reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Lola dziekuje, teraz tylko leki i czekac az ta torbiel zniknie, a kurcze zawsze jak sie kladlam na prawym boku to mocniej bolalo a tam wlasnie jest to cholerstwo. bylam u innego lekarza i dzieki Bogu bo okazal sie moim zdaniem lepszym specjalistá z 25 letnim stazem ordynatorskim wiec opieka jest. jedyne co mnie teraz przeraza to torbiel wielkosci mandarynki, dla mnie sie w glowie nie miesci ze cos takiego mam w sobie :/ ale jestesmy szczesliwi ...

reklama
qwas ależ super, że z maleństwem wszystko jest dobrze :) To teraz najważniejsze. Nie stresuj się torbielą, to się zdarza wcale nie tak rzadko.

Dominika bardzo Ci współczuję tak okrutnego doświadczenia :( Nawet nie chcę sobie wyobrażać, jak to musiało boleć! Teraz musi, po prostu musi być wszystko dobrze :)

Dziewczyny, jak wy to robicie, że wieczorami jesteście na chodzie? Mnie sen morzy o 21-22 i do północy nie jestem zdolna ani rączką ani nóżką, o wstaniu z wyrka nie wspomnę ;) Potem 2-3 godz buszuję po domu, a wolałabym się wyspać na raz a nie tak na raty.

jedyne co mnie teraz przeraza to torbiel wielkosci mandarynki, dla mnie sie w glowie nie miesci ze cos takiego mam w sobie :/ ale jestesmy szczesliwi ...

dla mnie tez to niewyobrażalne, moja torbiel ma 7 cm, więc jest baardzo duża:-( ale damy radę! dla kruszynek wszystko:tak: życzę nam żeby jak najszybciej się wchłonęły, a też cie często boli brzuch? mnie prawie non stop:-( no ale jak się ma taka kule wielka to nic dziwnego:no:

Qwas- uffff, super wieści, cieszę się, że z dzidzią wszystko OK!!!!!I super, że słyszałaś już serduszko :-). Odpoczywaj teraz dużo i niech Ci się ta torbiel jak najszybciej wciągnie!!!!

Szczebiotka- witaj :-)

Hej dziewczyny ! Dawno mnie tu nie było ale doczytałam wszystko ! Ja byłam nie do życia ale już wyczaiłam które produkty powodują największe rewolucje :p Nie mogę patrzeć na wszystko co jest na mleku jogurty serki blee :-(
Qwas cieszę się że zobaczyłaś serduszko i już możesz być spokojna ! ;-)
Witam wszystkie nowe dziewczyny !
Ja mam jutro usg trochę się stresuje ale wszystko musi być okej :)

qwas a mialas wczesniej (przed ciaza) torbiela?? jezeli nie to spokojnie sie wchlonie wiec sie nie przejmuj, mi w ciazy z Nikola pomogla luteina dopochwowo ktora przepisal mi lekarz. A torbiel najczesciej sie robi w ciazy a pozniej samoistnie sie wchlania wiec sie nie przejmuj i odpoczywaj

co do boli brzucha to wezcie dziewczyny nospe bo macica sie rozciaga i moze pobolewac

Dziekuje za dobre slowa dziewczyny :*

gosiagro wczoraj mnie bolal jak na okres ale lekarz powiedzial ze o tym mam nie myslec, ogolnie bol nie jest silny, teraz np wcale nie boli ale jak poleze na prawej stronie (strona gdzie torbiel) to zaczyna mocniej bolec.

sylha :) puki co widzielismy jak pikalo, niesamowite ze bije we mnie 2 serduszko :D

dominikaknika nie mialam wczesniej zadnych torbieli, jeszcze tydzien temu ponoc wszystko pieknie wygladalo.

najgorzej ze mam lek ktory musze brac a nie mozemy go dostac w aptekach kurka i na dzis mam byc sprowadzony. Decyzja o duphastonie bedzie za tydzien ale czuje ze dostane go na 100 procent. Dzis zadzwonimy do mamy K i jej powiemy, sásiadka pracuje na polozniczym i ma dostep i moze uda sie taniej zalatwic i bez recepty bo sama recepta to kolejne 20 f. Moim rodzicom powiemy dopiero za jakis czas chyba za miesiac jakos, bo by to zaraz bardzo przezywali bo oni w pl a ja tu i ja taka corcia tatusia jestem.

dzis mialam lezec caly dzien ale cos czuje ze bede musiala podjechac do ksiegowego z papierami puki K ma wolne zeby potem miec z glowy juz wszystko i tylko wypoczywac ... ostroznie powolutku damy radé :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej mamusie! Jestem po wizycie. Serduszko bije jak dzwon :) maluch jest wielkości 9 mm. Ile już przytyłyście? Ja 1,5 kg od ostatniej wizyty, tj. 2 tyg. :'( lekarz powiedział, że jak tak dalej pójdzie to... Ale ja naprawdę nie jem dużo!
Qwas tak się cieszę, że wszystko dobrze.
SZczebiotka witaj :)

Do góry