Lola ja miewam podobnie, gdy nie czuję jednego dnia intensywnych objawów od razu się martwię, ale zauważyłam też, że za bardzo sobie wmawiam niektóre dolegliwości. Tzn. czuję kłucie, a od razu w głowie tysiąc pomysłów co się może dziać nie tak. Dlatego rzadziej czytam o dolegliwościach i raczej omijam wypowiedzi na forum które budzą we mnie strach, jak zaczynam czytać, że coś jest źle, przerzucam się wzrokiem na następny wątek
no mnie to pomaga! Wolę myśleć pozytywnie, bardzo się boję bo to moja pierwsza ciąża, ale jestem zdrowa, a przewrażliwienie może tylko szkodzić, dlatego apeluję o pozytywne nastawienie! Wiem, że potrafi zdziałać cuda.
Ewcia333 Cześć, gratuluję ciąży i fajnego podejścia, jestem przekonana, że wszystko będzie dobrze, bo nie może być inaczej. Wg kalendarza ciąży dziś zaczynam 9 tydzień.
Jestem dobrej myśli, jest mi niedobrze wieczorem, strasznie niedobrze, na widok jedzenia chociażby w reklamach mam ochote wymiotować, ale nie doszło do tego! Czuję co jakiś czas lekkie kłócie w podbrzuszu no i niedługo zrobie fotkę mojego brzucha, bo zauważyłam, że rośnie i to jest super!
Ostatnio zauważyłam też u siebie częste wzruszenie i ogólnie bardzo dobry humor bez powodu, życzę tego również Wam!! Pozdrawiam!!