reklama
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
młoda mamusia, dowiedziałaś się , ze jesteś w ciąży dopiero w 5 miesiącu czy tygodniu?Dziwnie pewnie co?Chociaż moja szwagierka też..bo miała plamienia prze 5 miesięcy ale to było 19 lat temu.
to aż dziwne, że kontroli nie było, a pracodawca jest bliską rodziną.
ale jeszcze bardziej dziwi mnie co innego - jak to się stało, że o ciąży dowiedziałaś się dopiero w 5 msc?
Tak dowiedziałam się dopiero w 5tym mscu, normalnie miałam @ i brałam tabletki anty (zanim zaszłam i przez 1szy msc ciazy) i nic nie wskazywało na to, że jestem w ciąży, na dodatek rok zanim zaszłam w ciążę miałam operacje oczu i leżałam plackiem w szpitalu, no i byłam tak trochę bardzo 'opuchnięta' więc nawet mnie do głowy nie przyszło, że jest coś nie tak. Aż w końcu pewnego pięknego dnia zaczął mnie dziwnie brzuch boleć na dole i poszłam do gina, no i wyszło szydło z worka :-):-):-):-)5mc i dopiero taka wiadomośc faktycznie ciekawe .
O tej ciąży dowiedziałam się w zeszły czwartek, też miesiączkuje normalnie, tylko poszłam do gina na badanie. Dopiero wczoraj ustaliliśmy na usg który to tydzień mniej więcej :-)
Andziak0307
Fanka BB :)
Ja juz po wizycie wszystko ok.
Andzia19
Witam. Też mam dziś wizytę ale o 17 dopiero ;P boje sie tego usg genetycznego... bo tak chce zeby dzidzia była zdrowa .
sylha
mama bliźniakowa
Madlen- ja łyknęłam wszystkie, ale 2 tabletki to już nie tak źle-rozłuż sobie ostatnie np.3 dni i bierz najwyżej po jednej....ja brałam do końca tak w razie W choć gin mówił, że już nie jest to konieczne, ale same wiecie jak to jest.....
Andziak- gratuluję wizyty i czekam na fotkę maleństwa:-)
Młodamama- no to jesteś ciekawy przypadek:-), a ta pierwsza ciąża to rzeczywiście zaskoczenie, moja bratowa miała tak samo, ale się dowiedziałam w 3msc, też ją zaczął bardzo brzuch boleć....
Sunovia- ja miałam taką niedzielę, ostatni raz kibelek tuliłam o 21godzinie....
Andziak- gratuluję wizyty i czekam na fotkę maleństwa:-)
Młodamama- no to jesteś ciekawy przypadek:-), a ta pierwsza ciąża to rzeczywiście zaskoczenie, moja bratowa miała tak samo, ale się dowiedziałam w 3msc, też ją zaczął bardzo brzuch boleć....
Sunovia- ja miałam taką niedzielę, ostatni raz kibelek tuliłam o 21godzinie....
reklama
Szczebiotka
Andziak0307, Tycia grutuluję wizyt, ale Wam fajnie, że mogłyście popodglądać Maluszki
Andzia19 będzie dobrze, czekamy z Tobą:-)
Andzia19 będzie dobrze, czekamy z Tobą:-)
Podziel się: