reklama
Zilla też myślę, że powinnaś w pracy jak najszybciej powiedzieć o ciąży. Pracując w nocy możesz zaszkodzić sobie i dziecku.
Kurcze troszkę zazdroszczę Wam brzuszków, ale z drugiej strony to chyba wolę, żeby nie wychodził przed majem bo na wesele idę i może w
starą sukienkę się zmieszczę
Nanulika nie bardzo wiem co masz na myśli, ale patrzę na Twój suwaczek i wiem jak jest u mnie
hehe OM 4 luty
spróbuję dokładniej wytłumaczyć: jak klikasz w tel wątek np "Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę" to wtedy widzisz listę z postami - tak jak w kompie tylko własnie nie widać suwaczków ale jak np w tel chcesz coś napisać to musisz wtedy kliknąć w jakikolwiek post i kliknąć REPLY. A właśnie wtedy jak klikasz na dowolny post to pod nim widać suwaczek (o ile wogóle istnieje)
Nie wiem czy udało mi się jasno to wytłumaczyc
sylha
mama bliźniakowa
Ulala- gratulacje 13tc, a brzyszek to rzeczywiście pokaźny!!!!A ile kg poleciało CI w górę?!?!?!
nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
Nanulika to sprawdzam.
Tak OM 4 luty, i upojny wieczór walentynkowy
A u Was kiedy był strzał w 10?
nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
I dalej nie mam suwaczka
Muszę w końcu sobie sprawić laptopa!!! M obiecał mi na 30 urodziny, myśląc że to dopiero za rok. A ja mam we wrześniu więc teraz głupio się wykręcić
Muszę w końcu sobie sprawić laptopa!!! M obiecał mi na 30 urodziny, myśląc że to dopiero za rok. A ja mam we wrześniu więc teraz głupio się wykręcić
Nanulika to sprawdzam.
u nas nie wiem kiedy prawdopodobne daty to: 11,12,13 i 15 lutego
a data OM 4 luty to urodziny Mojego S.
a co do suwaczków to nie wiem - ja Ci pisałam jak zobaczyć te u innych a swój jak zrobić w tel nie wiem - nie próbowałam
sasanka1
Fanka BB :)
mi juz tez brzuchol wysadzilo troche spodnie juz sie nie dopinaja ale bede jechala do tescio do Kielc to wskocze na zakupy bo u mnie to nic nie ma . w sobote bylam na miescie cos kupic i nic nie ma jakas wybredna jestem czy co
mdmd - wlasnie czytalam na forach ze tam ok jest ale i negatywne tez opinie byly moje 3 kolezanki tam tez rodzily mialy cc ja tez bede miala cc wiec z tego co sie orientowalam to cc 2000 no i opieka podobno super
wiec wole zaplacic za godne warunki niz cierpiec mam przed oczami moje kolezanki jak lezaly u mnie w miescie w szpitalu i pielegniarki podchodzily do nich jak do psow wszystko z laski wiec ja dziekuje
ulala - super brzuszek i jaki duzy fajnie
mdmd - wlasnie czytalam na forach ze tam ok jest ale i negatywne tez opinie byly moje 3 kolezanki tam tez rodzily mialy cc ja tez bede miala cc wiec z tego co sie orientowalam to cc 2000 no i opieka podobno super
wiec wole zaplacic za godne warunki niz cierpiec mam przed oczami moje kolezanki jak lezaly u mnie w miescie w szpitalu i pielegniarki podchodzily do nich jak do psow wszystko z laski wiec ja dziekuje
ulala - super brzuszek i jaki duzy fajnie
zilla
Zaciekawiona BB
Dzięki dziewczyny za wszystkie rady :*
Tak wiem wiem, że muszę powiedzieć pracodawcy o ciąży. Jednak po początkowych problemach i niejasnościach nie chciałam zapeszyć. Jak jutro wyjdzie wszystko w porządku to poinformuję w pracy o moim stanie. I będzie się to równało z koniecznością pójścia na L4 bo na inne stanowisko nie mają mnie jak przenieść, ani tym bardziej zmienić godziny i warunki pracy.
Ulala wow jaki pokaźny brzuszek:-) Ślicznie się prezentuje:-) U mnie to nic nie widać. baaaa...ważyłam się przed chwilką i schudłam od ostatniego pomiaru. Szczerze to dawno już tak mało nie ważyłam.
Tak wiem wiem, że muszę powiedzieć pracodawcy o ciąży. Jednak po początkowych problemach i niejasnościach nie chciałam zapeszyć. Jak jutro wyjdzie wszystko w porządku to poinformuję w pracy o moim stanie. I będzie się to równało z koniecznością pójścia na L4 bo na inne stanowisko nie mają mnie jak przenieść, ani tym bardziej zmienić godziny i warunki pracy.
Ulala wow jaki pokaźny brzuszek:-) Ślicznie się prezentuje:-) U mnie to nic nie widać. baaaa...ważyłam się przed chwilką i schudłam od ostatniego pomiaru. Szczerze to dawno już tak mało nie ważyłam.
ulala
Fanka BB :)
Ulala- gratulacje 13tc, a brzyszek to rzeczywiście pokaźny!!!!A ile kg poleciało CI w górę?!?!?!
ok 4-5 kg na pewno w ciagu ostatnich 2 tyg jak bylam na wizycie bylo dwa a wczesniej jeszcze ze dwa a teraz zobaczymy z pierwszym 23 kg przytylam teaz chciała bym duzo mniej ale czy sie uda hmmm
reklama
nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
Nanulika ja suwaczki innych widzę, tylko swojego nie. Ulala cieszę się, że nie tylko ja tak przybieram na wadze
Podziel się: