reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
ulala betę robiłam w czwartek i było ponad 5tys, wyniki z wczoraj to niecałe 2tys. Dziś jest 6t1d.
Ja nie krwawilam jak na okres tylko miałam krew przy podcieraniu przez jakieś 3-4dni. Od kilku dni czysto. Odkąd zaczęłam plamić biore duphaston 3x1 i myśle, że to dzieki niemu przestałam krwawic. Kazała mi powtórzyć betę za tydzień, dwa żeby sprawdzić czy spadła do 0.
Ja nie krwawilam jak na okres tylko miałam krew przy podcieraniu przez jakieś 3-4dni. Od kilku dni czysto. Odkąd zaczęłam plamić biore duphaston 3x1 i myśle, że to dzieki niemu przestałam krwawic. Kazała mi powtórzyć betę za tydzień, dwa żeby sprawdzić czy spadła do 0.
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Qwas Lekarka powiedziała że nie ma nadziei. Mam czekać na @
aniołkowa mamo mnie również bardzo przykro, że tak Cię los okrutnie doświadcza trzymaj się cieplutko i bądź dobrej myśli, następnym razem musi się udać!
nanulikowa uff dobrze, że wszystko w porządku. Pięknie Ci dzidzia rośnie )
nanulikowa uff dobrze, że wszystko w porządku. Pięknie Ci dzidzia rośnie )
*Alicja*
Lipcowe mamy'09
Aniołkowa mamo strasznie mi przykro, ściskam Cie mocno!!! Mal ma rację następnym razem napewno się uda. Trzymaj się kochana!
Qwas ale cudne wieści, bardzo się cieszę, a teraz odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj! :-)
Nanulika cieszę się, że u Bobo wszystko dobrze i jak pięknie rośnie :-)
Qwas ale cudne wieści, bardzo się cieszę, a teraz odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj! :-)
Nanulika cieszę się, że u Bobo wszystko dobrze i jak pięknie rośnie :-)
zilla
Zaciekawiona BB
aniolkowa.mama...tak bardzo mi przykro:-( :--(
Elzu
Fanka BB :)
qwas, nie pamietam w ktorym momencie, ale polozna dala mi do wypelnienia taki papierek i przyslali mi poczta karte do portfela na ktorej jest napisane ze mam wszystko za free (chyba jeszcze ja nawet mam - mimo ze dawno nie wazna), jak bedziesz na wizycie to sie upomnij.
aniolkowa.mama, bardzmo mi przykro tule goraco!
aniolkowa.mama, bardzmo mi przykro tule goraco!
reklama
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Cześć Kochane, ja tylko na chwilę wpadłam napisać, że już po wizycie i wszystko ok, wyniki w porządku, serduszko bije Dzidzi ma 11,6 mm i wiek z usg a terminem ostatniej @ różni się 2 dni. Za 2 tyg. mam następną i wtedy dostanę skierowanie na usg 3D. Idę jeść bo jestem mega głodna!!!
Podziel się: