reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Sylha- nie widziałam go na żywo niestety bo na razie tak tylko sobie myślałam o tym, ze wózki dla bliźniaków nie są takie fajne jak pojedyncze i właśnie , ze te szerokie są najladniejsze i dzieci koło siebie no ale w sklepach czy do domu to juz cieżko z takim. Oglądałam tylko jeden I Candy peach bo byłam akurat z kuzynka w sklepie bo ona chce sobie go kupić i on właśnie ma dodatkowe adaptery ze robisz z niego dwa. Powiem Ci, ze ogólnie super , wygodny, lekki, swietnie sue go prowadzi i gondolki ma tak jak baby jogger. Jednak w sklepie były pokazane tylko 2 spacerowki razem no i wyglada to tak, ze to jedno dziecko z tylu jest trochę pod drugim wiec ma ograniczona widoczność. A w tym baby jogger masz 4 opcje bo mogą być na przeciwko, to z tylu może być nad drugim itd. Chyba nie będę wnikać tak w te gondole bo to tylko 5-6mies.
Co do bugaboo cameleon- to wszystkie moje koleżanki go tu maja , zreszta jest ich tu pełno . Są bardzo drogie ale dużo osób kupuje używane bo maja wszystko sumienne, możesz prac czy zmienić na nowe. Zobacz sobie podwójny jaka rewelacja tylko, ze tez na szerokość .
Sasanka- z tego co zrozumiałam to ty sprzedajesz te wózki baby jogger? Mi się wydawało z opisu, ze one są lekkie ok 13 kg . Bugaboo chyba tylko 8 kg No ale to pojedynczy:( ale ogólnie dobrze się je prowadzi itd . Bo jak patrzę na te inne wózki na długość co są to juz wogole mi się odechciewa bo są tak długie , ze szok a te są na pojedynczej ramie.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny o wozkach moze lepiej w watku o wyprawce? Bedzie pozniej latwiej sie polapac.

Wesoła Kobietka, ja nie jestem zwolenniczka czestych USG, niby nie szkodza, ale nigdy nie wiadomo, w kazdym razie te fale do malenstwa dochodza bo sie rusza jak zaczyna sie skanowac (jak jest wieksze) moj Julek zawziecie kopal maszynke :), Wydaje mi sie ze 3 na cala ciaze (jesli nie ma problemow) wystarczy, a jak sie chodzi prywatnie, to lekarze robia nawet co wizyte, bo przeciez sie placi..

Szczebiotka, ja rodzilam w UK i bylam podpieta bo mialam ZZO, ale jak sie rodzi bez znieczulenia, to nie podpinaja na caly czas.

sasanka, ja tez sie podpinam pod prosbe gosiagro :) jak nauczyc siusiac na nocnik :)

sylha, ktoregos dnia jak byla kiepska pogoda.. to prawie spalam na stojaco :) takze wiosenne przesilenia na pewno maja wplyw na samopoczucie

Ja czuje sie ok, nadal nie mam objawow, chociaz ostatnio po calym dniu jak sciagam stanik to troche mnie piersi bola, ale tylko przez chwilke.

elzu- ja mam usg co wizytę bo chodzę prywatnie. I nie wyobrażam sobie nie widzieć mojej gwiazdki co wizytę. Moja bratowa też chodziła w ciąży do tego lekarza co ja i miała usg za każdym razem i nic sie nie stało:-)

U mnie może i słonko jest, ale trochę chłodno. M ustawił mi krzesełko pod murem i słucham śpiewu ptaków. Cudnie. Kawka by się przydała, ale nie chce mi się ruszać :(

Elzu- tak tylko ja za każdym razem jak ciśnienie leci w dół to wymiotuję i bardzo mnie mdli, spanie to też, ale te mdłości to masakra.
Lola- my to rzeczywiście mamy dylemat:-), ale podwójnie słodki:-) a propo ta spacerówka I candy peach to rzeczywiście jeden maluch ma tylko oparcie do oglądania- a takie maluszki są baaardzo ciekawe świata

Ostatnia edycja:
Witam, melduje sie z tel. U mnie tez brzydko deszczowo. Tez robilam dzis jajecznice :-) teraz juz po rosolku i za chwile jedziemy do galerii w sasiednim miescie. Moze w koncu zjemy pizze i dobre lody. Milego popoludnia Dziewczyny:-)

reklama
Do góry