reklama
Elomelo
Fanka BB :)
Elemelo- emek to inaczej mąż ;-)
Tak myślałam, ale raczej spotykałam się z określeniem małż ... Niby skrót, ale mnie nie kojarzy się zbyt dobrze
Elomelo
A ja z Moim S. stoczyłam walkę o niewypicie mleka z miodem i czosnkiem!
jeju! jak mnie zdenerwował! nie potrafi zrozumieć że dla mnie czosnek w wydaniu słodkim powoduje odruch wymiotny! dZIŚ O MAŁO CO NIE HAFTNĘŁAM PO ŁYŻECZCE SYROPU Z CEBULI... a ten że zachowuję się jak dziecko,że to lekarstwo blablabla
a ja nie umiem na słodko.... zjadłam kromkę z masłem i czosnkiem i już!
Czosnek - najlepszy antybiotyk. Ja również wolę na kanapce
HAAALLLLLOOOOOOO! Jest tu kto????
Ostatnia edycja:
sylha
mama bliźniakowa
Ja jestem ;-) choć zaraz uciekam do ogrodu, bo pogoda cudna, a ja nawet póki co to na chodzie jestem :-)
Elomelo
Ja jestem ;-) choć zaraz uciekam do ogrodu, bo pogoda cudna, a ja nawet póki co to na chodzie jestem :-)
Szkoda ... Ja muszę siedzieć. W pracy jestem, ale jakoś nie mogę wytrzymać w tych papierzyskach ...
Jeśli ktoś chce pooglądać - POLECAM ! anne geddes - Szukaj w Google
Dzien Dobry
ja dzisiaj znow zle spalam, normalnie mnie w nocy mdlilo jakby od zgagi :/ dziwnie i strasznie sie krécilam :/ jeszcze w wyrku ale zaraz wstaje ogarnac mieszkanie, do tego w planach dzis mam zrobic pierogi ruskie a to 4 h w kuchni hehno ale czego sie z milosci nie robi, co?
Groszek ja tez zawsze cos slodkiego do 'kawki' i az sie powstrzymac nie moglam a teraz to nie robiá na mnie slodkosci wrazenia, moje ostatnie lody wyjadl moj K heh
Dreddka mam to samo z cerá :/
Sylha to ci sie zapowiadaja wesole 2 tyg heh
milego dnia
ja dzisiaj znow zle spalam, normalnie mnie w nocy mdlilo jakby od zgagi :/ dziwnie i strasznie sie krécilam :/ jeszcze w wyrku ale zaraz wstaje ogarnac mieszkanie, do tego w planach dzis mam zrobic pierogi ruskie a to 4 h w kuchni hehno ale czego sie z milosci nie robi, co?
Groszek ja tez zawsze cos slodkiego do 'kawki' i az sie powstrzymac nie moglam a teraz to nie robiá na mnie slodkosci wrazenia, moje ostatnie lody wyjadl moj K heh
Dreddka mam to samo z cerá :/
Sylha to ci sie zapowiadaja wesole 2 tyg heh
milego dnia
Moni-ka
Witajcie
ja jak zwykle obudziłam się o 6:00,i nie mogłam już spać.
Ja też nie mogę jeść słodkiego,wcześniej codziennie musiałam zjeść,jakiś batonik,ciasteczko,itp,a teraz już od kilku dni nic.
W ciąży z Oliwką zjadałam natomiast ogromne ilości jabłek.
ja jak zwykle obudziłam się o 6:00,i nie mogłam już spać.
Słuchajcie i mnie odrzuciło od słodkiego.... zastanawiam się czy to może mieć związek z płcią dzidziusia... W poprzedniej ciąży tylko słodkie wcinałam i mam córeczkę..
Ja też nie mogę jeść słodkiego,wcześniej codziennie musiałam zjeść,jakiś batonik,ciasteczko,itp,a teraz już od kilku dni nic.
W ciąży z Oliwką zjadałam natomiast ogromne ilości jabłek.
anka26_x_07
Mama Laury :)
Crazy Girl ty mnie nie strasz z ta rybą. Wiem ze nie można tataru i surowych jajek.
Jestem mega wyspana. Ból piersi trochę przeszkadza ale ogólnie czuje się dobrze. Nadal mam suchy kaszel i z rana moja Laura rownież zaczęła kaszlec wiec wobec tego będziemy razem Piły Syrop z cebuli
Kciuki &&&&& za wizytę i samych dobrych informacji
Jestem mega wyspana. Ból piersi trochę przeszkadza ale ogólnie czuje się dobrze. Nadal mam suchy kaszel i z rana moja Laura rownież zaczęła kaszlec wiec wobec tego będziemy razem Piły Syrop z cebuli
Kciuki &&&&& za wizytę i samych dobrych informacji
reklama
Ja tez sie rozchorowalam gardło mnie boli i słabo mi... I niestety jestem w pracy...
Pola, a nie mozesz uciec z pracy, jesli tak sie zle czujesz? jesli ci az slabo, to raczej wiele z siebie dzis nie dasz - czas na popularny tu syropek z cebuli..
Ostatnia edycja:
Podziel się: