reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Hej mamusie! Jestem po wizycie. Serduszko bije jak dzwon :) maluch jest wielkości 9 mm. Ile już przytyłyście? Ja 1,5 kg od ostatniej wizyty, tj. 2 tyg. :'( lekarz powiedział, że jak tak dalej pójdzie to... Ale ja naprawdę nie jem dużo!

super, gratki:-)

ja na razie mam o pół kilo mniej, no i bardzo dobrze bo przy mojej wadze za dużo nie powinnam przytyć:sorry:

qwas wiec sie nie przejmuj i odpoczywaj, torbiel sie samoczynnie wchlonie po jakims miesiacu (tak mniej wiecej) a moze i wczesniej. moja kolezanka nie brala zadnych lekow jak miala torbiela i tez jej sie wchlonal.

Nikita super!! gratulacje :-D
Z tyciem u mnie ciekawe jest to, że tyję od 3 mies - w sumie ok 4 kg! I jak wcześniej psioczylam tak teraz się cieszę, bo łatwiej mi będzie dłużej ukryć ciążę ;) Nie chcę nikomu za wcześnie mówić, nawet rodzice nie wiedzą. A od początku ciąży waga stoi, choć obwód brzucha mi się powiększył, po każdym posiłku mam balonik :eek:

Lorata witamy :-)

Ostatnia edycja:
Hej mamusie! Jestem po wizycie. Serduszko bije jak dzwon :) maluch jest wielkości 9 mm. Ile już przytyłyście? Ja 1,5 kg od ostatniej wizyty, tj. 2 tyg. :'( lekarz powiedział, że jak tak dalej pójdzie to... Ale ja naprawdę nie jem dużo!
Qwas tak się cieszę, że wszystko dobrze.
SZczebiotka witaj :)

A pijesz dużo wody?!?!?!Bo mi sią w pierwszych 2 tygodniach przybrało 2kg, ale to właśnie przez picie (woda przechodzi do krioobiegu izwiększa się ilość krwi, którą później sobie dzidzia zabierze) a po zeszłotygodniowych mdłościach mam 0,5kg mniej

Hej!

Qwas - nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę,że u Ciebie wszystko pięknie!
Nikita - gratki z udanej wizyty!

Witam nowe Mamuśki!

Ja nic dzisiaj nie plamię, byłam na pobieraniu krwi . Lekarka pocieszyła mnie,że ponad 50 % kobiet czasami plami,więc dzisiaj jakby jestem spokojniejsza. Piękna u mnie pogoda...aż chce się żyć.
Miłego dzionka Kochane :-D:-D

qwas bardzo sie cieszę, że to "tylko" torbiel i krwiaczek:) teraz tak jak ja leż, leż a w międzyczasie leż. To naprawdę pomaga. Wszystko będzie dobrze :)

Nikita gratuluje serduszka!! Ja nie mogę sie doczekać aż zobaczę swoją Kruszynkę

Ale mnie migrena wymeczyla w nocy:( najgorsze, że nic nie mogę wziąć.
Teraz bede odsypiać noc.

Gratuluję raz jeszcze wszystkim udanych wizyt....!!!

Ja właśnie zapisałam się na jazdy i jak wszystko dobrze pójdzie to do końca kwietnia będę miała wyjeżdżone jakieś 25h.
Tak więc w połowie maja gdzieś może uda się na egzamin wbic:)
ależ by fajowo było!!!

Idę się wykąpać, potem wracam do "pracy" (robię kosztorys dla klienta).... a na 18 na jazdę.....

Miłego dnia!!!

reklama
Qwas - bardzo, bardzo się ciesze, ze wszystko jest dobrze:-):tak: Mam nadzieję, że te kilka miesięcy spędzimy tutaj wszystkie razem w radości.
Ja jestem dzisiaj w domu, w nocy byłam z 3,5 letnia córą na pogotowiu, ale już ok.
Żaliłam się że nie mam mdłości. Nie wiem czy to wirus (cała rodzina jakaś struta), czy juz się zaczęło. Normalnie mam w żołądku kamień.

Miłego dzionka życzę.

Do góry