reklama
sasanka1
Fanka BB :)
sasanka A skąd jesteś? Ja jestem z Białego i Parkowa ma dobre opinie .A masz wskazania do cesarki czy po prostu chcesz ją mieć?Jeszcze poliklinikę Arciszewskich chwalą.
Chociaż ostatnio koleżanka miła cesarkę w państwym,(skierowanie do lekarza)i była bardzo zadowolona.Na Warszawskiej rodziła, tzn cieli ja .
Ja rodziłam w państwowym szpitalu i byłam bardzo zadowolona, zwłaszcza ,że spędziłam tam "tylko" 17 dni.
Estera - wskazania czy mialam moze i mialam ale ogolnie chcialam cc i bylam juz tydzien po terminie pojechalam na badania do szpitala i juz zostalam przyjechala moja doktor i mnie pociela bylam w szpitalu 2 dni - wyszlam ze szpitala i na drugi dzien juz spacerowalysmy z julka i mezem. Moj M mowi ze ja bylam u dentysty a nie dziecko rodzic bardzo szybko doszlam do siebie juz w ten sam dzien co mialam cc po 5 h przyszla pielegniarka mnie umyc i musialam wstac z lozka.
Teraz tez chce cc ale juz mam wskazania po pierwszej
Jestem z Ostroleki ale pierwsze dziecko rodzilam w usa.
To dobrze ze sa dobre opienie o Parkowej to tam sie wybierzemy na poród
Co do badan uwazam ze warto bo zawsze moze byc choroba ze trzeba reagowac zaraz po porodzie i mozna sie do tego przygotowac a sa operacje wykonywane jeszcze w brzuszku wiec warto je wykonac ja napewno zrobie
Wlasnie wstalam i zykuje sie do pracusi
T
taycia
Gość
Witam się i ja!
Nudności zniknęły ... yuppi jeszcze dwa dni i zobaczę mojego Robaczka... powinien już mieć ok. 6 cm
Sasanka - podziwiam Ciebie i resztę kobiet,które nawet nie próbują urodzić naturalnie,a od razu dają się ciąć i to na życzenie. No cóż... cieszę się,że mieszkam w kraju,w którym wybieranie cc jest niemożliwością,a wykonywanie jej jest tylko pod ścisłym nadzorem lekarza w razie zagrożenia życia matki lub dziecka lub zakazu lekarza (ostra wada wzroku, problemy z kręgosłupem itp).. W życiu nie chciałabym cc,więc dziwię się Tobie bardzo,że piszesz z taką lekkością,że znowu chcesz cc. Przecież to jest poważna operacja, rana cięta brzucha. Normalnie szacun....... Cesarce mówię wielkie NIE!!!!
Miłego dnia!
Nudności zniknęły ... yuppi jeszcze dwa dni i zobaczę mojego Robaczka... powinien już mieć ok. 6 cm
Sasanka - podziwiam Ciebie i resztę kobiet,które nawet nie próbują urodzić naturalnie,a od razu dają się ciąć i to na życzenie. No cóż... cieszę się,że mieszkam w kraju,w którym wybieranie cc jest niemożliwością,a wykonywanie jej jest tylko pod ścisłym nadzorem lekarza w razie zagrożenia życia matki lub dziecka lub zakazu lekarza (ostra wada wzroku, problemy z kręgosłupem itp).. W życiu nie chciałabym cc,więc dziwię się Tobie bardzo,że piszesz z taką lekkością,że znowu chcesz cc. Przecież to jest poważna operacja, rana cięta brzucha. Normalnie szacun....... Cesarce mówię wielkie NIE!!!!
Miłego dnia!
sasanka1
Taycia - no sa przeciwnicy i zwolennicy ja tam wole cc niz mam popekac w kilkunastu miejscach jak moje kolezanki z forum lipcowego ktore tez byly wczesniej przeciwniczkami cc a po naturalnym zmienily zdanie
cc jest tylko pod cislym nadzorem lekarza nie wyobrazam sobie tego inaczej ja tam ciesze sie ze mam mozliwosc wyboru
cc jest tylko pod cislym nadzorem lekarza nie wyobrazam sobie tego inaczej ja tam ciesze sie ze mam mozliwosc wyboru
izabella83
mama Adrianki i Sebusia:)
Nie straszmy dziewczyn które nie rodziły Ja nie popękałam mimo porodu naturalnego, a w ksążeczce mam wpisane czas porodu: 10 min
Andzia19
Witam w ponury deszczowy dzień ;P
A ja też chce mieć cc ale zobaczymy co mi doktorek powie ;P i chce rodzic w Krakowie bo w Wadowicach jest koszmar ;/ traktują ludzi jak nie powiem co...
Pojutrze zobaczę mojego małego robaczka <33 mam nadzieje ze rośnie zdrowo i że na genetycznym wszystko wyjdzie dobrze <333
A ja też chce mieć cc ale zobaczymy co mi doktorek powie ;P i chce rodzic w Krakowie bo w Wadowicach jest koszmar ;/ traktują ludzi jak nie powiem co...
Pojutrze zobaczę mojego małego robaczka <33 mam nadzieje ze rośnie zdrowo i że na genetycznym wszystko wyjdzie dobrze <333
Elomelo
Nie straszmy dziewczyn które nie rodziły Ja nie popękałam mimo porodu naturalnego, a w ksążeczce mam wpisane czas porodu: 10 min
OK, to ja lepiej nie bedę sie wypowiadać. Może tylko tyle, że u mnie bóle trwają 3 dni, mozna powiedzieć, że rodzę 3 dni ...
reklama
T
taycia
Gość
ja popękałam i poród wspominam bardzo dobrze. Rodziłam 5,30 h , po 6 tyg. wszystko cudownie się zagoiło, a po porodzie praktycznie nie ma śladu. Sexik jest lepszy,a ja czuję się 100 % kobietą ( rodziłam bez znieczulenia). Właśnie poród nie powinien być kwestią 'co ja wolę' tylko rodzeniem jak pozwala na to natura
Podziel się: