reklama
nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
Byłam w takim szoku , ze aż się poplakakam bo przecież ostatni 1,5 tyg temu było widać tylko jedna dzidzie a dziś taka niespodzianka dziewczyny ja jestem po IVF i miałam podane 2 zarodki ale myślałam , ze tylko jeden się przyjął . Teraz to juz na pewno będę rodzic w Polsce. Wszystko się u nas przewroci do góry nogami bo przecież gdzie ja sama w UK z dwójka dzieci ...
Super!!!! Gratuluję!!!
A może w wątku lista przyszłych mam dopiszemy "mamusie bliźniaczków"? Bo ja już szczerze mówiąc się pogubiłam
sunovia
Fanka BB :)
Lola, gratuluję )
mi się dziś śniło, że moja koleżanka, która jest wrześniówką tegoroczną urodziła synka i był taaaki duzy, wyglądał jakby miał z pół roku. a inna koleżanka, która w ogóle nie jest w ciąży, w moim śnie też czekała już na poród. tylko żadna z nich nie miała dużego brzucha ... tzn wcale nie miały brzuchów.
ja niedawno sie obudziłam, rozładowały mi się 2 tel., więc nie miało mnie co budzić
teraz tylko euthyrox i śniadanko, bo głodna jestem strasznie.
mi się dziś śniło, że moja koleżanka, która jest wrześniówką tegoroczną urodziła synka i był taaaki duzy, wyglądał jakby miał z pół roku. a inna koleżanka, która w ogóle nie jest w ciąży, w moim śnie też czekała już na poród. tylko żadna z nich nie miała dużego brzucha ... tzn wcale nie miały brzuchów.
ja niedawno sie obudziłam, rozładowały mi się 2 tel., więc nie miało mnie co budzić
teraz tylko euthyrox i śniadanko, bo głodna jestem strasznie.
nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
Gochaa gratuluję udanej wizyty :-)
Sasanka1 witam w gronie przyszłych mam listopadowych. Napisz coś o sobie
Sasanka1 witam w gronie przyszłych mam listopadowych. Napisz coś o sobie
Dzięki dziewczyny jak dla mnie wątek z blizniakami super
Qwas- ja wczoraj tez byłam ok 17 na Early... ale tez powiedzieli mi ze musiałabym czekać aż przyjmą tych z wypadków i dopiero wtedy mnie wiec pidzuekowalam. Ale oni zawsze przyjmują miedzy 8-11 u wtedy bez problemu . To tak na przyszłość
Qwas- ja wczoraj tez byłam ok 17 na Early... ale tez powiedzieli mi ze musiałabym czekać aż przyjmą tych z wypadków i dopiero wtedy mnie wiec pidzuekowalam. Ale oni zawsze przyjmują miedzy 8-11 u wtedy bez problemu . To tak na przyszłość
nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
Mam pytanko: czy któraś z Was brała lub bierze syrop na zaparcia Lactulosum? Mi przepisał go gin. Po 3 dniach stosowania (1 łyżka rano i wieczorem) zaczął w końcu działać, ale nie wiem czy mam go brać nadal??
sylha
mama bliźniakowa
Ja na zaparcia mam czopki glicerolowe i jak narazie efekt natychmiastowy i musiałam tylko jeden raz użyć
Sylha- ja dopiero dziś będę kontaktować się z moim gin z IVF bo on nadal mnie tak jakby prowadzi i tylko jego rad słucham on mi zapisuje progesteron itd wiec jestem mega szczęśliwa ze na takiego lekarza trafiłam. Póki co mam wizytę wyznaczona tu na USG w 12 tyg czyli 3 maja a w 10 tyg dopiero na pierwsze badania krwi. Zobaczymy co dziś Moj lekarz powie czym mam czekać do maja czy szybciej iść. Czy kazał ci brać twój gin jakieś witaminy oprócz kwasu foliowego albo jakieś rady ci dal ?
Moni-ka
Fanka BB :)
Znalazłam fajny artykuł
Chłopiec czy dziewczynka? Odgadnij płeć dziecka
U mnie jak na razie wszystko wskazuje na chłopca :-)
Chłopiec czy dziewczynka? Odgadnij płeć dziecka
U mnie jak na razie wszystko wskazuje na chłopca :-)
reklama
nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
Ja na zaparcia mam czopki glicerolowe i jak narazie efekt natychmiastowy i musiałam tylko jeden raz użyć
Ja czopki brałam w poprzedniej ciąży i też mi pomagały, ale teraz zapisał mi ten syrop, a o czopki zapomniałam zapytać :-(
Podziel się: