reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Witajcie :)

dziewczyny czy macie jakiś odnośnik do informacji o przyrostach i normach samego hcg? czy ono powinno rosnąć tak szybko jak beta?

No właśnie tez sie zastanawiam nad tym... 2 razy robiłam Bete HCG a ostatni raz samo HCG bo miałam skierowanie od lekarza i w innym laboratorium. Wyszedł mi niby przyrost w normie ale nie jakiś super wysoki. Niby w tabeli widziałam ze są inne normy ale nie wiem jak to sie do przyrostu odnosi

Hej mamuśki.
Anka, nie można tuńczyka bo coś z rtęcią ma powiązania i serów pleśniowych z niepasteryzowanego mleka.
Rano skoczyłam na badania i o 15-ej mam iść po wyniki.
Z Pablem w ciąży z Pablem miałam nakładany pas ciążowy z napisem WYCHODZĘ NA WIOSNĘ i przyznam że terminu dotrzymał:tak::-D bo jutro roczek kończy. Więc nie popiszę z Wami długo bo roboty mam ciut i jeszcze trochę i żadnej koncepcji na torcik:unsure:.

Marta a ja w ciazy z Laura jadla tunczyka i mam zdorwa corke, z swietnym sytemem immunologicznym, nie choruje mi.Teraz mnie zaskoczyłas:szok::szok:

Pisze na innym foru tu na BB na dziale zamknietym i jak napisalam ze mialam usg niby w 4tc i 5d to byly zaszokowane ze lekarz wykryl ciaze i nie wyslala mnie na bete:eek: Normalanie w Niemczech zawsze robia usg a bete rzadko robia

Nanulika zaraz sprawdze te koszulki:) jaaaaa swietne sa :)
Podobaja mi sie, super !!
Moze zalozymy watek odziezowy? co wy na to?

Ostatnia edycja:
Ania tunika ok ale ten sprzedawca do bani miałam z nim problemy udało się kasę odzyskać ale po wielu interwencjach allegro .

Nanulika koszulki superr :)

reklama
Ale mam dzień, juz powoli niewyrabiam tych ciągłych mdłosci, wiecznego zmęczenia i jeszcze dzisiaj wymioty, czuję się jakby cała energia ze mnie uleciała.
Nanulika, Anka super pomysł na wątek "odzieżowy" :-)
Co do jedzenia to mnie odrzuciło od wszystkiego nie mam ochoty ani na słodkie, ani kwaśne generalnie na nic, muszę wmuszać w siebie jedzenie :-( od kawki mnie odrzuciło kompletnie, a może ona by mnie troszkę na nogi postawiła ... mam dzisiaj dzień marudy, mam nadzieję, że gin poprawi mi humor :-) ooo znalazłam pozytyw: mam znowu piękne piersi :-D urosły mi przynajmniej o jeden rozmiar, więc przynajmniej tyle :-D aaa i postanowiłam, że jak dzisiejsza wizyta będzie ok, to zamawiam test na płeć dziecka :-)

Do góry