rozciagnieta że nie czulam tego od początku tylko dopiero teraz .

Andzia19 - wow,świetne zdjęcie. Jestem o dzień do przodu,więc super było podpatrzeć twoje Maleństwo i wyobrazić sobie,że moje wygląda podobnie!!! ja 3 D miałam dopiero po 28 tygodniu chyba :-)

Gratuluję pozostałym Mamusiom udanych wizyt!

reklama
Gratuluję wszystkim udanych wizyt :)

Cudne zdjęcia :)

Andzia moje maleństwo podobnie na 3d tak kładło rączki na twarz (jakby przecierało oczka lub zasłaniało twarz - takie wrażenie we mnie wywołało). :)

Ulala zostaniemy w tym składzie (albo jeszcze większym :) ) :) Musi być już tylko dobrze :) Mnie poniedziałkowe usg uspokoiło. Niby wcześniej widziałam na poglądowych maleństwo (w 7 i 9 tygodniu). Najbardziej niepokoiłam się przez ostatnie 3 tygodnie. Ale to ostatnie było takie "dokładniejsze" + 3d :) Poczułam wewnętrzny spokój. I jakąś taką większą odpowiedzialność :)

Mnie pokłuwa od 2 tygodni. Jakby ktoś wbijał szpilki (jednego dnia to chyba już końska igła była ;) ). Ale nie codziennie. Lekarz powiedział, że to właśnie więzadła macicy się rozciągają (jakoś tak).

Ostatnia edycja:
Do góry