reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Szczebiotka - no wlasnie pytaly mnie te wstretne pielegniarki nieuprzejme jak cholera o wynik badania i jak powiedzialam ze nie mam bo zostawilam tam gdzie rodzilam wszystkie badania to byly w szoku jak tak mozna itd

wiec chyba im nie zalezy chca tylko papier i maja to gdzies zawsze to oszczednosc :)

reklama
witam się w ten deszczowy dzień :/

elzu, taycia - ja mam podobne odczucia do was, nie ma czasu przy dziecku nawet jakoś tak pomyśleć, gdyby nie suwaczek bb to bym nawet nie wiedziała w którym tygodniu jestem:zawstydzona/y:

nanulika
- pewnie po 2 dniach wrócisz w rytm pracy;-)

Andzik, ewcia - witajcie

sasanka - zdradź mi patent na odpieluchowanie:-) ja muszę się za to zabrać, czekam na cieplejsze dni żeby ją bez pieluchy puszczać;-)

miłej niedzieli:-)

Oj ja dopiero co wstałam- spałam 12h:szok:

Lola- właśnie podglądnij czy są UK TFK twinner twist duo- oczywiście cały zestaw. Mnie się ten easy walker upolował, bo on nie jest właśnie szeroki- tylko 78cm a każda gondolka ma po 35cm, a ja jakoś sobie ubzdurałam, że chcę mieć oboje dzieci na tym samym oku ;-). Z tym to ja wiem, że zmieszczę się wszędzie, ten TFK to coś podobnego. A tego joggera oglądałaś już może na żywo?!?!?!Mnie bardzo ciekawi jak się założy obie gondolki ile jest miejsca żeby do tej niższej dzidzię włożyć?!?!?!?!Kurde u nas w Opolu jest tylko jeden porządny sklep z wózkami, ale dla bliźniąt to mają tylko te tanie szmelce....

U mnie dla odmiany piękne słoneczko. Mam nadzieje na jakiś miły spacer. Humor mi sie zdecydowanie poprawił. Mąż wziął sobie do serca moje słowa i dba o moje dobre samopoczucie. Po południu wpadają do nas znajomi. Będziemy robić z tej okazji babeczki. Ogólnie mam wrażenie ze apetyt mi sie polepszyl. Było naprawę kiepsko, na nic nie miałam ochoty (zwłaszcza na mieso) a teraz powoli zaczynam wracać do normalności. Wieczorami nadal mnie mdli ale jeszcze ani razu nie wymiotowalam. Dobrze ze piersi mam nabrzmiale i obolale bo inaczej pewnie znów zaczelabym sie martwić.
Dziś mamy zamiar poinformować kolejna pare znajomych o ciazy. Trochę sie obawiam bo:
1. Wolałabym poczekać do USG aby sie upewnić ze napewno wszystko jest ok
2. Oni bardzo pragną dziecka ale maja ogromne problemy zeby zajść w ciążę - wiem ze pewnie bedą sie z nami cieszyć ale pewnie pojawi sie rownież smutek. Chociaż marzy mi sie ze mówią nam ze jednak sie udało :)

Ja jutro rownież wracam do pracy po 9-dniowej przerwie. Chyba nie muszę pisac jak bardzo mi sie nie chceeee...

Witam ;) u mnie też deszczowo i zimno ;/ . I taki senny dzień mam :-D a tu obiadek na 15:00 trzeba zrobić bo mąż z pracy głodny wróci :p

Kochane wpadnijcie na wątek ciucholandia i przeczytajcie moje pytanie i odpowiedzcie mi ;***

Pola- oddaj słoneczko ;)

I ja się witam niedzielnie ze słonecznej polskiej wsi. Mąż ma urlop, więc wybraliśmy się do teściów :) jak zbiorę siły to biegnę wystawić buźkę do słońca. Ale chyba najpierw kawa, bo coś ciśnienie niskie.
Witam nowe Mamusie :)

Dziewczyny a Wy też tak macie, że jak pogoda paskudna to i samopoczucie złe?!?!?!Cały tydzień czułam się fajnie a dzisiaj za oknem plucha a ja rzygam jak kot....

Dzień dobry z wyrka ... za oknem słońce ale zimno jak cholera ...
u mnie bez zmian, za tydzień w poniedziałek o 19 mam wizytę i usg, mam nadzieję, że torbiel zaczęła się wchłaniać a serduszko ładnie bije i nasza wiewióreczka jest duża ... nie ukrywam, że bardzo się denerwuję wizytą :/
mdłości nadal mnie dręczą w sumie to przez cały dzień ale na szczęście nie wymiotuję.

ja za wózkami jeszcze się nie rozglądam ani za ubraniami bo w sumie mam masę sukienek odcinanych pod biustem więc w sam raz na lato, do tego rajstopki ewentualnie i jakieś baletki i sweterek.
wiem ,że powinnam się powoli zapisać do gp i ustalić pierwsze badania i chyba jutro to zrobię bo K ma wolne więc podjedziemy autkiem.

zaraz śniadanko mniam jajecznica z cebulką i wiejską kiełbaską :) na słowo jajko sadzone mnie cofa heh

reklama
Do góry