reklama
sylha
mama bliźniakowa
Pola- ja też trzymam kciuki za udaną wizytę&&&&&&&&
Crazy Girl
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Weekend poza domem udał nam się super! oby więcej takich - tylko może nie aż tak wyczerpujących.. ale było fajnie
Wczoraj miałam wizytę ale to już wiecie ;-) Do samego usg od samego początku jak sie dowiedziałam cały czas byłam pełna obaw itd.. a jak już zobaczyłam, usłyszałam to czuję się duuuużo lepiej Mam nadzieję że wszystko będzie nadal ok ;-)
Rzadko do Was zaglądam bo niestety nie mam czasu ;-) Pracuję na cały etat i jeszcze mam aniołka w domu z którym i tak mało spędzam czasu :-( a chce więcej..
miłego wieczoru
Weekend poza domem udał nam się super! oby więcej takich - tylko może nie aż tak wyczerpujących.. ale było fajnie
Wczoraj miałam wizytę ale to już wiecie ;-) Do samego usg od samego początku jak sie dowiedziałam cały czas byłam pełna obaw itd.. a jak już zobaczyłam, usłyszałam to czuję się duuuużo lepiej Mam nadzieję że wszystko będzie nadal ok ;-)
Rzadko do Was zaglądam bo niestety nie mam czasu ;-) Pracuję na cały etat i jeszcze mam aniołka w domu z którym i tak mało spędzam czasu :-( a chce więcej..
miłego wieczoru
L
Lorata
Gość
Niby można, ale farbą bez amoniaku...
sunovia
Fanka BB :)
a ja sobie zrobilam kalafior i brokula w bulce tartej, ledwo przy tym wystalam, a i tak mi nie smakowalo
a teraz popijam pepsi z nadzieja, ze cos ruszy w sprawie zaparc, ale nawet pepsi mi juz nie smakuje ...
włosy można farbować
a teraz popijam pepsi z nadzieja, ze cos ruszy w sprawie zaparc, ale nawet pepsi mi juz nie smakuje ...
włosy można farbować
Ostatnia edycja:
sylha
mama bliźniakowa
Sunovia- ja na zaparcia mam czopki glicerolowe- można je używać w ciąży i póki co choć w zeszłym tygodniu miałam bardzo uporczywe to tylko jeden czopek użyłam i póki co to regularnie biegam na kibelek :-)
reklama
sylha
mama bliźniakowa
To ja proponuje założyć wątek z regulaminem to myślę, że nie tylko ja, ale i więcej dziewczyn uniknie wpadki!!!!!!!!!!!!
Podziel się: