T
taycia
Gość
Spokojnych i wesolych Swiat Wielkanocnych! Oby nasze najskrytsze marzenia doczekaly sie spelnienia :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć majówka. Witaj w gronie przyszłych mam listopadowych :-) bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. W którym tc byłaś?Cześć dziewczyny, chciałabym do was dołączyć:-) Termin wypada mi na 27 listopada. Już raz byłam w ciąży i na forum dla czerwcówek, ale nie udało się za tamtym razem (serduszko za wolno biło i lekarz powiedział, że coś na początku musiało pójść nie tak). Mam nadzieję, że teraz będzie o wiele lepiej. Z serduszkiem na całe szczęście jest wszystko dobrze, bije prawidłowo jak na swój wiek. Od samego początku jak się tylko dowiedziała, że jestem w ciąży to zaczęłam was czytać, ale bałam się dołączyć, chyba tylko dlatego żeby nie zapeszyć.