Lola dziekuje, teraz tylko leki i czekac az ta torbiel zniknie, a kurcze zawsze jak sie kladlam na prawym boku to mocniej bolalo a tam wlasnie jest to cholerstwo. bylam u innego lekarza i dzieki Bogu bo okazal sie moim zdaniem lepszym specjalistá z 25 letnim stazem ordynatorskim wiec opieka jest. jedyne co mnie teraz przeraza to torbiel wielkosci mandarynki, dla mnie sie w glowie nie miesci ze cos takiego mam w sobie :/ ale jestesmy szczesliwi ...
reklama
qwas ależ super, że z maleństwem wszystko jest dobrze To teraz najważniejsze. Nie stresuj się torbielą, to się zdarza wcale nie tak rzadko.
Dominika bardzo Ci współczuję tak okrutnego doświadczenia Nawet nie chcę sobie wyobrażać, jak to musiało boleć! Teraz musi, po prostu musi być wszystko dobrze
Dziewczyny, jak wy to robicie, że wieczorami jesteście na chodzie? Mnie sen morzy o 21-22 i do północy nie jestem zdolna ani rączką ani nóżką, o wstaniu z wyrka nie wspomnę Potem 2-3 godz buszuję po domu, a wolałabym się wyspać na raz a nie tak na raty.
Dominika bardzo Ci współczuję tak okrutnego doświadczenia Nawet nie chcę sobie wyobrażać, jak to musiało boleć! Teraz musi, po prostu musi być wszystko dobrze
Dziewczyny, jak wy to robicie, że wieczorami jesteście na chodzie? Mnie sen morzy o 21-22 i do północy nie jestem zdolna ani rączką ani nóżką, o wstaniu z wyrka nie wspomnę Potem 2-3 godz buszuję po domu, a wolałabym się wyspać na raz a nie tak na raty.
jedyne co mnie teraz przeraza to torbiel wielkosci mandarynki, dla mnie sie w glowie nie miesci ze cos takiego mam w sobie :/ ale jestesmy szczesliwi ...
dla mnie tez to niewyobrażalne, moja torbiel ma 7 cm, więc jest baardzo duża:-( ale damy radę! dla kruszynek wszystko życzę nam żeby jak najszybciej się wchłonęły, a też cie często boli brzuch? mnie prawie non stop:-( no ale jak się ma taka kule wielka to nic dziwnego
sylha
mama bliźniakowa
Qwas- uffff, super wieści, cieszę się, że z dzidzią wszystko OK!!!!!I super, że słyszałaś już serduszko :-). Odpoczywaj teraz dużo i niech Ci się ta torbiel jak najszybciej wciągnie!!!!
Szczebiotka- witaj :-)
Szczebiotka- witaj :-)
Hej dziewczyny ! Dawno mnie tu nie było ale doczytałam wszystko ! Ja byłam nie do życia ale już wyczaiłam które produkty powodują największe rewolucje Nie mogę patrzeć na wszystko co jest na mleku jogurty serki blee :-(
Qwas cieszę się że zobaczyłaś serduszko i już możesz być spokojna ! ;-)
Witam wszystkie nowe dziewczyny !
Ja mam jutro usg trochę się stresuje ale wszystko musi być okej
Qwas cieszę się że zobaczyłaś serduszko i już możesz być spokojna ! ;-)
Witam wszystkie nowe dziewczyny !
Ja mam jutro usg trochę się stresuje ale wszystko musi być okej
dominikaknika
mama Nikoli[*] i Julci
qwas a mialas wczesniej (przed ciaza) torbiela?? jezeli nie to spokojnie sie wchlonie wiec sie nie przejmuj, mi w ciazy z Nikola pomogla luteina dopochwowo ktora przepisal mi lekarz. A torbiel najczesciej sie robi w ciazy a pozniej samoistnie sie wchlania wiec sie nie przejmuj i odpoczywaj
co do boli brzucha to wezcie dziewczyny nospe bo macica sie rozciaga i moze pobolewac
co do boli brzucha to wezcie dziewczyny nospe bo macica sie rozciaga i moze pobolewac
Dziekuje za dobre slowa dziewczyny :*
gosiagro wczoraj mnie bolal jak na okres ale lekarz powiedzial ze o tym mam nie myslec, ogolnie bol nie jest silny, teraz np wcale nie boli ale jak poleze na prawej stronie (strona gdzie torbiel) to zaczyna mocniej bolec.
sylha puki co widzielismy jak pikalo, niesamowite ze bije we mnie 2 serduszko
dominikaknika nie mialam wczesniej zadnych torbieli, jeszcze tydzien temu ponoc wszystko pieknie wygladalo.
najgorzej ze mam lek ktory musze brac a nie mozemy go dostac w aptekach kurka i na dzis mam byc sprowadzony. Decyzja o duphastonie bedzie za tydzien ale czuje ze dostane go na 100 procent. Dzis zadzwonimy do mamy K i jej powiemy, sásiadka pracuje na polozniczym i ma dostep i moze uda sie taniej zalatwic i bez recepty bo sama recepta to kolejne 20 f. Moim rodzicom powiemy dopiero za jakis czas chyba za miesiac jakos, bo by to zaraz bardzo przezywali bo oni w pl a ja tu i ja taka corcia tatusia jestem.
dzis mialam lezec caly dzien ale cos czuje ze bede musiala podjechac do ksiegowego z papierami puki K ma wolne zeby potem miec z glowy juz wszystko i tylko wypoczywac ... ostroznie powolutku damy radé
gosiagro wczoraj mnie bolal jak na okres ale lekarz powiedzial ze o tym mam nie myslec, ogolnie bol nie jest silny, teraz np wcale nie boli ale jak poleze na prawej stronie (strona gdzie torbiel) to zaczyna mocniej bolec.
sylha puki co widzielismy jak pikalo, niesamowite ze bije we mnie 2 serduszko
dominikaknika nie mialam wczesniej zadnych torbieli, jeszcze tydzien temu ponoc wszystko pieknie wygladalo.
najgorzej ze mam lek ktory musze brac a nie mozemy go dostac w aptekach kurka i na dzis mam byc sprowadzony. Decyzja o duphastonie bedzie za tydzien ale czuje ze dostane go na 100 procent. Dzis zadzwonimy do mamy K i jej powiemy, sásiadka pracuje na polozniczym i ma dostep i moze uda sie taniej zalatwic i bez recepty bo sama recepta to kolejne 20 f. Moim rodzicom powiemy dopiero za jakis czas chyba za miesiac jakos, bo by to zaraz bardzo przezywali bo oni w pl a ja tu i ja taka corcia tatusia jestem.
dzis mialam lezec caly dzien ale cos czuje ze bede musiala podjechac do ksiegowego z papierami puki K ma wolne zeby potem miec z glowy juz wszystko i tylko wypoczywac ... ostroznie powolutku damy radé
Ostatnia edycja:
reklama
nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
Hej mamusie! Jestem po wizycie. Serduszko bije jak dzwon maluch jest wielkości 9 mm. Ile już przytyłyście? Ja 1,5 kg od ostatniej wizyty, tj. 2 tyg. :'( lekarz powiedział, że jak tak dalej pójdzie to... Ale ja naprawdę nie jem dużo!
Qwas tak się cieszę, że wszystko dobrze.
SZczebiotka witaj
Qwas tak się cieszę, że wszystko dobrze.
SZczebiotka witaj
Podziel się: