reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

dominikaknika współczuje ogromnie:( napewno Nikolka czuwa nad maluszkiem i wszystko będzie dobrze. Ty raczej będziesz spokojna przez większość ciąży, ale przy końcówce pewnie będzie strach. Trzymam za Ciebie mocno kciuki

Qwas​ wszystko ok? Mam nadzieje, ze skończyło sie tylko na strachu

reklama
Nanulika lody z Mc :)) Gratuluje 5km :))
Witam nowa mamę i trzymam kciuki, okropne doświadczenie i zrozumiałe jest wskazanie na cc. Wyrazy współczucia
Sunovia to chyba były jelita skoro tym razem jest ok a stosujesz dietke i to zdrowa
Qwas jak u ciebie??

Witaj Dominika oczywiście, że będzie wszystko dobrze, macie z maleństwem teraz mocne plecy! :-)
Qwas i jak tam?

Witajcie Dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć. Prawie 3 tygodnie temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży i jestem z tego powodu bardzo bardzo szczęśliwa. Mam nadzieję, że moja Kruszynka ma się dobrze, niestety nie mam jak do Niej "zajrzeć" bo mieszkamy w uk, a tu nie praktykują badań przed 12 tyg. Jednak jestem dobrej myśli, czuję się generalnie dobrze i zdecydowanie jestem spokojniejsza niż w pierwszej ciąży:-)

wlasnie wrócilam z kliniki ...
ten dzien byl dla mnie straszny ale zakonczyl sie cudem. krwawienie ustalo i okazalo sie ze mam torbiel wielkosci mandarynki i krwiaczka. dostalam leki których puki co nie wykupilismy bo jedne czynne apteki nie mialy i musielismy dzis zamowic. WIDZIELISMY SERDUSZKO ktore pieknie bije ... nasze malenstwo ma 2,2 mm i jest to 6 tydzien i 4 dzien. caly tydzien mam lezec a w przyszly poniedzialek kolejna wizyta kontrolna, niestety K bedzie w pracy i pojade sama. doskonale wszystko widzial na monitorze i az sie mu lzy szczescia zakrecily bo powiem ze bylismy juz calkowicie pozbawieni nadziei. za tydzien tez najprawdopodobniej dostane duhpaston ale bedziemy musieli zamowic w polsce. doktor to wspanialy czlowiek, cudowny wywiad zrobil i szukal do 'upadlego' naszego malenstwa.
nadal mam bole ale mam sie nimi nie martwic a jak zapytalam o aktywnosc ruchowá to stwierdzil ze przez nastepny tydzien bedzie to glownie przekrécanie sie z boku na bok w wyrku bo mam maksymalnie sie oszczedzac

DZIEKUJE WAM ZA WSZELKIE WSPARCIE DUCHOWE

qwas cieszę się, że wszystko w porządku i mogliście zobaczyć Wasze Maleństwo.
Teraz przynajmniej wiesz skąd krawienia, mam nadzieję, że krawiak się wchłonie i wszystkie problemy się skończą. Jeśli Cię to pocieszy dwie z moich znajomych miały dokładnie taki sam problem i teraz obie są szczęśliwymi mamuśkami.
Trzymaj się dzielnie

Szczebiotka- witaj:) ja tez jestem z UK oraz qwas i chyba jeszcze jakaś dziewczyna tylko nie pamietam która bo tyle nas tu jest:)
Ja mieszkam w Londynie i tutaj jest pełno polskich klinik , które naprawdę nas tu ratują - masz nawet przykład qwas. A u Ciebie nie ma żadnej żeby iść szybciej na wizytę ?
Qwas- super super wiadomość !!! Tak się cieszę , ze wszystko w porządku. Byłaś u tego samego gin co poprzednio?

reklama
Lola dzięki, ja niestety mieszkam w Kornwalii, generalnie pięknie tu jest ale jeśli chodzi o dostęp do bardzo wielu rzeczy to już nie tak kolorowo, na razie cieszę się, że mam niedaleko polski sklep (jednyny w promieniu jakiś 50km;-)) o klinice mogę sobie pomarzyć.
W pierwszej ciąży starsznie mnie to denerwowało i stresowało ale całe szczęście wszystko było dobrze a bardzo sobie chwalę opiekę pod koniec ciąży i sam poród. Pozostaje mi więc modlić się za zdrowie Kruszynki i czekać cierpliwie na usg

Do góry