reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Czesc Dziewczyny,
Dzis rano wyjatkowo z domu, a nie ze srodkow komunikacji zbiorowej :-)
Od 5.30 z powodow nieznanych nie spie, wiec odbebniam zaleglosci pracowe.

Tak bardzo codziennie wam narzekam na brak objawow, a moja cera wyglada fatalnie. Tyle zaskorniakow, pryszczy i dziwnych paskudztw nie mialam od czasow licealnych. Az czasami jak sie gdzies w lustrze zobacze przypadkiem, to zamieram :-)
No i niestety to tylko sie pogarsza ostatnio :(

Watek lekarski podpowiada, ze dzis *Alicja* wizytuje - powodzenia!

Ktos jeszcze?

Jak zwykle - milego dnia!

reklama
A mi się zakrętka na zdrowe odżywianie włączyła z tydzień przed testem, ot mnie naszło, że muszę zadbać o siebie :-) Codziennie jem pół kilograma warzyw, najlepiej surowych, mięso smażone na patelni grillowej, dużo ziół świeżych.
Na razie przechodzę wszystko bardzo łagodnie, żadnych konkretnych objawów poza bolącymi piersiami i od 3 dni wypiekami na twarzy. Lekka zgaga i ssanie w żołądku to u mnie dosyć częste zjawiska, a senność to codzienność, bo mam ciśnienie niskie a kawa na mnie nie działa. Oby tak już zostało:laugh2:

Jeszcze wpadłam na chwilkę :-)
Groszek a może Ty po prostu tak bardzo się cieszysz że spać nie możesz ;-)
Anka 20,07 wydaje mi się że powinno unikać się ryb wędzonych w ciąży ze względu na bakterie które nie zawsze zginą...

Słuchajcie i mnie odrzuciło od słodkiego.... zastanawiam się czy to może mieć związek z płcią dzidziusia... W poprzedniej ciąży tylko słodkie wcinałam i mam córeczkę... Czyżby synuś tym razem?!;-)

Crazy, no niby sa jakies teorie prababć ;) na temat : jak słodkie to to... a jak ostre to tamto...a jak brzuch taki.... a jak brzydka buzia...a jak ladna ...;) Na ile się tym sugerować to nie wiem ;)

Witam się z Wami!
Crazy Girl - ja jadłam słodkie jak szalona i miałam Synusia,więc to nie jest powiedziane. Jednak zgodzę się,że kształt brzucha może określić płeć, oczywiście wtedy kiedy jest już ładny i okrąglutki.
Ja dzisiaj mam wolne,ale oczy jak zapałki. Synek dopiero co poszedł drzemać na pół godziny,a wstał o 6 :-D:-D chciałabym jeszcze kiedyś pospać sobie do 9 lub 10 nawet :-D
Pozdrawiam i powodzenia na wizytach!!!!!!!!!!

Mozna nawet poronić ale jeśli urodziłas juz 3 bez problemów to pewnie CI to nie grozi :) tym co maiły problemy z zajściem w ciążę i tym co poraniały zabraniają współzycia sprzątania ,podnoszenia rąk do góry , biegania i generalnie wszystkiego co by nas mogło bardzo zmeczyc i doprowadzic do skurczy .

Może dlatego jestem taka odważna. Gdybym miała choć cień wątpliwości - nie ryzykowałabym.:-)

Witam się i ja z rana :-)

Elemelo- emek to inaczej mąż ;-)

A mi teściowa o 8 rano dzwoniła, że w poniedziałek ma zamiar przyjechać na 2 tygodnie:szok: (mieszkają za granicą)super już widzę jak ona wiecznie w tych garach i wiecznie o jedzeniu, a ja wiecznie będę rzygać na ten temat!!!!!
No się jeszcze dowiedziałam, że bardzo się po buzi zmieniłam:eek: i wystarczy na mnie zajrzeć to już wiadomo o co chodzi- tak to powiedział szwagier kuzynki, którego w zeszłym tygodniu przypadkowo spotkałam....

Synek dopiero co poszedł drzemać na pół godziny,a wstał o 6 :-D:-D chciałabym jeszcze kiedyś pospać sobie do 9 lub 10 nawet :-D

taaa, coś o tym wiem:-D:-D tez marze żeby pospać chociaż do 8:tak: moja córeczka wstaje 5-5:30 i nie ważne czy pójdzie spać o 19:30 czy 21:30 :no: taki ranny ptaszek;-)

witam nowe mamusie:-)
powodzenia na wizytach

reklama
A ja z Moim S. stoczyłam walkę o niewypicie mleka z miodem i czosnkiem!
jeju! jak mnie zdenerwował! nie potrafi zrozumieć że dla mnie czosnek w wydaniu słodkim powoduje odruch wymiotny! dZIŚ O MAŁO CO NIE HAFTNĘŁAM PO ŁYŻECZCE SYROPU Z CEBULI... a ten że zachowuję się jak dziecko,że to lekarstwo blablabla

a ja nie umiem na słodko.... zjadłam kromkę z masłem i czosnkiem i już!

Do góry