reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Heja

ja dzis bylam na HCG wyszla mi 697 i wychodzi na 5-6 tydzien sama nie wiem co mam myslec o tym w poniedzialek potworze

jakos mi tak zle nie wiem czy isc jutro do na usg prywatnie czy darowac sobie i poczekac tak jak mowila ta pierwsza ginka zeby przyjsc za 10 dni juz wariuje

witam tez nowe mamuski :)

oo jeny ale wy macie smaki ja na razie nie mam ochoty na nic

nanulinka - super fotki i fryzurka :)

reklama
matyjasowa - Tak, niestety miałam plamienie i bóle brzucha, no i lekarz zalecił duphaston, nospę no i leżenie.Ale jestem dobrej myśli:)
Chyba przez to leżenie tak wymyślam z jedzeniem, non stop na coś innego mnie nachodzi:D

justa30 leż, odpoczywaj i rośnij :) Będzie dobrze
Sasanka jeżeli nie daje ci to sokoju to idz prywatne.Ja jestem kapana w gorącej wodzie nie mogłabym czekać. Brak informacji ( u mnie) powoduje dezorientacje:laugh2:

no to chyba ja się wykazuje mega cierpliwością, bo pierwsze usg miałam w 5tc, a kolejne w 13tc i jakoś mi się spieszy

Sunovia no to faktycznie cierpliwa jesteś.
U mnie to raczej strach powoduje czeste wizyty:zawstydzona/y:
Z tym że mój gin powiedział że to naturalne w mojej sytuacji wiec sie nie przejmuję tą ilością wizyt. Najważniejsze by serduszko zaczeło bić, a ja jeszcze nawet nie wiem czy ono jest:-(
Justa a gdzie masz suwaczek?

To cudownie, że jest już więcej bliźniaków Sylha, Lorata gratuluję serduszek!:-) Czy mówicie już rodzinom o podwójnej radości? My się jeszcze powstrzymujemy, chyba dopiero po kolejnym USG jak potwierdzi się, że oba dalej się rozwijają. Dziewczyny damy radę!:-D Nie my pierwsze nie ostatnie jesteśmy w ciązy mnogiej. Mnie kiedyś szwagier powiedział "chcesz bliźniaki? chyba nie wiesz ile jest pracy przy jednym!" Otóż wiem, bo mój brat ma już troje i nie jeden raz się zajmowałam po kolei od najmłodszej. Wszystko zależy od podejścia.
Też się zastanawiałam czy rodzina nie zacznie podejrzewać, że się leczyłam przed zajściem w ciążę, mama wie i szwagierka, ale rezta nie i nie chcę by wiedzieli. Ale brat mojej mamy ma bliźniaki, a siostra babci męża (urodziła trojaczki), zawsze mu powtarzała, że on będzie miał bliźniaki. Więc jakieś wytłumaczenie będzie:-) Ja się bardzo cieszę
Sylha mamy ten sam wiek ciąży :-D

reklama
anka26 - ja tez z tych niecierpliwych tylko jesli nawet pojde jutro prywatnie a ciaza jest wczesna to tez nic nie wykryje i tylko sie wkurze bardziej bo bede myslala przez weekend a tak moze przestalabym myslec i jakos do poniedzialku przetrwam bo ide na kolejna bete

mysle ze 5-6 tygodniowa ciaze juz powinni wykryc jeszcze patrzylam na innych dziewczyn wizyty to ona juz cos wiedzialy w tym tygodniu a ja nic

pierwsza moja ciaze wykryli w 6 tygodniu a teraz nic

eh

Do góry