reklama
Witajcie
dziewczyny czy macie jakiś odnośnik do informacji o przyrostach i normach samego hcg? czy ono powinno rosnąć tak szybko jak beta?
No właśnie tez sie zastanawiam nad tym... 2 razy robiłam Bete HCG a ostatni raz samo HCG bo miałam skierowanie od lekarza i w innym laboratorium. Wyszedł mi niby przyrost w normie ale nie jakiś super wysoki. Niby w tabeli widziałam ze są inne normy ale nie wiem jak to sie do przyrostu odnosi
lola - ja właśnie próbuję to rozgryźć, bo widzę, że samo hcg ma jakieś mniejsze wartości niż beta. Znalazłam coś takiego, ale nie wiem jeszcze jaka jest tego wartość, bo czekam na drugi wynik hcg HCG Calculator and hCG Level Tool | BabyMed.com
Marta1981
Rodzyneczka
Hej mamuśki.
Anka, nie można tuńczyka bo coś z rtęcią ma powiązania i serów pleśniowych z niepasteryzowanego mleka.
Rano skoczyłam na badania i o 15-ej mam iść po wyniki.
Z Pablem w ciąży z Pablem miałam nakładany pas ciążowy z napisem WYCHODZĘ NA WIOSNĘ i przyznam że terminu dotrzymał bo jutro roczek kończy. Więc nie popiszę z Wami długo bo roboty mam ciut i jeszcze trochę i żadnej koncepcji na torcik.
Anka, nie można tuńczyka bo coś z rtęcią ma powiązania i serów pleśniowych z niepasteryzowanego mleka.
Rano skoczyłam na badania i o 15-ej mam iść po wyniki.
Z Pablem w ciąży z Pablem miałam nakładany pas ciążowy z napisem WYCHODZĘ NA WIOSNĘ i przyznam że terminu dotrzymał bo jutro roczek kończy. Więc nie popiszę z Wami długo bo roboty mam ciut i jeszcze trochę i żadnej koncepcji na torcik.
anka26_x_07
Mama Laury :)
Marta a ja w ciazy z Laura jadla tunczyka i mam zdorwa corke, z swietnym sytemem immunologicznym, nie choruje mi.Teraz mnie zaskoczyłas
Pisze na innym foru tu na BB na dziale zamknietym i jak napisalam ze mialam usg niby w 4tc i 5d to byly zaszokowane ze lekarz wykryl ciaze i nie wyslala mnie na bete Normalanie w Niemczech zawsze robia usg a bete rzadko robia
Nanulika zaraz sprawdze te koszulki jaaaaa swietne sa
Podobaja mi sie, super !!
Moze zalozymy watek odziezowy? co wy na to?
Pisze na innym foru tu na BB na dziale zamknietym i jak napisalam ze mialam usg niby w 4tc i 5d to byly zaszokowane ze lekarz wykryl ciaze i nie wyslala mnie na bete Normalanie w Niemczech zawsze robia usg a bete rzadko robia
Nanulika zaraz sprawdze te koszulki jaaaaa swietne sa
Podobaja mi sie, super !!
Moze zalozymy watek odziezowy? co wy na to?
Ostatnia edycja:
anka26_x_07
Mama Laury :)
Ja też jestem za )
A tu super bluzka, tunika na teraz i na póżniej
-70% piekna TUNIKA extra dlugi ZABOT 75#M+L (2208501456) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Uciekam musze odebrac corke z przedszkola
A tu super bluzka, tunika na teraz i na póżniej
-70% piekna TUNIKA extra dlugi ZABOT 75#M+L (2208501456) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Uciekam musze odebrac corke z przedszkola
reklama
*Alicja*
Lipcowe mamy'09
Ale mam dzień, juz powoli niewyrabiam tych ciągłych mdłosci, wiecznego zmęczenia i jeszcze dzisiaj wymioty, czuję się jakby cała energia ze mnie uleciała.
Nanulika, Anka super pomysł na wątek "odzieżowy" :-)
Co do jedzenia to mnie odrzuciło od wszystkiego nie mam ochoty ani na słodkie, ani kwaśne generalnie na nic, muszę wmuszać w siebie jedzenie :-( od kawki mnie odrzuciło kompletnie, a może ona by mnie troszkę na nogi postawiła ... mam dzisiaj dzień marudy, mam nadzieję, że gin poprawi mi humor :-) ooo znalazłam pozytyw: mam znowu piękne piersi urosły mi przynajmniej o jeden rozmiar, więc przynajmniej tyle aaa i postanowiłam, że jak dzisiejsza wizyta będzie ok, to zamawiam test na płeć dziecka :-)
Nanulika, Anka super pomysł na wątek "odzieżowy" :-)
Co do jedzenia to mnie odrzuciło od wszystkiego nie mam ochoty ani na słodkie, ani kwaśne generalnie na nic, muszę wmuszać w siebie jedzenie :-( od kawki mnie odrzuciło kompletnie, a może ona by mnie troszkę na nogi postawiła ... mam dzisiaj dzień marudy, mam nadzieję, że gin poprawi mi humor :-) ooo znalazłam pozytyw: mam znowu piękne piersi urosły mi przynajmniej o jeden rozmiar, więc przynajmniej tyle aaa i postanowiłam, że jak dzisiejsza wizyta będzie ok, to zamawiam test na płeć dziecka :-)
Podziel się: