e-stera
Fan(ka)
nanulika super fryzura
anka obys nie miala mdłości...ale ja przy pierwszej ciązy też nie miałam....a teraz....
anka obys nie miala mdłości...ale ja przy pierwszej ciązy też nie miałam....a teraz....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olinkaa życzę by mężowi akurat na czas porodu wypadło być w Polsce, ja nie wyobrażam sobie jakbym bez mojego przeżyła
nianiulka pokaż nową fryzurkę-ja dzisija farbuję włosy na taki mega rudy bo mam odrosty i sie już kolor wypłukał
To cudownie, że jest już więcej bliźniaków Sylha, Lorata gratuluję serduszek!:-) Czy mówicie już rodzinom o podwójnej radości? My się jeszcze powstrzymujemy, chyba dopiero po kolejnym USG jak potwierdzi się, że oba dalej się rozwijają. Dziewczyny damy radę! Nie my pierwsze nie ostatnie jesteśmy w ciązy mnogiej. Mnie kiedyś szwagier powiedział "chcesz bliźniaki? chyba nie wiesz ile jest pracy przy jednym!" Otóż wiem, bo mój brat ma już troje i nie jeden raz się zajmowałam po kolei od najmłodszej. Wszystko zależy od podejścia.
Też się zastanawiałam czy rodzina nie zacznie podejrzewać, że się leczyłam przed zajściem w ciążę, mama wie i szwagierka, ale rezta nie i nie chcę by wiedzieli. Ale brat mojej mamy ma bliźniaki, a siostra babci męża (urodziła trojaczki), zawsze mu powtarzała, że on będzie miał bliźniaki. Więc jakieś wytłumaczenie będzie:-) Ja się bardzo cieszę
Sylha mamy ten sam wiek ciąży