reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

chyba zamowie dzisiaj ta poduszke. Moze lepiej bedzie mi sie tak spalo:) Maria trzymam kciuki za wizyte i daj znac co i jak:)
majowkaa i niteczka ja 2ga ciaze poronilam i gdyby nie dziewczyny z wrzesnia ktore mocno wspieraly mnie na duchu to na pewno bylo by mi jeszcze ciezej...to jest ogromne wsparcie i szczescie jak masz sie komu wygadac, czasem mozesz powiedziec wiecej niz najblizszej rodzinie.
Elzu ja te badanie robilam na czczo

reklama
I ja się witam po świętach ;-)
objadłam się za wszystkie czasy co niestety miało swoje skutki i brzuch to w pierwsze święto bolał mnie całą noc :-p

Magda co do spania na brzuchu to ja nie daje rady bo piersi i brzuch mnie od razu bolą.. najlepiej śpi mi się na plecach.

ethele trzymam kciuki !!

Majowka, Niteczka witamy :-)

niteczka witaj ...
ja dzis w nocy wyjátkowo nie odczuwalam bólu jak spalam na prawym boku wiec w koncu moglam sie przytulic do mojego K, a tak ze wzgledu na leki nauczylam sie zasypiac na wznak a ok 2 zawsze sie budze na siku i potem juz jak leki sie wchloná to spie na lewej stronie. codziennie pije melise na wieczór któa mi bardzo pomaga spokojnie zasnác :)

w swieta obzarstwa nie bylo bo na obczyznie jakos nie mam checi na swietowanie i w sumie K duzo nie gotowal a i apetytu nie bylo.
za oknem na zmiane slonko i chmury a z racji ze nie pracuje i musze lezec to moj kolejny tydzien bedzie wygládal tak samo w wyrku ... dla dzidzi wszystko :)

Dziękuję za przywitanie :) czuję się jakbym była z Wami od początku ;)
Elzu - ja te badania robiłam na czczo, aczkolwiek jak pojawiłam się na badania i pielęgniarce coś przebąknęłam że jestem na czczo i niewiarygodnie mnie suszy to powiedziała że bez przesady, żebym wypiła choć pół kubeczka wody, bardziej chodzi o jedzenie, kawę... a od wody nic się nie stanie. Byłam przekonana że muszę totalnie na czczo więc trochę mnie zaskoczyli. :)
Magda - ja wogóle nie mogę spać na brzuchu, najlepiej mi jest na lewym boku. A jak położę się na prawy to i tak po 2 min jestem na lewym. Zresztą czasami mnie lekko pokłuwa i na boku zasypia mi się najlepiej.

Dziewczyny witam się i ja po świętach :-)

Witam nowe listopadówki :-)

Trzymam kciuki za wizyty- oby było wszystko dobrze!!!!!

U mnie też spokojnie bez obżarstwa, mdłości mnie męczyły w pierwszy dzień swiąt wczoraj było lepiej- zauważyłam, że moje dzieci to meteopaci- co ciśnienie w dół to ja rzygam:confused2:

Witajcie poświątecznie:-) od razu forum się rozruszało, znów będzie problem z nadrobieniem:-D

Witaj Niteczko:-) Starch niestety chyba wpisany jest w ciąże, będzie lepiej jak dzieciaczki zaczną kopać, ale też czasami myślę, że to trening przed macieżyństwem. Ja się zawsze dziwiałam jak czytałam opisy porodów, że wszystkie kobiety piszą o wielkiej radości, co jest oczywiście prawdą ale nikt nie wspomina o lęku a ja patrzyłam na tą nową Istotkę i myślałam, jak ja go zdołam ochronić

Hej!
Ethele - powodzenia! trzymam kciuki!
Majowka, Niteczka - witamy !!!!
Nikita - haha :-D do kopania jeszcze Nam trochę zostało,ale do motylków już tylko kilka tygodni :tak::tak:
MagdaP - dziewczyny z sieprniówek (czyli tam,gdzie należałam tak jeszcze niedawno) bardzo chwaliły sobie tą poduszkę. Baaa...wolały spać z nią niż z facetem :-D:-D

Pozdrawiam!!!

Motylków? Jak to cudnie brzmi, ale co się za tym kryje? No wiesz, ja jestem początkująca mamą :zawstydzona/y:

Cześć niteczka :-)

dzien dobry
ja dzis w pracy od wczesnego ranka, bo metro strajkuje i m. musial mnie zawiesc zanim pojechal do siebie - ale jakas pelna znow energii jestem i na wysokich obrotach. Jak dobrze, ze juz to paskudne zapalenie oskrzeli przeszlo.

MagdaP3011 Ja nadal spie na brzuchu - tak mi sie najlatwiej zasypia. Az boje sie jak bedzie z zasypianiem, gdy ta pozycja bedzie juz niemozliwa.

niteczko witaj

ehtele powodzenia!

reklama
Witam wszystkie dziewczyny:)
Postanowiłam się dopisać do listopadowego wątku - termin 6.11
To moja trzecia ciąża - z pierwszej mam cudownego, prawie 8 letniego synka, druga niestety obumarła w 7tc no i teraz ta wyczekana - 10 tc. Do 12 tc jestem pełna obaw ale mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko w porządku.
Na razie siedzę do 15.04 na L4 ze względu na plamienia w 7/8 tc. Teraz już przeszły ( biorę 2x1 duphaston) ale jeszcze siedzę na zwolnieniu. Jak wszystko będzie ok to 16.04 wracam do pracy.
Mam nadzieję, że najbliższe 7 miesięcy będzie łatwiejsze z Wami :)
Pozdrawiam

Do góry