reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

To ja też się witam babeczki:) śniadanko wchłonęłam:)

IMAG0821.jpg Teraz zabieram się za porządki! wczoraj przez złość ogólną nie zrobiłam NIC poza obiadem więc dziś czas nadrobić. Zwłaszcza,że ok 14-15 jedziemy do Nysy..... a ja nie lubię zostawiać bałaganu w domu jak wyjeżdżam....

Właśnie ulala słusznie zauważyłaś, co z Hanoos? nie odzywa się:/ Mam nadzieję,że wszystko u niej ok.

Miłego dzionka dziewczyny!!! 3mam kciuki za wizyty!!!

W DDTVN mówią właśnie o fotelikach samochodowych dla dzieci...

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny!
Ale tu dzis pustki! U mnie zimno i ponuro :(

nanulinka ja przez Ciebie bede gruba, przysiegam no! Wstawilas takie zdjecie i juz zaczelam planowac moj lunch od deseru!

sunovia wspolczuje zaparc, ja gdy je mam nie moge spac, nic :(
na szczescie teraz mnie to nie spotyka - ale za to gazy tak.. czasami strasznie mi wstyd :-(

Powodzenia na USG wizytujace listopadowki!

A tak w ogole to juz jest piatek, jest wiec dobrze :-)

Czesc dziewczyny!
Ale tu dzis pustki! U mnie zimno i ponuro :(

nanulinka ja przez Ciebie bede gruba, przysiegam no! Wstawilas takie zdjecie i juz zaczelam planowac moj lunch od deseru!

sunovia wspolczuje zaparc, ja gdy je mam nie moge spac, nic :(
na szczescie teraz mnie to nie spotyka - ale za to gazy tak.. czasami strasznie mi wstyd :-(

Powodzenia na USG wizytujace listopadowki!

A tak w ogole to juz jest piatek, jest wiec dobrze :-)

Dreddka ja właśnie dlatego wykombinowałam ten sernik wczoraj, wersja light a pyszna że hej!:p

Dzien dobry dziewczyny :)
ja jeszcze w wyrku heh czyli tam gdzie caly dzien :/ sniadanie zapewne zjem ok 11 bo wczesniej wrécz nie mam apetytu. Zle spalam :/ mialam wieczór placzka i beczalam sobie, chyba stres musial ujsc ... dzis juz duzo lepiej.
Zauwazylam od kilku dni ze mam tik prawego kciuki, sam mi drga :/ wczesniej tego nie mialam, ciekawe od czego to moze byc??

nanulika wow smaczne sniadanko :) za mná chodzi jakies ciasto z kremem ech hehe

Dzień dobry wszystkim :-)
Pogoda za oknem paskudna, a w niedzielę ma padać śnieg :szok:

zilla - nie stresuj się, dasz radę! Swoje własne to coś innego niż cudze ;-)

nanulika - podziel się przepisem! Jak zobaczyłam fotkę Twojego śniadania przed chwilą to ledwo się powstrzymałam, żeby lecieć do cukierni (mam 2 kamienice dalej od mojego biura..). Muszę się kontrolować z jedzeniem, bo ja ogólnie dosyć dużo potrafię pochłonąć a teraz jestem co 3 godz okrutnie głodna :baffled:

qwas - takie tiki zazwyczaj są spowodowane brakiem magnezu. Najczęściej występują na powiece oka, ale czasem też właśnie w palcach.

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i USG &&&&&

anka26 - ja tez z tych niecierpliwych tylko jesli nawet pojde jutro prywatnie a ciaza jest wczesna to tez nic nie wykryje i tylko sie wkurze bardziej bo bede myslala przez weekend a tak moze przestalabym myslec i jakos do poniedzialku przetrwam bo ide na kolejna bete

mysle ze 5-6 tygodniowa ciaze juz powinni wykryc jeszcze patrzylam na innych dziewczyn wizyty to ona juz cos wiedzialy w tym tygodniu a ja nic

pierwsza moja ciaze wykryli w 6 tygodniu a teraz nic

eh
Kochana znam przypadek ze wylkryli dopiero w 8 tygodniu wiec nie martw sie na zapas :)
nanulika super fryzura
anka obys nie miala mdłości...ale ja przy pierwszej ciązy też nie miałam....a teraz....
mam nadzieje ze tym razem tez mnie mina :))
anka - suwaczek już wklejony:)
ja miałam usg pierwsze w 5 tyg.5dniu - tak wyszło z usg i serduszka jeszcze nie było widać, z miesiączki natomiast wychodzi, że jestem w ciązy 2 tygodnie dłużej, ale gin powiedzial, ze dni płodne mogły mi sie troszke przesunąć:)mam nadzieję, że serduszko zobaczę na jutrzejszej wizycie:)

u mnie po wizycie stwierdzam ze napewno mi sie przesuneły:baffled:
Dziewczyny, jak to dobrze przeczytać, że nie ja jedna jakoś nie mam pociągu do niuniania obcym dzieciom ;) Nigdy mnie nie ciągnęło, długi czas myślałam, że dzieci mieć nie będę. Ok 30stki chwilę mnie zastanawiało, czy może jednak. Ale jakoś zdecydować się nie mogłam. A teraz niebawem 33 i cóż, samo wyszło ;) I od pierwszej chwili, mimo różnych obaw, jestem bardzo zadowolona, że tak właśnie się stało :)
każda ma inny zegar biologiczny:tak:
ja też mam już ponad 30, w lipcu 32:) Czemu dopiero teraz pierwsze dziecko? raz że jak widać musiałam poczekać aż poznam Mojego S.:), znamy się 3,5 roku.... i jakoś w zeszłym roku w czerwcu po 3 latach znajomości zdecydowaliśmy,że chcemy mieć dziecko i się doczekaliśmy - mam nadzieję....
Jedną stratę przeszliśmy wspólnie - więc to nas chyba jeszcze bardziej zbliżyło.... kochamy się więc na co czekać:) tym bardziej,że fajnie byłoby mieć dwójkę:)

oby jutro lepiej było, tym bardziej,że jedziemy na tą wystawę fotografii.....

to jesteśmy w jednym wieku bo ja w lipcu też 32 :))
Pierwsze dziecko urodzilam 5 dni przed moimi 27 urodzinami :))

Jestem po wizycie i info zostawilam na odpowiednim watku

Witajcie dziewczyny.
Wróciłam od lekarza - dzidzia jest :-).
Robiłam samodzielny test, robiłam z krwi, a teraz widziałam na USG...
6 tydzień.
Mam kartę ciąży :-D
Pozdrawiam :)

reklama
Dziewczyny byłam dzisiaj u gin z wynikami mam liczne bakterie w moczu i to się jej nie spodobało. Chciała mnie dać do szpitala na 4dni a ja mówie że na 4 dni? i mówie że nie mam z kim córki zostawić. To ona przepisała mi antybiotyk ospamox. Sama nie wiem co robić brac je? Czy to konieczne?
Boje się brac jakich kolwiek leków a to jeszcze antybiotyk:angry:

Do góry