reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Andziak, Taycia gratuluję udanych wizyt. Andziak super zdjęcie, ale dzidzia juz duża, wszystko tak ładnie juz widać :-)
A jak reszta wizytujących?

reklama
gratuluję udanych wizyt dziewczyny :)

a mi dziś mąż skutecznie popsuł humor. prawdopodobnie będzie musiał wyjechać na kurs (jeśli się dostanie) na 3 msc od września. z jednej strony fajnie, bo to oznacza podwyżkę, więcej uprawnień, a stara się o awans. ale zupełnie sobie tego nie wyobrażam - zwłaszcza listopada ...

Dziewczyny

piekne macie fotki swoich dzieciaczkow az i mi sie zachcialo moje malenstwo zobaczyc i juz sie nie moge doczekac do piatku

Cześć Wszystkim ! :)

Andziak, Taycia, Andzia19 i mdmd gratuluję udanych wizyt :) cieszę się, że wszystko w porządku. Andzia19 jestem szczególnie pod wrażeniem zdjęć Twojego Maleństwa :)

Sunovia
nie zazdroszczę, sama byłabym załamana jakby mi mąż miał na 3 m-ce wyjechać :-/ a daleko miałby jechać ?

Dziewczyny gratuluję kolejnych udanych wizyt!!!!!:-D:-D:-D:-D

Aż mi się łezka w oku zakręciła jak widziałam zdjęcia waszych pociech, niesamowite jakie one już duże!!!!!!

Sunovia- faktycznie do doopy a nie umie na inny termin przenieść szkolenia?!?!?!Przyspieszyć troszkę, żeby właśnie w listopadzie już był przy Tobie?!?!

reklama
Gratulacje udanych wizyt mamusie, niesamowite zdjęcia ... coś niesamowitego, że takie cuda rosną w nas samych...
boję się mojego usg bo dla mnie to coś niesamowitego nosić w sobie dzidziusia i czasami nadal w to nie wierze i obawiam się , że akurat u mnie coś będzie nie tak :/

Do góry