reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Witaj majowkaa:-) Miło widzieć kolejną listopadową mamusię, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty:-(Dobrze, że teraz z serduszkiem wszystko dobrze

U mnie dziś leje jak z cebra, prawdziwy śmingus dyngus. Co do wizyt to nie mam żadnego problemu bo tu nikt nie dotrze;) i powiem, że wyjątkowo mi to jakoś nie przeszkadza choć Święta bez Rodzinki i znajomych to nie święta, takie "rozmyte" jakieś.
Z pozytywnych rzeczy w piecyku już szarlotka, lody waniliowe do pary czekają w lodówce może wreszcie coś zjem ze smakiem bo normalnie nic mi nie wchodzi, nie żeby za bardzo narzekała bo kg to akurat za wiele, ale miło by było gdyby dla odmiany coś smakowało;-) no i mąż wreszcie nocki skończył i do czwartku mamy go na wyłączność (potem niestety znowu dyżur ale tym będę się martwić później;))
Miłego popołudnia życzę

reklama
A ja witam z trasy.... jeszcze 100km i bedziemy u moich rodzicow. Brzuszek mnie jakis tydzien temu zaczal zaskakiwac bo rosnie w zastraszajacym tempie. Na 200% widac ze jestem w ciazy.... jestem w szoku ze tak szybko!!!

Dziękuję wszystkim za miłe słowa:-) U mnie następuje pomału depresja poświąteczna, czyli niechęć do pójścia do pracy jutro. Jeżeli chodzi o brzuchol, to ja obojętnie co zjem, to mam jakby mega wzdęcie i muszę się kryć pod luźniejszymi bluzkami, albo takimi ze ściągaczami na dole. Niestety czuje też coraz większy dyskomfort chodząc w jeansach:shocked2:

Ostatnia edycja:
Ja musialam zakupic ciazowe dzinsy bo nie bylo szans zapiac sie w swoje (chyba ze w elastyczne ale tez slaby komfort). Kupilam i zadowolona jestem. Ja do pracy dopiero za tydzien ide,ale czuje juz ze po 4 tygodniach L4 ciezko bedzie... a brzuszkiem sie nie przejmuje bo w pracy i tak juz chyba wszyscy znaja moj powod niebytu:) a mnie sie on coraz bardziej podoba:)))

Wiecie co ja tez nadymana jakas chodze.. w pierwszej ciazy robilam co tydzien zdjecia brzuszka to w 18 tygodniu prawie nic nie bylo widac, a teraz tez musze ubierac luzne ciuchy bo sie ledwo w spodniach zapinam - ciekawe co bedzie pozniej. Narazie brzuch - to po prostu fladka, to chowam - fajnie jak wyskoczy taki prawdziwy ciazowy :)

majowka witaj :)

Czesc dziewczyny

Wlasnie wrocilismy z PL- w czwartek po wizycie u lekarza zdecydowalismy sie jednak pojechac na swieta i wskoczylismy w samochod. 11 godzin w jedna strone brr. Ale milo bylo.

Ja jutro tez do pracy po tygodniowej labie - jeszcze chwilami kaszle, ale juz jest zupelnie dobrze.

Co do brzuszka - rano jest dobrze wskakuje w dzinsy spokojnie, a po poludniu musze chodzic z rozpietym rozporkiem, mimo tego, ze sie nie opycham. Dziwne to.

Majowka witaj!

Wiecie co ja tez nadymana jakas chodze.. w pierwszej ciazy robilam co tydzien zdjecia brzuszka to w 18 tygodniu prawie nic nie bylo widac, a teraz tez musze ubierac luzne ciuchy bo sie ledwo w spodniach zapinam - ciekawe co bedzie pozniej. Narazie brzuch - to po prostu fladka, to chowam - fajnie jak wyskoczy taki prawdziwy ciazowy :)

majowka witaj :)

no własnie ja mam tak samo - w tamtej ciązy czekałam i wyczekiwałam tego brzuszka, a teraz mi tak wystaje i jakoś mnie to trochę denerwuje - jak to możliwe, że dzidzia taka mała a ja już taki balonik mam...
mam 1 kg na plusie ale już czuję się jak napuchnięta foka:-D

Witam poświątecznie
Melduję się obżarta i zestresowana przed jutrzejszym egzaminem na prawko
trzymajcie kciuki może 6 podejście będzie szczęśliwe grr:dry::dry:

Dreddka super, że już lepiej się czujesz:-) 11godzin jazdy to Ci...zazdroszcze;-) my na lotnisko 5godz jedziemy, do PL gps pokazuje 19:-(

Jeśli chodzi o brzuch to ja słyszałam, że w drugiej ciąży o wiele szybciej ale u mnie porażka, muszę się ukrywać ale jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy dam radę do usg w maju, spodnie biodrówki bez problemu ale "wysokie" już powędrowały do pudła

Ethele kciuki jutro zaciśnięte, powodzenia:) Powiedz instruktorowi przed jazdą, że stres nie wskazany bo w ciąży jesteś:D

Ostatnia edycja:
reklama
a i u mnie mimo swoich kilogramow i duzych boczkow juz widac brzuszek i az sie boje w co wejdé bo puki co ciagle w domu leze i ze 2-3 tygodnie jeszcze poleze. na szczescie jestem fanká sukienek maxi i mam kilka :) w lato zamierzam tylko w sukienkach chodzic ...

Do góry