reklama
Andzia19
Fanka BB :)
Wiecie co? Widziałam dzisiaj młodą dziewczynę - wysoko w ciąży. Szła sobie ulicą i kopciła fajkę.
Myślałam, że mnie trafi.
Witam nowe mamusie.
eh też znam takie co aktualnie są w ciąży i kopcą ;/ Masakra !!!
u mnie jak palą to mnie gonią zebym w dymnie nie siedziała
nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
Wiecie co? Widziałam dzisiaj młodą dziewczynę - wysoko w ciąży. Szła sobie ulicą i kopciła fajkę.
Myślałam, że mnie trafi.
Witam nowe mamusie.
Ja pewnie bym coś tej dziewczynie powiedziała. Moim zdaniem to nie jest wtrącanie się do czyichś spraw, tylko dbanie o zdrowie nienarodzonego dziecka. Ja raz z okna widziałam, jak dziewczyna w wysokiej ciąży paliła pod moimi oknami w krzakach. Byłam wtedy świeżo po stracie ciąży. Miałam ochotę zejść do tej dziewczyny i powiedzieć jej kilka słów do rozumu
sunovia
witam poświątecznie
my w wielkanoc byliśmy na weselu, a w poniedziałek na poprawinach. całkiem nieźle się czułam, a dziś od nowa tulenie z kibelkiem. raz to nawet nie zdążyłam dobiec ...
mąż do piątku we wrocławiu, także siedzę sama niestety. w poniedziałek mam wizytę u gina, ale bez usg, chociaż może go namówię. niby wszystko jest ok, tzn nudności są, piersi bolą i rosną, ale martwi mnie pobolewanie brzucha, zwłaszcza jak leżę - nie wiem czy w złej pozycji się układam, czy co ... czy może to ma związek z tym, że moje dziecię się tak nisko umiejscowiło ...
witam wszystkie nowe listopadówki
my w wielkanoc byliśmy na weselu, a w poniedziałek na poprawinach. całkiem nieźle się czułam, a dziś od nowa tulenie z kibelkiem. raz to nawet nie zdążyłam dobiec ...
mąż do piątku we wrocławiu, także siedzę sama niestety. w poniedziałek mam wizytę u gina, ale bez usg, chociaż może go namówię. niby wszystko jest ok, tzn nudności są, piersi bolą i rosną, ale martwi mnie pobolewanie brzucha, zwłaszcza jak leżę - nie wiem czy w złej pozycji się układam, czy co ... czy może to ma związek z tym, że moje dziecię się tak nisko umiejscowiło ...
witam wszystkie nowe listopadówki
Andzia19
Ja też mam bóle ale podbrzusza aż takie szczypanie czuje ;/ za tydzień w środe mam wizyte i Usg mam nadzieje ze wszystko dobrze
ulala - to samo sobie pomyślałam, oby nie w złą godzinę ;-)
Mdłości to jedno, mam czasem lekkie. Mnie ogólnie humor dopisuje, czuję się super i jestem hmm jakby milsza niż normalnie ;-)
Nie wyobrażam sobie, jak można palić w ciąży. Przecież to jawne szkodzenie dziecku. Moja mama paliła cała ciążę, co jest dla mnie niepojęte.
Andzia mnie też tak czasem szczypie i piecze, na szczęście lekko.
Mdłości to jedno, mam czasem lekkie. Mnie ogólnie humor dopisuje, czuję się super i jestem hmm jakby milsza niż normalnie ;-)
Nie wyobrażam sobie, jak można palić w ciąży. Przecież to jawne szkodzenie dziecku. Moja mama paliła cała ciążę, co jest dla mnie niepojęte.
Andzia mnie też tak czasem szczypie i piecze, na szczęście lekko.
Ja miałam cały tydz ból podbrzusza szczególnie wieczorami . Jakas dziewczyna na innym forum napisała mi, ze jej siostra tez tak miała ok 4 mies i to w terminach tych co powinna mieć okres. Sprawdzilam w kalendarzu i faktycznie tydz temu powinnam dostać kolejny okres a zawsze miałam bolesne wiec kto wie może faktycznie coś w tym jest. Niektóre kobiety normalnie maja ok 3 mies @.
majowkaa
Ja też na brzuchu nie mogę spać z uwagi na ból piersi, choc one nawet jak leżę na boku to bolą, więc w gruncie rzeczy tylko na plecach jest wygodnie, ale ile można tak spać. Ogólnie to ja strasznie źle sypiam, budzę się w nocy raz mi jest zimno, raz gorąco, potem do wc i tak w kółko. Jeżeli chodzi o poduszkę - rogal, to ja ją na pewno kupię, najpierw przyda się mamie do spania a potem dziecku do karmienia
U mnie wymiotów na razie nie ma ale nudności są straszne, i ciągle chce mi się pić, a nie wiem jak ugasić to pragnienie;(
U mnie wymiotów na razie nie ma ale nudności są straszne, i ciągle chce mi się pić, a nie wiem jak ugasić to pragnienie;(
Crazy Girl
Cześć :0
Witam nowe Mamusie :-)
Mnie nadal mdli.... dzień w dzień :--( jestem już tym tak zmęczona że płakać mi się chce...
Ja też słyszałam że brzuszek w 2 ciąży szybciej widać i jestem tego przykładem ale że aż tak to nie myślałam Ja w żadne spodnie się nie zapnę już.. i mam naprawdę duży ten brzuszek już... Mam kolezankę w pracy która ma 17 tydzień i ja mam większy brzuch od niej - a to dopiero 10 tydzień.. I też mi jakoś głupio ale nie zamierzam ukrywać ;-) dzidzia mała ale za to ma duuuży domek już
Witam nowe Mamusie :-)
Mnie nadal mdli.... dzień w dzień :--( jestem już tym tak zmęczona że płakać mi się chce...
Ja też słyszałam że brzuszek w 2 ciąży szybciej widać i jestem tego przykładem ale że aż tak to nie myślałam Ja w żadne spodnie się nie zapnę już.. i mam naprawdę duży ten brzuszek już... Mam kolezankę w pracy która ma 17 tydzień i ja mam większy brzuch od niej - a to dopiero 10 tydzień.. I też mi jakoś głupio ale nie zamierzam ukrywać ;-) dzidzia mała ale za to ma duuuży domek już
reklama
bett
hej, co do tego samopoczucia i humoru, to nie wiem jak Wy, ale ja się jakaś bardziej "wzruszająca" zrobiłam, wczoraj np. popłakałam się na Dirty Dancing... :-)
Wy też tak macie? też Was wzruszają rzeczy, które w "normalnym" stanie nie byłyby powodem do łez?
Wy też tak macie? też Was wzruszają rzeczy, które w "normalnym" stanie nie byłyby powodem do łez?
Podziel się: