reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Dzień dobry z samego rana;)
ehtele powodzenia, na pewno jesteś bardzo dobrze przygotowana i umiesz wszystko śpiewająco, teraz tylko musi podpasować Tobie egzaminator - bo to klucz do całego sukcesu.
Ja tak samo jak qwas myślę, że lato będzie dla mnie pod znakiem sukienki;)
Jeśli chodzi o poświąteczny powrót do pracy do jakieś szaleństwo:dry:

reklama
hej
witam sie po swietach ,,.. szalenstwa nie bylo bo jescd zbytnio nie mjoglam wiec swieta minely ....
zaraz bede doczytywac bo nawet nie pamietam gdzie skonczylam .....
mdlosci nadal amm i zgage .... kurcze mam nadzieje ze to naprawde minie niebawem .....

Matyjasowa - jeśli mogę coś Ci poradzić na zgagę - spróbuj kisiel lub migdały. Miałam to samo. Teraz nie mam żadnych objawów, aż się boję ...

A tak wogóle witam wszystkie mamusie po świętach;)

Ostatnia edycja:
hej kobietki:)
u nas po swietach tak jak przed tylko na jedzenie nie moge juz patrzec:D strasznie dużo zaczynam pochłaniać:) wczoraj moja mama miala impreze urodzinowa wiec spotkala sie cala rodzinka. Z bratowa porownywałyśmy brzuszki i wyglada na to ze ogromnej roznicy miedzy brzuszkami nie mamy a ona ma 24 tydzien. wiadomo, jej to sie pileczka juz zrobila ale mam obawy ze szybko ja przescigne:D tak samo bylo przy Lence. We wrzesniu (6miesac) mialam taki brzuch jak ona do porodu:D
Cale szczescie dzisiaj mam wolne w pracy bo checi sa zerowe.
Dziewczyny powiedzcie mi jak spicie w nocy?? czy na brzuchu jeszcze dajecie rade?? ja sama przekrecam sie gdzies tam na brzuch podczas snu i rano odczuwam jakby lekki bol. Nie wiem sama co robic bo nie jestem w stanie tego kontrolowac. Mysle nad zakupem tej poduszki do karmienia Wielofunkcyjna poduszka do karmienia rogal 190cm (2237775058) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. moze na tym bedzie mi sie lepiej spalo.

Witam Mamusie po Świętach.
Jakoś dzisiaj nie mogłam się zwlec z łóżka. Niby nic ciężkiego nie robiłam, ale jestem zmęczona :-) może z przejedzenia.
Magda jeśli chodzi o spanie na brzuchu to ja bym nie dała rady bo bardzo mnie bolą piersi, nawet jak leżę na boku.
Brzuch mam nadal płaski, chyba że się czegoś najem to mnie wydyma.
Ehtele trzymam &&&&& za powodzenie na egzaminie.
Dreddka cieszę się, że lepiej się czujesz.
Jutro mam wizytę :) nie mogę się doczekać. Śniło mi się, że dzidziuś już kopie.

Cześć, ja również chętnie do Was dołączę :) w sumie to post majowki mnie zachęcił - podobnie jak ona podczytuję Was od początku (nawet od pierwszego postu ;) ) ale bałam się (...wciąż się boję) zapeszyć. Termin 3 listopada :)

Hej!
Ethele - powodzenia! trzymam kciuki!
Majowka, Niteczka - witamy !!!!
Nikita - haha :-D do kopania jeszcze Nam trochę zostało,ale do motylków już tylko kilka tygodni :tak::tak:
MagdaP - dziewczyny z sieprniówek (czyli tam,gdzie należałam tak jeszcze niedawno) bardzo chwaliły sobie tą poduszkę. Baaa...wolały spać z nią niż z facetem :-D:-D

Pozdrawiam!!!

witaj majowkaa rozumiem twoje 'nie zapeszyc' bo ja mialam tak samo i to tez moja 2 ciaza (pierwsza 7 tc) i moze nadal tez sie nie wypowiadam na wátku wyprawek itp no ale zaryzykowalam i nie zaluje bo milo tu :)

maria co taki nastrój ? ja ochote mam wielká sie ruszyc i rozmawiac moze dlatego ze ciagle leze z powodu torbieli i mam tylko 15 minut ruchu dziennie (lekarz zalecil tak) ... glowa do góry :***

Nie wiem ale nie mam ochoty na nic , nawet sprzątać mi się nie chce i się zmuszam. Jakoś szybciej się męcze robi mi się słabo.
W pierszej ciąży tak nie miałam czułam się dobrze. Dopiero pod koniec ciąży miałam bóle brzucha i musiałam się oszczędzać.

Co do spodni ja narazie się mieszcze schudłam 1kg ale za to brzuch mam też i czym więcej zjem to jest wiekszy:-p
Dziś ide do gin ale najpierw musze się zarejestrować i odebrac wyniki.

Ethele trzymam kciuki
Magda ja jakoś nigdy nie śpie na brzuchu

Ostatnia edycja:
reklama
ethele, trzymam kciuki :)

MagdaP3011, ja jeszcze daje rade spac na brzuchu, ale mam taka poduszke i w pierwszej ciazy jak brzuszek byl juz wiekszy to bylam z niej zadowolona - moja nie ma sciaganej powloczki, jakbym miala teraz kupowac, to wolalabym taka sciagna, zeby mozna bylo przeprac.

niteczka83, witaj :) wstaw suwaczek to bedziemy odliczac z Toba.

Mam juz skierowania na te rozne badania (morfologia, cukier, tarczyca itd) czy to sie robi na czczo?

Do góry