reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Ja tez wlasnie zaczynam ciężki dzień po urlopie. Jak mi sie nie chce pracować...
Miłego dzionka wszystkim!

reklama
sasanka A skąd jesteś? Ja jestem z Białego i Parkowa ma dobre opinie .A masz wskazania do cesarki czy po prostu chcesz ją mieć?Jeszcze poliklinikę Arciszewskich chwalą.
Chociaż ostatnio koleżanka miła cesarkę w państwym,(skierowanie do lekarza)i była bardzo zadowolona.Na Warszawskiej rodziła, tzn cieli ja .
Ja rodziłam w państwowym szpitalu i byłam bardzo zadowolona, zwłaszcza ,że spędziłam tam "tylko" 17 dni.

Estera - wskazania czy mialam moze i mialam ale ogolnie chcialam cc i bylam juz tydzien po terminie pojechalam na badania do szpitala i juz zostalam przyjechala moja doktor i mnie pociela :) bylam w szpitalu 2 dni - wyszlam ze szpitala i na drugi dzien juz spacerowalysmy z julka i mezem. Moj M mowi ze ja bylam u dentysty a nie dziecko rodzic :) bardzo szybko doszlam do siebie juz w ten sam dzien co mialam cc po 5 h przyszla pielegniarka mnie umyc i musialam wstac z lozka.
Teraz tez chce cc ale juz mam wskazania po pierwszej :)
Jestem z Ostroleki ale pierwsze dziecko rodzilam w usa.
To dobrze ze sa dobre opienie o Parkowej to tam sie wybierzemy na poród :)

Co do badan uwazam ze warto bo zawsze moze byc choroba ze trzeba reagowac zaraz po porodzie i mozna sie do tego przygotowac a sa operacje wykonywane jeszcze w brzuszku wiec warto je wykonac ja napewno zrobie

Wlasnie wstalam i zykuje sie do pracusi

Dzień dobry z ranka! U mnie słońce, ale zimno. Gdy zadzwonił budzik, miałam tylko ochotę odwrócić sie na drugi bok:) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

Witam się i ja!

Nudności zniknęły ... yuppi :-D:-D jeszcze dwa dni i zobaczę mojego Robaczka... powinien już mieć ok. 6 cm :-D:-D:-D

Sasanka - podziwiam Ciebie i resztę kobiet,które nawet nie próbują urodzić naturalnie,a od razu dają się ciąć i to na życzenie. No cóż... cieszę się,że mieszkam w kraju,w którym wybieranie cc jest niemożliwością,a wykonywanie jej jest tylko pod ścisłym nadzorem lekarza w razie zagrożenia życia matki lub dziecka lub zakazu lekarza (ostra wada wzroku, problemy z kręgosłupem itp).. W życiu nie chciałabym cc,więc dziwię się Tobie bardzo,że piszesz z taką lekkością,że znowu chcesz cc. Przecież to jest poważna operacja, rana cięta brzucha. Normalnie szacun....... Cesarce mówię wielkie NIE!!!!

Miłego dnia!

Taycia - no sa przeciwnicy i zwolennicy :) ja tam wole cc niz mam popekac w kilkunastu miejscach jak moje kolezanki z forum lipcowego ktore tez byly wczesniej przeciwniczkami cc a po naturalnym zmienily zdanie :)

cc jest tylko pod cislym nadzorem lekarza nie wyobrazam sobie tego inaczej ja tam ciesze sie ze mam mozliwosc wyboru

Nie straszmy dziewczyn które nie rodziły:) Ja nie popękałam mimo porodu naturalnego, a w ksążeczce mam wpisane czas porodu: 10 min :)

Witam w ponury deszczowy dzień ;P
A ja też chce mieć cc ale zobaczymy co mi doktorek powie ;P i chce rodzic w Krakowie bo w Wadowicach jest koszmar ;/ traktują ludzi jak nie powiem co...:wściekła/y:

Pojutrze zobaczę mojego małego robaczka <33 mam nadzieje ze rośnie zdrowo ;) i że na genetycznym wszystko wyjdzie dobrze <333:tak:

reklama
ja popękałam i poród wspominam bardzo dobrze. Rodziłam 5,30 h , po 6 tyg. wszystko cudownie się zagoiło, a po porodzie praktycznie nie ma śladu. Sexik jest lepszy,a ja czuję się 100 % kobietą ( rodziłam bez znieczulenia). Właśnie poród nie powinien być kwestią 'co ja wolę' tylko rodzeniem jak pozwala na to natura :-D

Do góry