reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Hej, sorki, że się nie odzywałam, ale mam istny sajgon. Praca, synuś i jeszcze teraz święta... A przy tym samopoczucie do bani i mdłości przez 24h na dobę. Odliczam tygodnie do końca pierwszego trymestru z nadzieją, że mi się polepszy...
Co do brzuszka, to ja mam mega duży, ale nie jest to brzuszek ciążowy. Od początku ciąży mam wzdęty brzuch i nic nie pomaga. Niezależnie od tego co zjem, a nie jem dużo przez mdłości, to ciągle w brzuchy buzuje i czuję się jakbym połknęła kamień...
Dziewczyny z plamieniami - uszy do góry!

A wszystkim bez wyjatku życzę WESOŁYCH ŚWIĄT!

reklama
Witajcie swiateczne! U mnie niestety nie ma słoneczka. Pogoda do bani... Ale najważniejsze ze te święta choćby nie wiem co i tak bedą wyjątkowe :)

U mnie też pogoda do bani ;/ Jeszcze mnie od rana mdli masakrycznie ;/ ! I brzuch tak jak by szczypał ;/
Malo tu u Was bywam bo jakoś teraz nie mam ochoty na internecie przebywać ;P a jeszcze święta ;P i taki sajgon z przygotowaniami ;p

Wesołych Świat kochane :-)

Ja tez pozdrawiam swiatecznie raz jeszcze.... klade sie bo od 2h skurcze mnie jakies lapia.... wzielam nospe i sie klade:) spijcie dobrze!

reklama
Do góry