reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
A ja z Moim S. stoczyłam walkę o niewypicie mleka z miodem i czosnkiem!
jeju! jak mnie zdenerwował! nie potrafi zrozumieć że dla mnie czosnek w wydaniu słodkim powoduje odruch wymiotny! dZIŚ O MAŁO CO NIE HAFTNĘŁAM PO ŁYŻECZCE SYROPU Z CEBULI... a ten że zachowuję się jak dziecko,że to lekarstwo blablabla

a ja nie umiem na słodko.... zjadłam kromkę z masłem i czosnkiem i już!

Czosnek - najlepszy antybiotyk. Ja również wolę na kanapce ;)

HAAALLLLLOOOOOOO! Jest tu kto????

Ostatnia edycja:
Dzien Dobry :)
ja dzisiaj znow zle spalam, normalnie mnie w nocy mdlilo jakby od zgagi :/ dziwnie i strasznie sie krécilam :/ jeszcze w wyrku ale zaraz wstaje ogarnac mieszkanie, do tego w planach dzis mam zrobic pierogi ruskie a to 4 h w kuchni hehno ale czego sie z milosci nie robi, co?

Groszek ja tez zawsze cos slodkiego do 'kawki' i az sie powstrzymac nie moglam a teraz to nie robiá na mnie slodkosci wrazenia, moje ostatnie lody wyjadl moj K heh

Dreddka mam to samo z cerá :/

Sylha to ci sie zapowiadaja wesole 2 tyg heh

milego dnia :)

Witajcie :)

dziewczyny czy macie jakiś odnośnik do informacji o przyrostach i normach samego hcg? czy ono powinno rosnąć tak szybko jak beta?

Witajcie
ja jak zwykle obudziłam się o 6:00,i nie mogłam już spać.

Słuchajcie i mnie odrzuciło od słodkiego.... zastanawiam się czy to może mieć związek z płcią dzidziusia... W poprzedniej ciąży tylko słodkie wcinałam i mam córeczkę..

Ja też nie mogę jeść słodkiego,wcześniej codziennie musiałam zjeść,jakiś batonik,ciasteczko,itp,a teraz już od kilku dni nic.

W ciąży z Oliwką zjadałam natomiast ogromne ilości jabłek.

Crazy Girl ty mnie nie strasz z ta rybą. Wiem ze nie można tataru i surowych jajek.

Jestem mega wyspana. Ból piersi trochę przeszkadza ale ogólnie czuje się dobrze. Nadal mam suchy kaszel i z rana moja Laura rownież zaczęła kaszlec wiec wobec tego będziemy razem Piły Syrop z cebuli

Kciuki &&&&& za wizytę i samych dobrych informacji :)

reklama
Do góry