reklama
Hej mamusie! Jestem po wizycie. Serduszko bije jak dzwon maluch jest wielkości 9 mm. Ile już przytyłyście? Ja 1,5 kg od ostatniej wizyty, tj. 2 tyg. :'( lekarz powiedział, że jak tak dalej pójdzie to... Ale ja naprawdę nie jem dużo!
super, gratki:-)
ja na razie mam o pół kilo mniej, no i bardzo dobrze bo przy mojej wadze za dużo nie powinnam przytyć
dominikaknika
mama Nikoli[*] i Julci
qwas wiec sie nie przejmuj i odpoczywaj, torbiel sie samoczynnie wchlonie po jakims miesiacu (tak mniej wiecej) a moze i wczesniej. moja kolezanka nie brala zadnych lekow jak miala torbiela i tez jej sie wchlonal.
L
Lorata
Gość
Ja też dołączam do grona listopadowych mam
Nikita super!! gratulacje
Z tyciem u mnie ciekawe jest to, że tyję od 3 mies - w sumie ok 4 kg! I jak wcześniej psioczylam tak teraz się cieszę, bo łatwiej mi będzie dłużej ukryć ciążę Nie chcę nikomu za wcześnie mówić, nawet rodzice nie wiedzą. A od początku ciąży waga stoi, choć obwód brzucha mi się powiększył, po każdym posiłku mam balonik
Lorata witamy :-)
Z tyciem u mnie ciekawe jest to, że tyję od 3 mies - w sumie ok 4 kg! I jak wcześniej psioczylam tak teraz się cieszę, bo łatwiej mi będzie dłużej ukryć ciążę Nie chcę nikomu za wcześnie mówić, nawet rodzice nie wiedzą. A od początku ciąży waga stoi, choć obwód brzucha mi się powiększył, po każdym posiłku mam balonik
Lorata witamy :-)
Ostatnia edycja:
sylha
mama bliźniakowa
Hej mamusie! Jestem po wizycie. Serduszko bije jak dzwon maluch jest wielkości 9 mm. Ile już przytyłyście? Ja 1,5 kg od ostatniej wizyty, tj. 2 tyg. :'( lekarz powiedział, że jak tak dalej pójdzie to... Ale ja naprawdę nie jem dużo!
Qwas tak się cieszę, że wszystko dobrze.
SZczebiotka witaj
A pijesz dużo wody?!?!?!Bo mi sią w pierwszych 2 tygodniach przybrało 2kg, ale to właśnie przez picie (woda przechodzi do krioobiegu izwiększa się ilość krwi, którą później sobie dzidzia zabierze) a po zeszłotygodniowych mdłościach mam 0,5kg mniej
T
taycia
Gość
Hej!
Qwas - nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę,że u Ciebie wszystko pięknie!
Nikita - gratki z udanej wizyty!
Witam nowe Mamuśki!
Ja nic dzisiaj nie plamię, byłam na pobieraniu krwi . Lekarka pocieszyła mnie,że ponad 50 % kobiet czasami plami,więc dzisiaj jakby jestem spokojniejsza. Piękna u mnie pogoda...aż chce się żyć.
Miłego dzionka Kochane
Qwas - nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę,że u Ciebie wszystko pięknie!
Nikita - gratki z udanej wizyty!
Witam nowe Mamuśki!
Ja nic dzisiaj nie plamię, byłam na pobieraniu krwi . Lekarka pocieszyła mnie,że ponad 50 % kobiet czasami plami,więc dzisiaj jakby jestem spokojniejsza. Piękna u mnie pogoda...aż chce się żyć.
Miłego dzionka Kochane
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
qwas bardzo sie cieszę, że to "tylko" torbiel i krwiaczek teraz tak jak ja leż, leż a w międzyczasie leż. To naprawdę pomaga. Wszystko będzie dobrze
Nikita gratuluje serduszka!! Ja nie mogę sie doczekać aż zobaczę swoją Kruszynkę
Ale mnie migrena wymeczyla w nocy najgorsze, że nic nie mogę wziąć.
Teraz bede odsypiać noc.
Nikita gratuluje serduszka!! Ja nie mogę sie doczekać aż zobaczę swoją Kruszynkę
Ale mnie migrena wymeczyla w nocy najgorsze, że nic nie mogę wziąć.
Teraz bede odsypiać noc.
Gratuluję raz jeszcze wszystkim udanych wizyt....!!!
Ja właśnie zapisałam się na jazdy i jak wszystko dobrze pójdzie to do końca kwietnia będę miała wyjeżdżone jakieś 25h.
Tak więc w połowie maja gdzieś może uda się na egzamin wbic
ależ by fajowo było!!!
Idę się wykąpać, potem wracam do "pracy" (robię kosztorys dla klienta).... a na 18 na jazdę.....
Miłego dnia!!!
Ja właśnie zapisałam się na jazdy i jak wszystko dobrze pójdzie to do końca kwietnia będę miała wyjeżdżone jakieś 25h.
Tak więc w połowie maja gdzieś może uda się na egzamin wbic
ależ by fajowo było!!!
Idę się wykąpać, potem wracam do "pracy" (robię kosztorys dla klienta).... a na 18 na jazdę.....
Miłego dnia!!!
reklama
Elomelo
Fanka BB :)
Qwas - bardzo, bardzo się ciesze, ze wszystko jest dobrze:-) Mam nadzieję, że te kilka miesięcy spędzimy tutaj wszystkie razem w radości.
Ja jestem dzisiaj w domu, w nocy byłam z 3,5 letnia córą na pogotowiu, ale już ok.
Żaliłam się że nie mam mdłości. Nie wiem czy to wirus (cała rodzina jakaś struta), czy juz się zaczęło. Normalnie mam w żołądku kamień.
Miłego dzionka życzę.
Ja jestem dzisiaj w domu, w nocy byłam z 3,5 letnia córą na pogotowiu, ale już ok.
Żaliłam się że nie mam mdłości. Nie wiem czy to wirus (cała rodzina jakaś struta), czy juz się zaczęło. Normalnie mam w żołądku kamień.
Miłego dzionka życzę.
Podziel się: