reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
ulala ja również gratuluję:) już widać że się rusza? :D ja jak dziś wrzuciłam w googla :dziecko w 14tc" i jak zobaczyłam te PRAWDZIWE DZIECI na usg to aż nie mogę uwierzyć,że też coś takiego zobaczę 10 maja!!! wow jakie to cudowne "być w ciąży":)

ulala bardzo się cieszę, że wszystko ok. nie ukrywam, że z mocnym biciem serca wchodziłam na wątek wizytowy.

Wesoła, ja mam w przyszłym tyg zgłosić się do endo po skierowanie na badania, ale chyba pójdę jeszcze w tym tyg. mam nadzieję, że się to jakoś ustabilizowało.

co do wzywania na komisję do ZUS, w większości przypadków nieszczęśników (i nieszczęśniczki) losuje system.

Ulala super, że wszystko ok i jesteś zadowolona, cieszę się:)) Duża już twoja Dzidzia!

Sunovia, trzymam kciuki za dobre wyniki. Twój lekarz przynajmniej przejmuje się tarczycą bo mój jakoś niespecjalnie, a endo to w ogóle mnie rozczarowuje, jak tak dalej pójdzie to sama sobie będę dawki ustawiać ;p i tak się bałam, że to tsh mi bardziej skoczy, teraz powinien mi endo zwiększyć dawkę.

Ulala- super, że prezent się udał i że maleństwo ma się dobrze- teraz to odetchnij, ale tak porządnie!!!!!:-)

Sunovia- a skąd jesteś, bo u nas na opolszczyźnie nie spotkałam się z czymś takim. Ostatnio znajomy, właściciel 40ossobowej firmy złamał nogę i zaniósł chorobowe, jego się uczepili- wiadomo chodziło o płacenie składek w tym momencie, ale im odpisał, że ma złamaną nogę i nie ma jak możliwości przybycia na komisję, bo dodatkowo jeszcze jest zima, to przyjechali do niego do domu i to było- nic mu nie zrobili, bo nie mają takiego prawa...

reklama
Witam
W końcu mogę pić kawę!!!!Jupi, już mi od dzisiaj smakuje.Mdłości pożegnane zostały:-D:-D

Czapka latem????????A po co?
Moje dziecko mając 10 miesięcy w październiku jeździło bez butów i skarpetek- bo notorycznie ściągał- to była jego ulubiona zabawa-nogi jak lodówki a kataru zero, to samo z czapka nienawidził jej od urodzenia-nie mogła też być wiązana .

Ja chcę pracować do końca września jak będzie wszystko oki:tak:i będę się dobrze czuła...............ale
ja pracuje na pół etatu czyli ok 80-90 godzin miesięcznie i mam komfortowe warunki w pracy.

Ulala super że wszystko oki.

Witam nowe mamuśki :-)

A ja w poniedziałek mam wizytę i zobaczę maleństwo:-)

Ostatnia edycja:
Do góry