reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Dziewczyny ale pedzicie! Pracujące ciężarne nie nadążają was czytać :) Zazdroszczę wszystkim niepracujacym. Sama chętnie bym sie wybrała na L4 ale mam teraz rozpoczęte ważne projekty w pracy i nie mogę sobie pozwolić na wolne. No chyba ze lekarz mi zakaze. Zdrowie okruszka jest najważniejsze!

Ulala gratuluje pięknego usg. Bierz dupka i odpoczywaj ile sie da.

Katt, ja mam te same obawy dotyczące porodu. Czuje ze nikt nie jest w stanie mnie zrozumieć. Ale póki co jestem tak szczęśliwa z faktu bycia w ciazy ze staram sie odpychać myśli o porodzie na pózniej.

Umówilam sie wstępnie na usg na przyszły poniedziałek. Wg moich obliczeń to bedzie 6 tydzień i 4 dzień ciazy. Mam ogromna nadzieje zobaczyć serduszko!

ja tez pracuje ale zainstalowalam sobie bb w tel:p

reklama
No to za 11h bede u gin.... niech mi da wspomagacze to bede spokojniejsza! Oby bylo widac choc ladny okraglutki pecherzyk! Dziendoberek:)

nunulika juz powinno byc widac pecherzyk ehehhe ale ci fajnie bedziesz miec usg ... ja musze czekac za to mam nadzieje ze wtedy zobacze juz moja dzidzie ehehehhehe

Mi gin powiedział, że jak poczekam do końca tygodnia to będzie może już i serduszko słychać, a jako, że bata mi prawidłowo przyrasta i póki co nic mi nie jest to poczekam- ale ja do cierpliwyh nie należę, M się zawsze śmieje, że je wszystko na wczoraj:-D, a tu czekaj jeszcze tyle czasu....

reklama
Do góry