qwas, jak to sama recepta to 20f? Jak bylam w ciazy w Anglii to mialam wszystkie recepty (i wypisane leki oczywiscie) za darmo.
Odpoczywaj jak najwicej, trzymam kciuki, zeby bylo wszystko dobrze.
nanulika, bedzie dobrze! Trzymam kciuki!! Daj znac.
Mnie choroba nie odpuszcza, dzis doszedl kaszel
Tak jak pisałam - wszystko gra! ale kurcze! jak ja się wystraszyłam dziś!!!
Kuruj się Elzu! mnie eż kaszel męczył dobre 10 dni! Ten syrop *spam* nawet w miarę łagodził....
Nikita1982 Gratuluje dobrej wizyty - waga sie nie przejmuj - to albo woda, albo waga zepsuta i tyle ;-)
Lorata witaj!
Nanulinko - trzymam mocno kciuki by wszystko bylo w porzadku! Spokojnie bedzie dobrze! Dawaj znaki nam szybko co i jak.. Sciska cieplutko
Dreddko! dziękuję - jak widzisz na szczęście to był tylko jakiś fałszywy alarm!!! ale sama wiesz,że niełatwo o panikę jak raz się już straciło aleństwo....
Co się dzieje jedna za drugą plami , krwawi martwi mnie to bardzo jakieś fatum nanulika bedzie dobrze brązowawe to nie katastrofa czystej krwi nie ma więc nie panikuj spokojnie musisz zwolnić tempo i będzie ok dużo leżeć wypoczywać . Daj znać jak wrócisz od lekarza .
dzięki ulala! Tempo mam spokojne, przecież w domu na L4 siedzę jedyna atrakcja to jazda wczoraj (dzisiejszą odwołałam).... Nic no, mam nadzieję,ze już nie będzie takich akcji bo psują nerwy jak cholera!
Ja was opuszczam dziewczyny
Nam sie nie udało, ale trzymam kciuki, żeby wasze ciąże skończyły sie szczęśliwie w listopadzie
Beta spada
Widocznie to krwawienie tydz temu to było poronienie. A może jeszcze nie i duphaston podtrzymuje martwą ciąże?
1,5 roku prób, badań, modlitw i znowu los z nas zadrwił
bede trzymać za was kciuki a teraz idę wypłakać swój ból ;(
Tak bardzo mi przykro aniołkowa mamo.... tulę....
Nanulika u Ciebie to nie było krwawienie poszłas pod prysznic i zobaczyłas jakis upław brązowawy który Ciebie bardzo wystraszył było to jednorazowe i bardzo dobrze żę wszystko ok
tak, to nie było krwawienie... upław o kolorze kawy z mlekiem z kawałkami bordowej krwi.... cóż! wystraszył!
Potem przed wizytą 3 razy sikałam i czysto było, w gabinecie też czysto - biały śluz....
Cześć Kochane, ja tylko na chwilę wpadłam napisać, że już po wizycie i wszystko ok, wyniki w porządku, serduszko bije Dzidzi ma 11,6 mm i wiek z usg a terminem ostatniej @ różni się 2 dni. Za 2 tyg. mam następną i wtedy dostanę skierowanie na usg 3D. Idę jeść bo jestem mega głodna!!!
Gratulacje - moja dzidźka ciut mniejsza ale rośnie! wkleję zdjecie w odpowiednim wątku
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI dziewczyny!!!!