sylha
mama bliźniakowa
Qwas- dziewczyno trzymaj się dzielnie i oby wszystko się skończyło dobrze!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I po lekarzu-wszystko okireszta szczegółów na wątku.Teraz ćwicze testy na prawo , bo jutro o 10 egzamin.Najpierw teoria a potem praktyka-jazda.
Proszę trzymac kciuki jutro o 10 rano zebym zdala jazdę............
zaczynam się stresować jak ja nie lubię takich złych wieści jaki to stres qwas trzymaj się taką mam cały czas nadzieję że w naszym wątku juz powoli zagrożenia mijają większość z nas to już po 7 tyg jest a tu takie informacje ehhhhh .
Boże kochany chroń nas wszystkie od poronień jedyna w Tobie nadzieja .
dzieki kobitki
mam jeszcze duphaston z poprzedniej ciązy zdąrzyłam wziąść 1 tabletkę to było pół roku temu wiec chyba są jeszcze dobre ale chyba faktycznie przejdę sie do jakiegoś prywatnego gin zeby sie upewnić ze wszystko oki