reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
ulala super wiesci ... aty mialas dzis miec wizyte:) fajnie ze juz dzidzie wiadzialas:)

Miałam mieć jutro ale przełożyłam na dziś powinnam się cieszyć a ja się strasznie boje że nie dotrwamy lekarz powie ci stan na chwilę obecną a co będzie za dzień dwa tego już nie wie a to różnie bywa kilka godzin i już po wszystkim .

ulala nie mysl tak musi byc dobrze......!!!!!
a co amsz za sluz/????

taki brązowawy na bieliznie się nie pojawia ale przy podcieraniu takim głębszym czy dziś przy dopochwowym usg był widoczny a od czego to jest to nie wiadomo lekarz pytał sie mnie o miesiączki czy mam reguralne ja powiedziałam że róznie a on na to no właśnie może tak ma być nie powiedział mi że to plamienia ale kazał dużo leżeć i zażywać leki więc to też można odebrać za zagrożenie ciąży Nie wolno mi współżyć nie wolno gorących długich kąpieli ale co mam zrobić tylko czekać a to czekanie nas wykończy .

reklama
Dziewczyny ale pedzicie! Pracujące ciężarne nie nadążają was czytać :) Zazdroszczę wszystkim niepracujacym. Sama chętnie bym sie wybrała na L4 ale mam teraz rozpoczęte ważne projekty w pracy i nie mogę sobie pozwolić na wolne. No chyba ze lekarz mi zakaze. Zdrowie okruszka jest najważniejsze!

Ulala gratuluje pięknego usg. Bierz dupka i odpoczywaj ile sie da.

Katt, ja mam te same obawy dotyczące porodu. Czuje ze nikt nie jest w stanie mnie zrozumieć. Ale póki co jestem tak szczęśliwa z faktu bycia w ciazy ze staram sie odpychać myśli o porodzie na pózniej.

Umówilam sie wstępnie na usg na przyszły poniedziałek. Wg moich obliczeń to bedzie 6 tydzień i 4 dzień ciazy. Mam ogromna nadzieje zobaczyć serduszko!

Do góry