reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Elzu bo to jest polska recepta, bo w pl nie uznajá angielskich i tu trzeba dodatkowo zaplacic niestety... jak leki za darmo, to jak ja mam recepte angielská i jestem w ciazy to mi sie nalezy za darmo??????? moze dopiero od 12 tyg?

aniolkowa.mama co sie stalo... :( :(

Serce bije jak dzwon,fasolka od srody urosla i ma 7.8mm - wszystko OK. A krwawienie nie wiadomo skad bo sladu po nim nie widac.... ale sie strachu najadlam,wrrr..... dzieki dziewczyyny za &&&&&

Beta spada :(
Widocznie to krwawienie tydz temu to było poronienie. A może jeszcze nie i duphaston podtrzymuje martwą ciąże?

1,5 roku prób, badań, modlitw i znowu los z nas zadrwił :no:
bede trzymać za was kciuki a teraz idę wypłakać swój ból ;(

Beta spada :(
Widocznie to krwawienie tydz temu to było poronienie. A może jeszcze nie i duphaston podtrzymuje martwą ciąże?

1,5 roku prób, badań, modlitw i znowu los z nas zadrwił :no:
bede trzymać za was kciuki a teraz idę wypłakać swój ból ;(

zrób jeszcze jutro pojutrze musisz być pewna !! nie decyduj się pochopnie na zabieg duphaston bety nie podtrzymuje z tego co mi lekarz powiedział a teraz nie krwawisz prawda? tylko tydzień temu jakoś chwilowe to było? kiedy bete robiłas oprócz dzisiaj? w którym tyg jesteś bo beta rośnie do pewnego momentu a potem spada i jest to naturalne utrzymuje się potem na podobnym poziomie .

Nanulika u Ciebie to nie było krwawienie poszłas pod prysznic i zobaczyłas jakis upław brązowawy który Ciebie bardzo wystraszył było to jednorazowe i bardzo dobrze żę wszystko ok :)

reklama
Do góry